Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus, 58

nu žiūriu žiūriu ė tuos merginų šedevrus thumbup.gif seilę varvinu varvinu ax.gif
nu kaip jums taip išeina gražiai smile.gif
ar čia daug metų darbo ar gamtos duota dovana tokias grožybes daryti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Cypciuk neturiu žodžių bigsmile.gif , net vyrą atsitempiau prie monitoriaus lotuliukas.gif , nors jis sm , super ne tas žodis thumbup.gif , aš galvoju,kad tokius pjauti net nesinori cool.gif
Atsakyti
Nu pagaliau ir as atnesu savo viena, antras mano tortukas dengtas, pirma kart pati dariau pastilaza ir aisinga.Zodziu kazkaip man su juo nelabai sekesi blush2.gif
Tiesa aisingas puikiai gavosi, man patiko jis bigsmile.gif
Taigi Rikotos su vysniom tortukas, pastilazas, aisingas
user posted image

K.lapelyte, ui kokie grazus ,ypac vienetukas ir papuliai thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milux: 02 balandžio 2011 - 18:26
na jau cipciuko tortai wub.gif wub.gif wub.gif meno kūriniai
ragana ir cigarietai labiausiai patiko ax.gif

kitos irgi šaunuolės 4u.gif
Atsakyti
k.lapelytes papuliai man kiek blyskoki, bet siaip viskas gerai smile.gif
Atsakyti
nu,brangiosios visu tortai fantastiski thumbup.gif ka ir thumbup.gif bepridursi thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif nu,bet ragana thumbup.gif fantastika...
sakyk,cypciuk kokia juoda spalva naudojate,(dabar lyg prisiminiau,kad rusiskus)nes,sako rolleyes.gif kad americolor juodi kartus-tai mane taip nugasdino doh.gif
Atsakyti
Nu jau tortu grozis wub.gif kokius 10 kartu jau perziurejau cipciuko tortus ir niekaip negaliu atsiziuret doh.gif
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2011 04 02, 19:08)

sakyk,cypciuk kokia juoda spalva naudojate,(dabar lyg prisiminiau,kad rusiskus)nes,sako rolleyes.gif kad americolor juodi kartus-tai mane taip nugasdino doh.gif

Taip , ukrainietiški dažai , maži pokiukai , po 0.5 g. ..... buvau Ukrainoj parsivežiau , galiu dabar žolę drąsiai dažyti ( su žaliais ) , nes jie be jokio skonio ir kvapo .
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 04 02, 19:52)
k.lapelytes papuliai man kiek blyskoki, bet siaip viskas gerai smile.gif

o ko noreti po ziemos gi lotuliukas.gif
Atsakyti
merginos, šiandien dažiau masę su americolor juodais dažais, nu gausiu per liežuvį, bet jie nekartūs visai unsure.gif specialiai paragavau gerą gabaliuką masės, jokio kartumo nesijaučia, saldi masė kaip bet kuri kita spalva unsure.gif iš pradžių nuėmė per tamsiai spalvą, tai daminkiau baltos spalvos, bet net ta tamsi nebuvo karti 4u.gif
Cipciuko medutis, Cipciuko pastilažas ir šiek tiek aisingo...spalvos visos amerikolor išskyrus žalias...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 02 balandžio 2011 - 19:44
Kokie nuostabus tortais blink.gif thumbup.gif bigsmile.gif ,dar labiau geda savo kletckus kelti:D

user posted image
rafaelo ,pastilazas

user posted image

apacioje zozefina, virsuj snikersas viso 2,8 kg puosta pastilazu

o istikro as vel su klausimu. man reikia tokio tortuko
user posted image

tai gal kuri zino kaip cia yra ar dazyta su rudais dazais ir brendziu ar cia sokoladine saldainiu mase ir ant virsaus brendziu aptepta.
ir kokia ta sviesi spalva , ka man reikia sumaisyti kad tokia spalva gauciau.
dekoju is anksto uz atsakymus .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VitMetil: 02 balandžio 2011 - 19:50
man juodi americolor irgi nekartūs ir nepmainomi, spalva superiniai nukanda ax.gif ir šiaip, įsimylėjau americolor wub.gif
Atsakyti