Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus, 58

QUOTE(spyglis2 @ 2011 04 02, 21:14)
man juodi americolor irgi nekartūs ir nepmainomi, spalva superiniai nukanda ax.gif ir šiaip, įsimylėjau americolor wub.gif

nu logiška, kad tau nekartūs, nes mudvi tą patį butelį dalinomės... gal yra kokia rūšis ir karčių??? g.gif apskritai nėr man buvę su jokiais dažais tokių čiūdų, gal čia nuo želatinos kokios karsta skonis, nes pavyzdžiui į Tailandietišką bananų tortą įdėjus Klingų želatiną skonis būna kartokas kremo...
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 04 01, 09:47)
tai ten ispjauta ,oaze apviniota maistine plevele ir ideta?
o tos vielutes pirkai is geliu parduotuves?

QUOTE(Milux @ 2011 04 01, 09:48)
labai grazu verysad.gif , o ta oaze uzdejot tiesiog ant mases g.gif juk ji trupa ir dazo

oaze speciali, bune pirkti, ji su plastmasiniu dugnu, pasistato ant torto, nieks nieko nedazo ir tas zalias potoplastas su tortu nesiliecia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2011 04 02, 21:24)
nu logiška, kad tau nekartūs, nes mudvi tą patį butelį dalinomės... gal yra kokia rūšis ir karčių??? g.gif  apskritai nėr man buvę su jokiais dažais tokių čiūdų, gal čia nuo želatinos kokios karsta skonis, nes pavyzdžiui į Tailandietišką bananų tortą įdėjus Klingų želatiną skonis būna kartokas kremo...

Olesta bet juoda kur dejai i mase ziuriu vistiek pilka g.gif o akmenukus tuos speju dazei ant virsaus juodai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 04 02, 21:24)
nu logiška, kad tau nekartūs, nes mudvi tą patį butelį dalinomės... gal yra kokia rūšis ir karčių???

a vot ir ne tik, aš dar ir mažiuką juodų turiu iš anksčiau cool.gif

QUOTE(Ziu Ziu @ 2011 04 02, 21:50)

Olesta bet juoda kur dejai i mase ziuriu vistiek pilka g.gif  o akmenukus tuos speju dazei ant virsaus juodai? g.gif

taigi rašė, kad per tamsi gavosi, tai dėjo masės baltos cool.gif
Atsakyti
ne, akmenukai kaip tik ta tikra juoda spalva ir jau kai dadėjau baltos, minkyt kai pradedi marga masė būna, tai ir palikau gabaliuką akmenukams, o likusią dar ir baltų dažų teko dėti, nes man ten iš vis iš idėjos reikėjo šviesiai pilkos, bet sakau labai nukando gerai pastilažą, tai teko dadėt baltos masės ir spalvos, kad tą pilką, kad ir tamsiai išgauti...
Atsakyti
Sveikos kepejeles. Na ir torciukai visuuuuu grazus,bandziau atskirai vardinti,bet labai daug rasyti jau ax.gif
Spygli,tikrai labai grazus genys 4u.gif
Na aisku ir cipciuko tortai kaip visada idealus,ypac ta ragana ir pypke. Saunuoles Jus!!!!!
Atsakyti
Na pabandziau vakar palipdyti rozytes. Lipdziau is marcipanines mases, nes jos turejau. Tai per 2,5val sugebejau tik 7 rozes padaryti blink.gif Palikau dziuti kambario temperaturoje ir beveik po paros jos man visai gerai sukietejo. Tikiuosi nebepakeis formos g.gif Mano akim ziurint lyg neblogos gavosi, ypac kaip pirmakart darytos. Na vienos issiskleide, kitos jau apvytusios lotuliukas.gif Bet kaip savo tortukui bus geros blush2.gif
Tik man toks klausimas iskilo, ar lipdant rozes lapelius kiekviena atskirai padziovinat, ar iskarto juos lipinat? Nes man nuo ilgo terliojimosi rozes vis kreivesnes daresi doh.gif
Atsakyti
Niekur nerandu rikota torto recepto su vysniomis blush2.gif
Atsakyti
o patyrusios kepėjėlės,kokį torto dengimo būdą patartumėt pirma išbandyt pradedančiai? 4u.gif
trupiniais jau mokam,teisingiau tik trupiniais ir mokam blush2.gif
Atsakyti
tai gerai,o mane nugasdino,atrodo Naitas....kad americolor kartus blink.gif marmalinsiu juodai viska lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristule05 @ 2011 04 02, 22:12)
o patyrusios kepėjėlės,kokį torto dengimo būdą patartumėt pirma išbandyt pradedančiai? 4u.gif

šokoladinė glazūra, plakta grietinėlė, bezė dengimo masės, viskas viršutinėj papuošimo temoj be komentarų 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(keno @ 2011 04 02, 22:12)
tai gerai,o mane nugasdino,atrodo Naitas....kad americolor kartus blink.gif marmalinsiu juodai viska lotuliukas.gif

gal jai pasitaikė, nežinau, aš va kiek dažiau su jais, jokio kartumo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristule05 @ 2011 04 02, 22:12)

visai nebloga MMG(mase su gliukoze)man ji visai tiko ir patiko thumbup.gif dar nebandziau saldainiu mases,reiketu paziureti,nes turiu prisipirkusi marshmelow puse spinteles doh.gif
viena diena zadejau prisijaukinti slapia beze,bet nebeliko laiko-suvalgem barstyta kokosu biggrin.gif
atidejau kitam kartui drinks_cheers.gif
Atsakyti
su sirupo virimu pirmam kartui gal geriau nebandyti, imkit Cipciuko pastilažą tortų dengimui, pradėkit nuo lengvesnės, o paskui ir kitas palaispniui pabandysit, jei norėsit smile.gif
Atsakyti