Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus, 58

Aciu merginos, nu reiskias dar reik daugiau padirbet su kociojimu smile.gif
Atsakyti
ufonautu paradas biggrin.gif teletabiai.
vysninis karamelinis 2500gr
user posted image
Ratai 5-to gimtad proga.
snikersas 1900gr.
user posted image user posted image
Atsakyti
[quote=*saules_zuikutis*,2011 04 01, 16:36]
ufonautu paradas biggrin.gif teletabiai.
vysninis karamelinis 2500gr
[img]httRatai 5-to gimtad proga.
snikersas 1900gr.

liuks torciukai mirksiukas.gif
kitu merginu irgi thumbup.gif nelabai dar man su jusu nikais doh.gif kada nors isiminsiu tongue.gif
Papildyta:
kai prie kito pc prisesiu,ikelsiu savo pirma dideli torta,daryta sventei...aisku buvo mano pirmas toks blynas,ir dengiau su cypciaus cukrine mase,kurios visai nebrandinau,ir....zodziu gavosi,kas gavosi unsure.gif
Atsakyti
user posted image

is vis stebiuosi savimi,kad nepabijojau toki iskepti-LABDARAI doh.gif svere kokie 15kg,nes dviese laike-tai zinokit,gaila buvo i juos ziureti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2011 04 01, 17:40)

is vis stebiuosi savimi,kad nepabijojau toki iskepti-LABDARAI doh.gif  svere kokie 15kg,nes dviese laike-tai zinokit,gaila buvo i juos ziureti biggrin.gif
ohoho koks! bigsmile.gif is pradziu susidomejau koks ten tas vardas mergaites,bet poto daejo,kad cia turbut kazkokiai firmai,ane? ax.gif
Atsakyti
[quote=*saules_zuikutis*,2011 04 01, 17:46]
ohoho koks! bigsmile.gif is pradziu susidomejau koks ten tas vardas mergaites,bet poto daejo,kad cia turbut kazkokiai firmai,ane? ax.gif

nea,jokia cia firma
hihihi.gif kaimo bendruomens ansambliui buvo 10 metu lotuliukas.gif reikejo jums matyti,kiek as su juo vargau doh.gif kai reikejo vienai ta "paklode"(mes taip vadiname visokias mases hihihi.gif )vienai uzdeti doh.gif zodziu,visi labai dziaugesi(nes dykai gavo hihihi.gif )bet,iki mano ausu kalbos atejo,kad kita moteriske sitoki dideli torta iskepe-per puse stalo lotuliukas.gif jei siemet kazko prasys-sakysiu,kad "ana moteriska"ir keptu hihihi.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Jugita25 @ 2011 03 31, 19:23)
Sveikos,
Merginos, as ka pestebiu, kai kocioju mase dangimui, nu man niekaip nesigauna, kad butu lygus visas blynas, toks jausmas, kad vienam sone mases storiau, kitam ploniau, kaip jus darot kad mases butu vienodai, arba as jau savuose nebematau smile.gif gal kazka spec. darot?

spec. tai manau jokios gudrybės nėra, tiesiog pakočioji viena kryptimi keletą kartų, pasuki blyną, kita kryptimi pakočioji ir vis pasižiūri, kad maždaug tolygiai būtų pakočiota, daugiakryptis kočiojimas ir tolygus kočėlo spaudimas manau yra visa gudrybė... tik prapjovus tortą pasimato, ta gudrybė buvo veiksminga ar ne 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Gražūs tortai mergaitės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Eiktusau, Keno, 15 kg?! GERAS!!! smile.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif

Sokoladinis Sokoladinis smile.gif Pastilazas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 04 01, 13:36)
ufonautu paradas  biggrin.gif  teletabiai.

Labai grazus visi tortukai thumbup.gif o tieletabiai man biski i bezdzioniukus-teletabius uznesa biggrin.gif thumbup.gif

QUOTE(keno @ 2011 04 01, 14:40)

nu saunuole thumbup.gif

QUOTE(anber @ 2011 04 01, 16:00)
Sokoladinis Sokoladinis smile.gif Pastilazas

milas toks tortukas wub.gif
Atsakyti
Merginos koki labai sokoladini krema pasiulytumet torto dekoravimui su antgaliu?
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2011 04 01, 19:30)
o tieletabiai man biski i bezdzioniukus-teletabius uznesa  biggrin.gif  thumbup.gif

man irgi lotuliukas.gif bet grazesni nu niekaip nesigavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rivera @ 2011 04 01, 18:41)
Merginos koki labai sokoladini krema pasiulytumet torto dekoravimui su antgaliu?

Tai ganasas, sviestinis sokoladinis ar grietinele su kakava, tikriausiai - kaip patogiau paciai smile.gif
Atsakyti