dar pora atnesu.
tailandietiskas,svoris 1,5kg pastilazas
nejo isgauti ryskios juodos spalvos. mickey muose.beze,tailandietiskas
QUOTE(Dianocka @ 2011 04 03, 08:13)
pasivaidensiu ir as su keliais:
tikrai neleisčiau prapjauti jei tokį gaučiau dovanų,gautų bėgti paprastą pirkti
prapjautum, nes gaila būtų supūdyti tokį grožį,Dianočka, fantastiškai gražūs tortai
Miliux, tai kokius produktus pakeitei, kad pastiliažas gavos baltass???
QUOTE(Olesta @ 2011 04 03, 14:51)
Tortas Braškių fanams, ant viršaus šviežios braškės, braškių želė, šokoladas...3,5 kg 24 cm skersmuo...
su kuo ir kaip nudažytas šokoladas?
QUOTE(Olesta @ 2011 04 03, 15:51)
Tortas Braškių fanams, ant viršaus šviežios braškės, braškių želė, šokoladas...3,5 kg 24 cm skersmuo...
čia tos šviežios kur dabar jau pardavinėja
man jos tokios netikros,net kvapo nesijaučia pro šalį praeinant
čia tos šviežios, kurioms šiandien Maximoj akciją netyčia radau, tokios traškios, braškių skonio turi šiek tiek, į vidų dėjau šaldytas... šokolado nedažiau niekuo, tvorelė iš šokolado juodo viršus užpiltas su želė braškine
QUOTE(Dianocka @ 2011 04 03, 06:13)
Jetus po Cypciuko tortu as jau nebezinau ka ir besakyti...pritrenke mirtinai Olestos pilis superine
Susipainiojusi galutinai, nenezinau net ka komnetuoti...visu LABAI GRAZUS tortai
varskes galvyte, apatinis juodas miska ir MMG...
medutis ir MMG...
apatinis aukstas snickersas, virsutinis meduas ir MMG...
medutis su zelel ir MMG...
ir carzy simynele, snickersas ir MMG....
Susipainiojusi galutinai, nenezinau net ka komnetuoti...visu LABAI GRAZUS tortai
varskes galvyte, apatinis juodas miska ir MMG...
medutis ir MMG...
apatinis aukstas snickersas, virsutinis meduas ir MMG...
medutis su zelel ir MMG...
ir carzy simynele, snickersas ir MMG....
tortai nuostabus, vyras net sake jog grazesnio traukunukai kaip tomukas jusu nera mates.
Kaip jus darete veiduka jam? Tiesiog ziurejote i originala ir pati ar turite kazkokia formele?
Ir dar vienas klausimelis, jau buvau klausus, bet taip niekas ir neatsake, kaip jus pritvirtinate tas stovincias figureles? tam paskutiniam seimyneles torte ju kojytes tokios plonos tai kaip jos islaiko toki svori?ir kakla kaip darote pvz lelytems ir poto dedate galva tai irgi tik su vandenuko, degtines pagalba ar kazkaip kitaip???
gal imanoma siek tiek issamiau papasakoti jei tai ne paslaptis.
taip noreciau stovincia figurele padaryti, bet jei tik kojos plonos ar reikalingas kaklas ir susiduriu su tuo, kad man nesigauna.
buciau dekinga uz atsakyma
tortu nekepo, bet praktikuojuos (atsisiunciau ta siules imitatoriu tai isbandziau
QUOTE(julioske @ 2011 04 03, 17:33)
Cia cukriniai nu saunuole o koks ten siules imitatorius? Gal ir man reikia
Pas mane va tokie ratukai yra