daluze77,grazus visi trys tortukai ,papuliai labai jau dailus,gal gali pasakyti kaip juos formavai,nes kaip rasai tai biskvitinis tortas,kiek kremo sluoksniu manes laukia panasi uzduotis tai ir klausiu
Indula,smagu,kad jungiesi i musu buri kuo toliau tuo bus geriau,nenuleisk ranku ir toliau kepk
QUOTE(Jugita25 @ 2011 03 31, 20:23)
Sveikos,
Merginos, as ka pestebiu, kai kocioju mase dangimui, nu man niekaip nesigauna, kad butu lygus visas blynas, toks jausmas, kad vienam sone mases storiau, kitam ploniau, kaip jus darot kad mases butu vienodai, arba as jau savuose nebematau gal kazka spec. darot?
Merginos, as ka pestebiu, kai kocioju mase dangimui, nu man niekaip nesigauna, kad butu lygus visas blynas, toks jausmas, kad vienam sone mases storiau, kitam ploniau, kaip jus darot kad mases butu vienodai, arba as jau savuose nebematau gal kazka spec. darot?
As esu youtube macius, kad ant kocelo galu uzdeda kokius nors nestorus ziedelius, tada kocelas tolygiai kocioja visa blyna bet pati nebandziau, tad nezinau, ar patogu bus kocioti.
Va paziurekit nuo 1.40 minutes, matosi:
http://www.youtube.c...h?v=vecmy4nKT-A
QUOTE(Ziu Ziu @ 2011 04 01, 09:36)
pirmas aukstas snickersas, antras rafaelo, trecias medaus, mmg, geles gyvos, 7,5 kg
kaip geles apdorojei,kad issilaikytu
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 04 01, 09:38)
kaip geles apdorojei,kad issilaikytu
virsutines sumeigtos i oaze (i ta zalia putoplasta, nzn kaip tiksliai vadinasi )
o kitu apsukti kotukai floristine spec juostele, kad dregme laikytu
ziu-ziu kaip grazu
QUOTE(Ziu Ziu @ 2011 04 01, 09:44)
virsutines sumeigtos i oaze (i ta zalia putoplasta, nzn kaip tiksliai vadinasi )
tai ten ispjauta ,oaze apviniota maistine plevele ir ideta?
o tos vielutes pirkai is geliu parduotuves?
QUOTE(Ziu Ziu @ 2011 04 01, 06:36)
pirmas aukstas snickersas, antras rafaelo, trecias medaus, mmg, geles gyvos, 7,5 kg
labai grazu , o ta oaze uzdejot tiesiog ant mases juk ji trupa ir dazo
sveikos, atnesu vakar nakti daryta
snukersas, mix-fix masyte, pastilazas
iki tobulumo dar toliii, tuos trupinukus nuvaliau kai ant foto pamaciau kazkaip plika akim taip nesimato
snukersas, mix-fix masyte, pastilazas
iki tobulumo dar toliii, tuos trupinukus nuvaliau kai ant foto pamaciau kazkaip plika akim taip nesimato
QUOTE(Milux @ 2011 04 01, 06:48)
labai grazu , o ta oaze uzdejot tiesiog ant mases juk ji trupa ir dazo
O jetaus ka per veideli uzdejau labai atsiprasau, tikrai labai grazus tortukas ir turejo buti taip
Labukas
Tiek grožybių pilna pas jus. Auksines rankas turite.
Kepti tortukus mėgstu ir aš tik man nesigauna su puošimais. Tik pradedančioji esu.
Niekur neradau receptuko kaip padaryti toki krepšelį.
Gal galite parašyti kas dedasi darant šią krepšelio saldainiu ir kremo mase (šonams).
Tiek grožybių pilna pas jus. Auksines rankas turite.
Kepti tortukus mėgstu ir aš tik man nesigauna su puošimais. Tik pradedančioji esu.
Niekur neradau receptuko kaip padaryti toki krepšelį.
Gal galite parašyti kas dedasi darant šią krepšelio saldainiu ir kremo mase (šonams).
QUOTE(Asseni @ 2008 11 23, 12:02)
yra virsutinej puosimu temoj be komentaru viskas aprasyta, parodyta