Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus, 58

QUOTE(Olesta @ 2011 04 03, 15:28)
čia tos šviežios, kurioms šiandien Maximoj akciją netyčia radau, tokios traškios, braškių skonio turi šiek tiek, į vidų dėjau šaldytas... šokolado nedažiau niekuo, tvorelė iš šokolado juodo  unsure.gif viršus užpiltas su želė braškine mirksiukas.gif

atrodo kad ji sidabrinė blink.gif
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2011 04 03, 17:54)
Pas mane va tokie ratukai yra
]

pas mane tokie http://cgi.ebay.co.u...=item1c19ecd005
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julioske: 03 balandžio 2011 - 17:00
QUOTE(julioske @ 2011 04 03, 18:00)

ir pas mane tokie
tik siunciausi is amrikos,wilton,tai mokejau zymiai brangiau doh.gif
Atsakyti
Olesta kokia pilaite wub.gif
dinocka blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
julioske,gera daikta uzrodei,ir man tokio prireike smile.gif
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2011 04 03, 17:33)
tortu nekepo, bet praktikuojuos biggrin.gif (atsisiunciau ta siules imitatoriu tai isbandziau

thumbup.gif kaip tikroviškai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
supratau dabar doh.gif taigi nuo sidabrinio padėklo apsišvietė, kai fotkinau 4u.gif niekaip negalėjau padaryti, kad blico nebūtų, blicas apšvietė matyt tvorelę 4u.gif vyro senelis apžiūrėjo iš visų pusių, sako o tvorelė metalinė??? lotuliukas.gif matyt labai jau mistiška tvorelė lotuliukas.gif tik vaikučiai ją taip greit sutaršė ir net nesusidomėjo kokia jinai, vienareikšmiškai ištirpo lotuliukas.gif

labai gražūs cukriniai batukai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 03 balandžio 2011 - 18:42
QUOTE(julioske @ 2011 04 03, 17:33)
tortu nekepo, bet praktikuojuos biggrin.gif (atsisiunciau ta siules imitatoriu tai isbandziau

Julioske blink.gif blink.gif blink.gif Is pradziu tik nuotrauka pamaciau, pagalvojau, kad tikri batukai, nuo kuriu kopijavai cukrinius blink.gif Nerealus !! thumbup.gif thumbup.gif nepatikeciau, kad cukriniai
Atsakyti
labas mergaitės , pasivaidenu ir as smile.gif jogurtinis ir turtingas kavos , dengta cipciuko pastilazu 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(wingaile @ 2011 04 03, 21:00)
labas mergaitės , pasivaidenu ir as smile.gif

kaip grazu,kaip grazu! clap.gif
Atsakyti
Gal nesupyksite, imesiu nuorodele kaip pagaminti ivairias gelytes ir kelias figureles. Daug informacijos yra virsutineje temuteje, bet man kaip pradedanciajai cia daug info, bigsmile.gif viskas susiteminta viename lape. Tikiuosi kam nors bus naudinga mirksiukas.gif
https://picasaweb.go...asoAPasoTortas#
Atsakyti
mano pinigų maišas
pirmas, tai bossi kažkoks naujas tortas, antras plikytos tešlos su maskarpone ir braškėmis, svoris tikrai penki kjg, nežinau tiksliai, nes dovanų nešiausis
user posted image
Atsakyti