Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus, 58

QUOTE(Olesta @ 2011 04 02, 21:33)
merginos, šiandien dažiau masę su americolor juodais dažais,

Olestuk, ar galėtum man paaiškinti kaip yra dažoma masė su dažais? Taip smulkiai norėčiau, būtų labai didelis ačiūkas 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, norėčiau paklausti, iš ko darot orchidėjos kotelį, užsiprašė tokio torto, ir vis suku galvą kaip čia padaryti? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksiukas: 04 balandžio 2011 - 13:32
Norejau paklausti ar pastiliazas lipdymui tinka ir gelytem formuoti, ar gelytes geriau daryti is cukrines mases?
Atsakyti
QUOTE(SandraRupke @ 2011 04 04, 15:32)
Norejau paklausti ar pastiliazas lipdymui tinka ir gelytem formuoti, ar gelytes geriau daryti is cukrines mases?

na as bent jau dariau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksiukas @ 2011 04 04, 14:32)
Laba diena, norėčiau paklausti, iš ko darot orchidėjos kotelį, užsiprašė tokio torto, ir vis suku galvą kaip čia padaryti? ax.gif

orhidejoms ir kitom gelytem naudoa floristine vielute arba parsisiuncia internetu is Ebay vielute,ar kitu puslapiu,kur visi reikmenys yra kepiniams,o seip bet kokioje geliu parduotuveje galima nusipirkti tos floristines vielutes,

Papildyta:
QUOTE(SandraRupke @ 2011 04 04, 15:32)

As irgi darau ir is pastilazo,
Atsakyti
QUOTE(SandraRupke @ 2011 04 04, 12:32)

as darau , man labiau patiko is jo nei is cukrines mases
Atsakyti
Nebuvau cia keleta dienu rimciau prisedus,o jau tortuku kad uzderejo ir visi savitai grazus ir idomus,saunuoles merginos 4u.gif

atnesu ir as du,vienas darytas drauges broliui,o kitas sau,savo gimtadienio proga,
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
pirmas puostas grietinele ir sokoladine aplikacija,persikinis,o antrassu slapia beze ir cukrine geliu mase,baltas braskiu sapnas,
Atsakyti
Sveikos kepejėlės , noriu paklausti kaip geriau dažyti dengimo mase kad gautusi sodriai raudona spalva g.gif kiek pilu dažu ji man vis tiek netokia ryški kaip norėtusi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mileta @ 2011 04 04, 16:47)
Sveikos kepejėlės , noriu paklausti kaip geriau dažyti dengimo mase kad gautusi sodriai raudona spalva g.gif kiek pilu dažu ji man vis tiek netokia ryški kaip norėtusi verysad.gif

tepk ant virsaus mirksiukas.gif
mano masiniukas,pries keleta dienu idetas,irgi buvo toks lyg rozinis,tai gelinius dazus skiedziau su degtine ir su kempinele daziau ant virsaus
Atsakyti
[quote=meljola,2011 04 04, 14:57]
Nebuvau cia keleta dienu rimciau prisedus,o jau tortuku kad uzderejo ir visi savitai grazus ir idomus,saunuoles merginos 4u.gif

atnesu ir as du,vienas darytas drauges broliui,o kitas sau,savo gimtadienio proga,

pirmas puostas grietinele ir sokoladine aplikacija,persikinis,o antrassu slapia beze ir cukrine geliu mase.

Koks paprastas ir grazus tortukas.Labai skaniai atrodo,patinka man tokie wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mileta @ 2011 04 04, 13:47)

Sake geriausia, ryskiausia spalva isgausi dazus dedama i istirpinta zalatina.
Atsakyti
gražūs tortai 4u.gif

masės dažymui: imu masės gabalą, imu dažų, pilu dažus į masę ir minkau, nieko nepaprasto, minkau tol, kol išsiminko į vienalytę, vienspalvę masę... dažai ps mane gel paste konsistencijos arba americolor skysti...daugiau apie dažymą, kiek matau atsakyta 4u.gif
Atsakyti