Aciu merginos, nu reiskias dar reik daugiau padirbet su kociojimu
[quote=*saules_zuikutis*,2011 04 01, 16:36]
ufonautu paradas teletabiai.
vysninis karamelinis 2500gr
[img]httRatai 5-to gimtad proga.
snikersas 1900gr.
liuks torciukai
kitu merginu irgi nelabai dar man su jusu nikais kada nors isiminsiu
Papildyta:
kai prie kito pc prisesiu,ikelsiu savo pirma dideli torta,daryta sventei...aisku buvo mano pirmas toks blynas,ir dengiau su cypciaus cukrine mase,kurios visai nebrandinau,ir....zodziu gavosi,kas gavosi
ufonautu paradas teletabiai.
vysninis karamelinis 2500gr
[img]httRatai 5-to gimtad proga.
snikersas 1900gr.
liuks torciukai
kitu merginu irgi nelabai dar man su jusu nikais kada nors isiminsiu
Papildyta:
kai prie kito pc prisesiu,ikelsiu savo pirma dideli torta,daryta sventei...aisku buvo mano pirmas toks blynas,ir dengiau su cypciaus cukrine mase,kurios visai nebrandinau,ir....zodziu gavosi,kas gavosi
QUOTE(keno @ 2011 04 01, 17:40)
is vis stebiuosi savimi,kad nepabijojau toki iskepti-LABDARAI svere kokie 15kg,nes dviese laike-tai zinokit,gaila buvo i juos ziureti
[quote=*saules_zuikutis*,2011 04 01, 17:46]
ohoho koks! is pradziu susidomejau koks ten tas vardas mergaites,bet poto daejo,kad cia turbut kazkokiai firmai,ane?
nea,jokia cia firma
kaimo bendruomens ansambliui buvo 10 metu reikejo jums matyti,kiek as su juo vargau kai reikejo vienai ta "paklode"(mes taip vadiname visokias mases )vienai uzdeti zodziu,visi labai dziaugesi(nes dykai gavo )bet,iki mano ausu kalbos atejo,kad kita moteriske sitoki dideli torta iskepe-per puse stalo jei siemet kazko prasys-sakysiu,kad "ana moteriska"ir keptu
ohoho koks! is pradziu susidomejau koks ten tas vardas mergaites,bet poto daejo,kad cia turbut kazkokiai firmai,ane?
nea,jokia cia firma
kaimo bendruomens ansambliui buvo 10 metu reikejo jums matyti,kiek as su juo vargau kai reikejo vienai ta "paklode"(mes taip vadiname visokias mases )vienai uzdeti zodziu,visi labai dziaugesi(nes dykai gavo )bet,iki mano ausu kalbos atejo,kad kita moteriske sitoki dideli torta iskepe-per puse stalo jei siemet kazko prasys-sakysiu,kad "ana moteriska"ir keptu
QUOTE(Jugita25 @ 2011 03 31, 19:23)
Sveikos,
Merginos, as ka pestebiu, kai kocioju mase dangimui, nu man niekaip nesigauna, kad butu lygus visas blynas, toks jausmas, kad vienam sone mases storiau, kitam ploniau, kaip jus darot kad mases butu vienodai, arba as jau savuose nebematau gal kazka spec. darot?
Merginos, as ka pestebiu, kai kocioju mase dangimui, nu man niekaip nesigauna, kad butu lygus visas blynas, toks jausmas, kad vienam sone mases storiau, kitam ploniau, kaip jus darot kad mases butu vienodai, arba as jau savuose nebematau gal kazka spec. darot?
spec. tai manau jokios gudrybės nėra, tiesiog pakočioji viena kryptimi keletą kartų, pasuki blyną, kita kryptimi pakočioji ir vis pasižiūri, kad maždaug tolygiai būtų pakočiota, daugiakryptis kočiojimas ir tolygus kočėlo spaudimas manau yra visa gudrybė... tik prapjovus tortą pasimato, ta gudrybė buvo veiksminga ar ne
Gražūs tortai mergaitės
Eiktusau, Keno, 15 kg?! GERAS!!!
Sokoladinis Sokoladinis Pastilazas
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 04 01, 13:36)
Labai grazus visi tortukai o tieletabiai man biski i bezdzioniukus-teletabius uznesa
QUOTE(keno @ 2011 04 01, 14:40)
nu saunuole
QUOTE(anber @ 2011 04 01, 16:00)
milas toks tortukas
Merginos koki labai sokoladini krema pasiulytumet torto dekoravimui su antgaliu?
QUOTE(Milux @ 2011 04 01, 19:30)
o tieletabiai man biski i bezdzioniukus-teletabius uznesa
man irgi bet grazesni nu niekaip nesigavo
QUOTE(rivera @ 2011 04 01, 18:41)
Merginos koki labai sokoladini krema pasiulytumet torto dekoravimui su antgaliu?
Tai ganasas, sviestinis sokoladinis ar grietinele su kakava, tikriausiai - kaip patogiau paciai