yra virsutineje papuosimu temoje-be komentaru
Naktibalda,2011 03 31, 22:04]
aš viena tepsiu , visgi atidedam kelionę , tai reiktų man išmėginti kokį pabanduką su šlapia beze, nes tikra man nesigauna
aš viena tepsiu , visgi atidedam kelionę , tai reiktų man išmėginti kokį pabanduką su šlapia beze, nes tikra man nesigauna
Ir kas ten nesigauna, man atrodo reikia labai pasistengti, kad nesigautų
QUOTE(julioske @ 2011 04 01, 10:57)
sveikos, atnesu vakar nakti daryta
snukersas, mix-fix masyte, pastilazas
iki tobulumo dar toliii, tuos trupinukus nuvaliau kai ant foto pamaciau kazkaip plika akim taip nesimato
snukersas, mix-fix masyte, pastilazas
iki tobulumo dar toliii, tuos trupinukus nuvaliau kai ant foto pamaciau kazkaip plika akim taip nesimato
nu labai gražu jei esi ne profas, svarbu ne tobulumas,o tai,kad iš širdies ir su meile padaryta tada ir skanu ir gražu
QUOTE(Kristule05 @ 2011 04 01, 08:38)
nu labai gražu jei esi ne profas, svarbu ne tobulumas,o tai,kad iš širdies ir su meile padaryta tada ir skanu ir gražu
Ačiū jau radau
QUOTE(likta @ 2011 04 01, 11:30)
Ir kas ten nesigauna, man atrodo reikia labai pasistengti, kad nesigautų
šlapios dar nebandžiau, tos tikrosios beze man nepavyksta prisijaukinti
merginos o jus minordijos mase perkat 10 Lt uz kg be PVM ar su PVM tokia kaina ?...
Ajajaj, va taip ir buna, kai vejas perpucia ir su skaudamu kaklu, nugara ir petim bandai daryti milziniska torta..
4 skoniu: rafaelo, sokoladinis, aguoninis-apelsininis, zozefina.. pastilazas dengimui ir lipdymui..
pats metas poilsiui ir toliau gydytis...
4 skoniu: rafaelo, sokoladinis, aguoninis-apelsininis, zozefina.. pastilazas dengimui ir lipdymui..
pats metas poilsiui ir toliau gydytis...
o tai kaip cia 4 tortukai sujungti i viena?
rozytes labai mielos
rozytes labai mielos
anber,o tai koks svoris tokio torto,turetu buti nemazas
4 kvadratais iskepta ir sustatyta salia. pats tortas 62x62 cm kazkur. joa, tikrai nemazas toks..
QUOTE(Ziu Ziu @ 2011 04 01, 09:36)
Nuostabus
QUOTE(julioske @ 2011 04 01, 10:57)
Svarbu su sirdim matosi, kad daug darbo ir pastangu. labai grazu.
QUOTE(anber @ 2011 04 01, 14:22)
Ajajaj, va taip ir buna, kai vejas perpucia ir su skaudamu kaklu, nugara ir petim
Sveikatytes Labai grazios gelytes