Dianocka, kokie grožiai, boružė fainuolė
aš savo padarą atnešu, važiuoja šitas tortas į kauną nežinau, tikriausiai kaune nebėra kas kepa tortus, jei jau pas mane klientai iš kauno važiuoja
medis - karamelinis vyšninis, genys - turtingas kavos, dengta pastiliažu, svoris 3,4 kg...
Spyglis2 NU TU PAVARAI
QUOTE(spyglis2 @ 2011 04 02, 08:57)
aš savo padarą atnešu, važiuoja šitas tortas į kauną nežinau, tikriausiai kaune nebėra kas kepa tortus, jei jau pas mane klientai iš kauno važiuoja
medis - karamelinis vyšninis, genys - turtingas kavos, dengta pastiliažu, svoris 3,4 kg...
tai va kodel vaikas pas spygli taip verke - mama slulptura gamino.... beje aciu dar karta
eikit sau mergos,koooookie tortikai
Kokie tortai nuo pacio ryto
pasta nu tu duodi , bandžiau ir taip ir šiaip prisikabinti , nė velnio neišėjo , ai nebent ten prie pirmo yr ant padėklo kokie netgi trys trupinukai pudros prikibę , o šiaip šaunuolė , primink kiek laiko puoši rimčiau
spyglis , aš nesuprantu , nu iškepti da iškepti , bet kaip sugebėt taip aptapyt , nu nė durns būdamas nesumaišytum ka genys , gal kokį diplomą dailės tamsta turit , aš per gyvenimą musėt nė varnos nesukurpčiau
red visi tvarkingi dailūs , bet jau varlos tai nuginklavo , žodžiu morčius prasideda
dianocka kaip visada be priekaištų , man jau nervai jama , nu galėtumėt kokių klaidų pridaryt , būtų dėl ko taip Lietuviškai pasidžiaugt
spyglis , aš nesuprantu , nu iškepti da iškepti , bet kaip sugebėt taip aptapyt , nu nė durns būdamas nesumaišytum ka genys , gal kokį diplomą dailės tamsta turit , aš per gyvenimą musėt nė varnos nesukurpčiau
red visi tvarkingi dailūs , bet jau varlos tai nuginklavo , žodžiu morčius prasideda
dianocka kaip visada be priekaištų , man jau nervai jama , nu galėtumėt kokių klaidų pridaryt , būtų dėl ko taip Lietuviškai pasidžiaugt
QUOTE(spyglis2 @ 2011 04 02, 06:57)
superinis torciukas, kazkaip nelabai suvokiu kaip tokius ir padarote, neeiliniai sugebejimai
tik idomu pasidare ten tik genys tiek svere ar visas tortas, nes jei visas tai nedidelis.
o dianockos ir red69 tai nepriekaistingi. ir kitu mergyciu nuostabus torciukai, tik soriux jei visu nepavardijau.
pasta, piratų laivas labai fainas
julioske, kai tu buvai pas mane, genys ne tai, kad dar nebuvo isformuotas - dar ir pats tortas nebuvo suteptas baigiau visą kūrybinį procesą, apie 22 val...
ačiū mergaitės už pagyras, labai stengiausi, kad būtų kuo panašesnis
o dailės aš ne tai, kad nebaigus, bet ir net neprisilietus prie jos, aš ekonomistė
____
dar vienas, biški paprastesnis, tiesiog braškytė
viduj medutis su bananais, svoris virš 2kg, pastiliažas
julioske, kai tu buvai pas mane, genys ne tai, kad dar nebuvo isformuotas - dar ir pats tortas nebuvo suteptas baigiau visą kūrybinį procesą, apie 22 val...
ačiū mergaitės už pagyras, labai stengiausi, kad būtų kuo panašesnis
o dailės aš ne tai, kad nebaigus, bet ir net neprisilietus prie jos, aš ekonomistė
____
Sveikos, meistrės
Labai daug gražių tortukų pridėjote
Noras kyla pradžiai pradėti iš masės lipdyti
Labai daug gražių tortukų pridėjote
Noras kyla pradžiai pradėti iš masės lipdyti
QUOTE(spyglis2 @ 2011 04 02, 08:35)