Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus, 58

QUOTE(Olesta @ 2011 04 04, 19:24)
gražūs tortai  4u.gif

masės dažymui: imu masės gabalą, imu dažų, pilu dažus į masę ir minkau, nieko nepaprasto, minkau tol, kol išsiminko į vienalytę, vienspalvę masę... dažai ps mane gel paste konsistencijos arba americolor skysti...daugiau apie dažymą, kiek matau atsakyta  4u.gif

Dėkui už atsakymą, bet aš labiau norėjau sužinoti, kaip dažyti dažus ant masės, o ne įminkyti spalvą. Su teptuku galima dažyti, o su kuo dažus praskiesti? 4u.gif
Atsakyti
meljola antinas džidejus kaip supratau thumbup.gif lotuliukas.gif antras labai švelnios spalvikes wub.gif
Atsakyti
Keli savaitgalio darbeliai.
Pinigu maisas. Jogrtinis. Dengta pastiliazu.
user posted image

user posted image

Kriksto dukrai, kaciuku myletojai. Nesesi i darzeli. sokoladiniai biskvitai su grietinele ir sokolado gabaliukais. Dengta saldainiu mase ir sonai - slapia beze.

user posted image

Sitas irgi kriksto dukrai. Dovana. sokoladiniai biskvitai su grietinele ir sokolado gabaliukais. Dengta saldainiu mase.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2011 04 04, 19:31)

Kokie tie su katytem grazus. O tas dvieju aukstu pasakiskas wub.gif
Atsakyti
miskouoga,pasikartosiu-pasakiski katukai tavo wub.gif
Atsakyti
miskouoga kokie tortukai thumbup.gif o paskutinis koks fainas eik tu sau blink.gif
Atsakyti
Miskouoga, fantastiškai gražūs Tavo katinaičiai wub.gif

kas link dažymo iš viršaus, tai žiūrint kaip reika nudažyti, jei taip, kaip aš kazino ruletę dažiau, kai gaunasi medžio ale efektas, tai ten dažiau labai plačiu teptuku, liaudiškai „pendzeliu“ vadinamu, platus, plokščias teptukas, maišiau violetinę su geltona spalva, skiedžiau degtine, bet labai labai nedaug tos degtinės reikia pilti, ir tada toks tapymas, kaip bet ką kitą dažytume...

mašiniuką kai dažiau nes reikėjo ryškiai raudonos spalvos, tai irgi degtine skiedžiau, o dažiau tai perkirpus paprastą indų plovimo naują kempinėlę, spaudžiamuoju būdu taškuoji taškuoji, kol pasidengia visas tortas, lyg štampus dėtum...nemoku kaip kitaip aiškiau, va lyg pudrą tonuotum ant veido mirksiukas.gif patapšnojimais tokiais pakšta pakšt ir padažai...

pirma siūlau pabandyti ant nedidelio ploto, o paskui jau imtis rimtesnio dažymo, ir reikia žinoti tai, kad reikėtų vengti pakartotinio dažymo jei dažysi teptuku, pradeda veltis masė, jau reikia stengtis, kad antro sluoksno dėti nebetektų 4u.gif

gal kas nors turi kitokios dažymo iš viršaus patirties, man labai nedaug tekę taip dažyti, tai tik tiek, kiek tekę, mano pastebėjimai tokie smile.gif

Atsakyti
3kartus daziau ant virsaus-2 vezlio kiautus netolygiai rudai ir 1 raudonai masiniuka. abu kartus daziau su virtuvine kempinele ,perkirpta pusiau.dazus skiedziau su degtine.masina nusidaze tolygiai tepant paprastai linijom,tiesiog pyliau degtines kiek daugiau,kad mase taip lyg plauktu,o nesivilktu paskui kempinele. kazin aiskiai as cia parasiau mastau.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *saules_zuikutis*: 04 balandžio 2011 - 19:30
Ačiū mergaites už atsakymus
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2011 04 04, 18:31)

Kokie mieli torciukai 4u.gif 4u.gif . O tas dvieju aukstu ypatingai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2011 04 04, 15:45)
na as bent jau dariau ax.gif

QUOTE(meljola @ 2011 04 04, 15:47)
As irgi darau ir is pastilazo,

QUOTE(Milux @ 2011 04 04, 15:52)
as darau , man labiau patiko is jo nei is cukrines mases

Labai aciu uz atsakymus 4u.gif O jei viso nesunaudosiu kiek laiko galesiu ji laikyti? Jei nesumaisysiu, tai anksciau lyg rase, kad maiselyje pateptam aliejuje. O gal klystu g.gif
Atsakyti
Bijuna malonu buvo padet. saunuole tikrai grazu labai 4u.gif

Miskouoga, jau paskutinis koks fainas. tiesiog superinis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingerele: 04 balandžio 2011 - 22:13