Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus, 58

Olesta aciuks.gif kad pastebejai mano krepša o tavo kvietkom nieko netruksta thumbup.gif
Migle 79 sodas vau blink.gif saulute faina wub.gif
Solen meškinas labai drutas iš po žiemos lotuliukas.gif
Rimvilma šokoladinis labai skanus, kamuolis thumbup.gif
anber puse grožio nesimato ten lik tai tvorele g.gif
saules zuikis mašinite kaip nulieta biggrin.gif
keno tikras gigantas thumbup.gif
Atsakyti
Tvorele? ne,ne - nera jokios tvoreles siame tortuke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anber @ 2011 04 01, 20:35)
Tvorele? ne,ne - nera jokios tvoreles siame tortuke smile.gif

man pasirode lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Solen @ 2011 04 01, 05:52)
daluze77,grazus visi trys tortukai 4u.gif ,papuliai labai jau dailus,gal gali pasakyti kaip juos formavai,nes kaip rasai tai biskvitinis tortas,kiek kremo sluoksniu g.gif manes laukia panasi uzduotis tai ir klausiu mirksiukas.gif
Indula,smagu,kad jungiesi i musu buri 4u.gif kuo toliau tuo bus geriau,nenuleisk ranku ir toliau kepk smile.gif

papukam prisikepiau raffaelos biskvitu ivariu dydziu apatinis 18 kiti mazejantys virsutinis stikliuko skersmens.iskeptus apipjoviau,dejau po 5 biskvitus.ir sutepiau kremu,bet man kremo suejo 1.5normos.apdengiau sokoladine saldainiu mase kad gautusi kuno spalva
Atsakyti
QUOTE(pasta222 @ 2011 04 01, 19:42)
man pasirode lotuliukas.gif

5nis!! drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 04 01, 16:48)
man irgi  lotuliukas.gif  bet grazesni nu niekaip nesigavo  biggrin.gif

Tai grazesnes bezionytes- teletabiai ir negali buti, labai mielos wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aciu olesta, bus ivykdyta smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daluze77 @ 2011 04 01, 20:18)
papukam prisikepiau raffaelos biskvitu ivariu dydziu apatinis 18 kiti mazejantys  virsutinis stikliuko skersmens.iskeptus apipjoviau,dejau po 5 biskvitus.ir sutepiau kremu,bet man kremo suejo 1.5normos.apdengiau sokoladine saldainiu mase kad gautusi kuno spalva

aciu uz atsakyma 4u.gif as tokiu mazesniu kepimo formu neturiu blush2.gif tikriausiai pasinaudosiu rugiageles patarimu smile.gif kepti keturkampoj formoj ir pjaustyt i 4 dalis,dar gaminsiu tik po dvieju savaiciu, o jau kinkos dreba doh.gif nes pirma karta toki gaminsiu...nezinau kaip man seksis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Solen @ 2011 04 01, 19:55)
aciu uz atsakyma 4u.gif as tokiu mazesniu kepimo formu neturiu blush2.gif tikriausiai pasinaudosiu rugiageles patarimu smile.gif kepti keturkampoj formoj ir pjaustyt i 4 dalis,dar gaminsiu tik po dvieju savaiciu, o jau kinkos dreba doh.gif nes pirma karta toki gaminsiu...nezinau kaip man seksis doh.gif

as jau 2 kart formavau is biskvitu,bet labai gerai gaunasi ir be jokios formo apsibreziu ant kepimo popieriaus rata kokio skersmens reikia ir kepu net formos nereikia o iskepta dar karta apipjaunu kad butu lygei grazei,kepant keturkampej formoj daug issimes,ai tiesa susimaisiau ne 5 o 6 ten biskvitai,praiti papukai buvo mazesni is 5
Atsakyti
Sveikos merginos,

Vel graziu torciuku prikepet, nespeju net sekti thumbup.gif
Olestos toks tavrkingas su gelemis smile.gif
Ziu-ziu labai elegantiskas su gyvomis gelemis:)
saules zuiki masinyte miela:)
visu kitu torciukai irgi grazus, saunuoles, po balioneli visom 4u.gif
cia mano sunaus gimtadieniui keptas voras:)

medaus su zele gabaliuakis, keksiukai su vysniomis ir sokoladu ir MMG...

user posted image

juodasis miskas ir MMG...

user posted image
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif
Dianocka,nuostabūs tortukai,Sūnus tikriausiai laimingas labai buvo gavęs tokį tortuką smile.gif
Ir kitų merginų gražūs darbai,neišvardinsiu visų,nes nepamenu ...

Atnešu ir aš savo šios dienos darbus:

Medaus tortas,šokoladas,trupinukai,šokoladinė masė :
user posted image

Rafaelo,cukrinė masė:
user posted image

Rafaelo,kokosai,pastilažas :
user posted image

juodojo miško biskvitai,šokoladinis ganašas,pastilažas,Šarlot žolytė smile.gif
user posted image

Šokoladinis tortas,šlapia bezė, pastilažas :
user posted image

Atsakyti
Dianocka, puikūs tortukai, keksiukų papuošimai pritaikyti prie torto, boružėlė tokia miela. Labai dailu
red69 labai gražūs tortukai, o jau varlės, trūksta žodžių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo likta: 02 balandžio 2011 - 07:20