Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus, 58

QUOTE(Olesta @ 2011 04 02, 22:20)
su sirupo virimu pirmam kartui gal geriau nebandyti, imkit Cipciuko pastilažą tortų dengimui, pradėkit nuo lengvesnės, o paskui ir kitas palaispniui pabandysit, jei norėsit smile.gif

va būtent apie pastilažą ir galvoju pradžiai smile.gif kai paskaitai atrodo lengvai padaroma,bet kai reiks daryt,tai bus sunku doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristule05 @ 2011 04 02, 22:24)
va būtent apie  pastilažą ir galvoju pradžiai smile.gif kai paskaitai atrodo lengvai padaroma,bet kai reiks daryt,tai bus sunku doh.gif  smile.gif

su cipciuko pastilažu neturėtų būti labai sunku, vadovaukitės receptu, nepadaukinkit pudros (aš asmeniškai net mažiau jos sunaudoju) ir jei galit pabrandinkit mirksiukas.gif
sėkmės 4u.gif
Atsakyti
ačiū už patarimus 4u.gif
ir ačiū už nuostabią temukę,man ji tikras atradimas thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Cipsiuk gerai,kad kede si atramom buc nukritus,tokius grozius pamacius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 04 02, 21:54)
ne, akmenukai kaip tik ta tikra juoda spalva ir jau kai dadėjau baltos, minkyt kai pradedi marga masė būna, tai ir palikau gabaliuką akmenukams, o likusią dar ir baltų dažų teko dėti, nes man ten iš vis iš idėjos reikėjo šviesiai pilkos, bet sakau labai nukando gerai pastilažą, tai teko dadėt baltos masės ir spalvos, kad tą pilką, kad ir tamsiai išgauti...

supratau 4u.gif
gavau siandien kaip tik americolor dazus, tame tarpe ir juodus, bandysiu ax.gif

dariau siandien slapio bezo bandyma, nu lyg ir gavosi jis man, bet zolytes nepavyko padaryti g.gif nesuprantu kas ne taip g.gif su zolytes antgaliu dariau tipo zole, bet gavosi apvalus dzibukai ir tiek, bet jie stovejo, neissileido, tai nesuprantu kas kaltas ar bezas ar antgalis ar as prastas meistras biggrin.gif ikelsiu fotkes veliau tik..
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 04 02, 17:33)
Cipciuko medutis, Cipciuko pastilažas ir šiek tiek aisingo...spalvos visos amerikolor išskyrus žalias...

wub.gif
QUOTE(VitMetil @ 2011 04 02, 17:47)
Kokie nuostabus tortais  blink.gif  thumbup.gif  bigsmile.gif ,dar labiau geda savo kletckus kelti:D

nieko sau geda blink.gif , grazus tortukai tikrai thumbup.gif

QUOTE(michele @ 2011 04 02, 19:06)
Niekur nerandu rikota torto recepto su vysniomis  blush2.gif

http://www.supermama...;#entry41282588
Atsakyti
Jetus po Cypciuko tortu as jau nebezinau ka ir besakyti...pritrenke mirtinai lotuliukas.gif Olestos pilis superine thumbup.gif
Susipainiojusi galutinai, nenezinau net ka komnetuoti...visu LABAI GRAZUS tortai karsta.gif

pasivaidensiu ir as su keliais:

varskes galvyte, apatinis juodas miska ir MMG...

user posted image

medutis ir MMG...

user posted image

apatinis aukstas snickersas, virsutinis meduas ir MMG...

user posted image

medutis su zelel ir MMG...

user posted image

ir carzy simynele, snickersas ir MMG....

user posted image
Atsakyti
RIMVILMA smile.gif nekomentuok su nuotraukom-gausim velniu doh.gif
Dainocka wub.gif ohmy.gif tease.gif
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2011 03 30, 18:02)
jei į pastilažą tai tokiais atvejais , kai matau , kad masė nelabai elastinga po truputį daminkau aliejaus , man padėjo tas bent kelis kartus  smile.gif

taip ir dariau, bet nepavyko nieko padaryti verysad.gif

MERGAITĖS, jūsų visų tortainerealūs wub.gif iš kur tiek fantazijos? bigsmile.gif
Atsakyti
Kiek pasakisku tortuku pridejot 4u.gif

Rytinis darbelis: Vysniu karamelinis (pagal kazkuria is mergaiciu, nepykit, neprisimenu, kurios labai patiko receptukas), pastilazas.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(anber @ 2011 04 03, 11:44)
Rytinis darbelis: Vysniu karamelinis (pagal kazkuria is mergaiciu, nepykit, neprisimenu, kurios labai patiko receptukas), pastilazas.

oi koks gražus tortukas thumbup.gif
Atsakyti
Aciu, aciu 4u.gif bet yra yra dar kur butina tobulintis ax.gif
Atsakyti