dėl masės atgaivinimo: žinok kaip kada pavyksta ją atgaivinti, labai priklauso nuo to, kaip jinai laikyta buvo, jei jinai suragėjus į kaulą, ir gavus apdžiūti per maišelį, ko paprastai nepamatysi, kol nebandysi atminkyti, tai tada va ir pasidaro tokie padžiūvę masės trupiniukai ...reikia labai sandariai užsukti masę maišelyje, aš neretai susuku dar papildomai į 2-3 maišelius... jei masė gaunasi labai elastinga, tai dažniausiai jai taip nenutinka, bet jei sakykim minkai minkai, pili krakmolą, nes tarkim limpa prie stalo ir pasiminkai ją kietesnę, tai jau tada rizika jos sudžiūvimui didesnė, nes ji pati iš savęs bus kietesnė...
dėl vienetuko dengimo: yra tekę dengti 3 berods vienetukus, visus dengiau iš vientiso gabalo, tiesiog masės turi būti daugiau nei yra pats vienetukas dydžio ir kiek jam reikėtų apdengti, pirmiausia kaip ir stačiakampiui tortui, uždengiu kampus, o jau paskui visa kita, ir pirmiausia apsidengiu problematiškiausią kampą apie kurį ir kalbi, kad jam pirmam užtektų masė ir paskui apsiglostau visa kita... vėlgi nelygu, kaip tortas bus išpjaustytas, tarp vieneto horizontaliojo pagrindo ir tarp vieneto viršutinės atšakos jei paliksi mažą tarpuką, tai bus sudėtingiau apdengti... siūlau pasižiūrėti keletą Cipciuko ar kitų mergyčių darbų ir pamatysi, kaip viskas gausis savaime
galų gale jei ten įtrūks ar ką, gi pasitelk į pagalbą auksinę taisyklę - torto trūkumą galima paversti jo privalumu
gėlytės, drugeliai, debesėliai, kliockeliai, juostelės, kaspinai, na kažkoks pagal užmanymą tinkantis dekoro elementas gali paslėpti nelaimę, jei tokia nutiktų
Migle79, nuostabus tortas ir tobulos figūrėlės, kitaip žinoma iš Tavęs ir nesitikime