Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus, 58

Dianocka, kokie grožiai, boružė fainuolė wub.gif

aš savo padarą atnešu, važiuoja šitas tortas į kauną smile.gif nežinau, tikriausiai kaune nebėra kas kepa tortus, jei jau pas mane klientai iš kauno važiuoja lotuliukas.gif
medis - karamelinis vyšninis, genys - turtingas kavos, dengta pastiliažu, svoris 3,4 kg...
user posted image
Atsakyti
dianockos boruzle labai miela
red varlytes tokios atsipute biggrin.gif
nu spyglis tai pasidarbavo sikart!nerealiai! user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Spyglis2 user posted imageuser posted imageuser posted image NU TU PAVARAI thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2011 04 02, 08:57)

aš savo padarą atnešu, važiuoja šitas tortas į kauną smile.gif nežinau, tikriausiai kaune nebėra kas kepa tortus, jei jau pas mane klientai iš kauno važiuoja lotuliukas.gif
medis - karamelinis vyšninis, genys - turtingas kavos, dengta pastiliažu, svoris 3,4 kg...

bigsmile.gif doh.gif tai va kodel vaikas pas spygli taip verke - mama slulptura gamino.... beje aciu dar karta
Atsakyti
Dianocka nu ner žodžiu kaip gražu blink.gif
red 69 varlems labai turbut karšta kad liežuvius iškyše lotuliukas.gif
spyglis oho koks genys blink.gif

imesiu saviškius
persikinis , pastilažas, 2kg.
user posted image
piratu laivas,juodas miškas, šokoladine saldainiu mase, 3kg. , siaubas kiek darbelio apturejau karsta.gif
user posted image
Atsakyti
eikit sau mergos,koooookie tortikai thumbup.gif blink.gif lens.gif
Atsakyti
Kokie tortai nuo pacio ryto blink.gif blink.gif blink.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
pasta nu tu duodi thumbup.gif , bandžiau ir taip ir šiaip prisikabinti , nė velnio neišėjo , ai nebent ten prie pirmo yr ant padėklo kokie netgi trys trupinukai pudros prikibę lotuliukas.gif , o šiaip šaunuolė , primink kiek laiko puoši rimčiau ax.gif
spyglis , aš nesuprantu , nu iškepti da iškepti , bet kaip sugebėt taip aptapyt , nu nė durns būdamas nesumaišytum ka genys wub.gif , gal kokį diplomą dailės tamsta turit , aš per gyvenimą musėt nė varnos nesukurpčiau lotuliukas.gif

red visi tvarkingi dailūs , bet jau varlos tai nuginklavo lotuliukas.gif , žodžiu morčius prasideda wub.gif
dianocka kaip visada be priekaištų wub.gif , man jau nervai jama , nu galėtumėt kokių klaidų pridaryt , būtų dėl ko taip Lietuviškai pasidžiaugt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2011 04 02, 06:57)

superinis torciukas, kazkaip nelabai suvokiu kaip tokius ir padarote, neeiliniai sugebejimai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
tik idomu pasidare ten tik genys tiek svere ar visas tortas, nes jei visas tai nedidelis.

o dianockos ir red69 tai nepriekaistingi. wub.gif wub.gif wub.gif ir kitu mergyciu nuostabus torciukai, tik soriux jei visu nepavardijau. blush2.gif
Atsakyti
pasta, piratų laivas labai fainas thumbup.gif
julioske, kai tu buvai pas mane, genys ne tai, kad dar nebuvo isformuotas - dar ir pats tortas nebuvo suteptas doh.gif baigiau visą kūrybinį procesą, apie 22 val...

ačiū mergaitės už pagyras, labai stengiausi, kad būtų kuo panašesnis ax.gif
o dailės aš ne tai, kad nebaigus, bet ir net neprisilietus prie jos, aš ekonomistė cool.gif
____
dar vienas, biški paprastesnis, tiesiog braškytė wub.gif
viduj medutis su bananais, svoris virš 2kg, pastiliažas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spyglis2: 02 balandžio 2011 - 10:36
Sveikos, meistrės 4u.gif
Labai daug gražių tortukų pridėjote thumbup.gif

Noras kyla pradžiai pradėti iš masės lipdyti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Lobe: 02 balandžio 2011 - 11:03
QUOTE(spyglis2 @ 2011 04 02, 08:35)