Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus, 58

wingaile,labai grazus tortukai 4u.gif ypac zuvyte patiko tokia linksma wub.gif
Zuliaska,nieko sau maisiukas bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2011 04 03, 11:37)
Miliux, tai kokius produktus pakeitei, kad pastiliažas gavos baltass???

alyvu alieju nusipirkau sviesiausia koks buvo ir ogi ziuriu kad medus mano tamsus blush2.gif tai ir nusipirkau sviesiausia.

kiek tortu graziu bigsmile.gif o batukai tai thumbup.gif kaip tikri wub.gif
Atsakyti
jei idomu, cia vaizdine medziaga ir iskarpeles http://kraftibakes.b...erse-shoes.html
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2011 04 03, 17:33)
tortu nekepo, bet praktikuojuos biggrin.gif (atsisiunciau ta siules imitatoriu tai isbandziau

Labai sauniai pavyko thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, nu tortu groziai, mokytis mokytis ir dar karta mokytis ( cia as apie save smile.gif ) bet vis tiek "prisiduodu" ( jauciu pareiga ax.gif )
Pirmasis mano "uzsakyminis" tortas, persikinis su zele gabaliukais, puostas slapiu beze, 3.300 kg Ypatingas aciu Ingerele mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
šaunuolės merginos,tikrai gražu 4u.gif
Atsakyti
Laba diena kepejeles, seku jau n-aja tema, nes zadu sukurti pirmaji "sedevra", tai groziai nerealus thumbup.gif: Norejau paklausti, ar darant rozes is pastiliazo pagal cipciuka (nes planuoju ir torta juo dengti), galima jas pasidaryti is anksto, tarkim pries 4-5 dienas g.gif: Nes bijau, kad su jom veliau uzgaisiu g.gif Ar jau kai dengsiu, tada ir jas gaminti g.gif Aciu 4u.gif O gal kokia kita mase bandyti joms, jei darytis is anksto, o dengima tik palikti is cipciuko pastiliazo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mallena: 04 balandžio 2011 - 10:25
Matau nemazai tortuku krikstynu uzderejo, man klausimas kilo o per gavenia galima krikstyti kiek pamenu anksciau kunigai nekrikstydavo ax.gif
Atsakyti
Gali drasiai is anksto darytis, va as jau dvi savaites geles darausi sestadienio tortui ax.gif ju reikia daug , darbelio ir prie ju yra, o laiko turiu mazai.Tai ri darausi po truputi.
O del pastilazo dengimui, na as isbandziau pastilaza lipdymui( yra virsutineje temoje papuosimu be komentaru) tai superinis dalykelis.
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2011 04 04, 11:41)
Gali drasiai is anksto darytis, va as jau dvi savaites geles darausi sestadienio tortui ax.gif ju reikia daug , darbelio ir prie ju yra, o laiko turiu mazai.Tai ri darausi po truputi.
O del pastilazo dengimui, na as isbandziau pastilaza lipdymui( yra virsutineje temoje papuosimu be komentaru) tai superinis dalykelis.

bet yra du pastiliazo receptai ten pagal asseni ir pagal cipciuka, Tai kaip suprantu, tas cipciukinis labiau torto dengimui, o asseni figurelems g.gif
Atsakyti
Cipciuko dengimui, bet ir lipdymui turbut tinka, o kitas yra parasyta lipdymui, dengimui jis netinka
Atsakyti
QUOTE(Solen @ 2011 04 03, 18:38)
julioske,gera daikta uzrodei,ir man tokio prireike smile.gif

laba 4u.gif

As tai toki naudoju. Jo yra pirkti siuvimo reikmenyse. Tik nelabai zinau kaip vadinasi, jis naudojamas iskarpoms daryti
user posted image
Atsakyti