orhidejoms ir kitom gelytem naudoa floristine vielute arba parsisiuncia internetu is Ebay vielute,ar kitu puslapiu,kur visi reikmenys yra kepiniams,o seip bet kokioje geliu parduotuveje galima nusipirkti tos floristines vielutes,
Papildyta:
QUOTE(SandraRupke @ 2011 04 04, 15:32)
Norejau paklausti ar pastiliazas lipdymui tinka ir gelytem formuoti, ar gelytes geriau daryti is cukrines mases?
Nebuvau cia keleta dienu rimciau prisedus,o jau tortuku kad uzderejo ir visi savitai grazus ir idomus,saunuoles merginos
atnesu ir as du,vienas darytas drauges broliui,o kitas sau,savo gimtadienio proga, pirmas puostas grietinele ir sokoladine aplikacija,persikinis,o antrassu slapia beze ir cukrine geliu mase,baltas braskiu sapnas,
Sveikos kepejėlės , noriu paklausti kaip geriau dažyti dengimo mase kad gautusi sodriai raudona spalva kiek pilu dažu ji man vis tiek netokia ryški kaip norėtusi
Sveikos kepejėlės , noriu paklausti kaip geriau dažyti dengimo mase kad gautusi sodriai raudona spalva kiek pilu dažu ji man vis tiek netokia ryški kaip norėtusi
tepk ant virsaus
mano masiniukas,pries keleta dienu idetas,irgi buvo toks lyg rozinis,tai gelinius dazus skiedziau su degtine ir su kempinele daziau ant virsaus
[quote=meljola,2011 04 04, 14:57]
Nebuvau cia keleta dienu rimciau prisedus,o jau tortuku kad uzderejo ir visi savitai grazus ir idomus,saunuoles merginos
atnesu ir as du,vienas darytas drauges broliui,o kitas sau,savo gimtadienio proga,
pirmas puostas grietinele ir sokoladine aplikacija,persikinis,o antrassu slapia beze ir cukrine geliu mase.
Koks paprastas ir grazus tortukas.Labai skaniai atrodo,patinka man tokie
masės dažymui: imu masės gabalą, imu dažų, pilu dažus į masę ir minkau, nieko nepaprasto, minkau tol, kol išsiminko į vienalytę, vienspalvę masę... dažai ps mane gel paste konsistencijos arba americolor skysti...daugiau apie dažymą, kiek matau atsakyta