Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus, 58

QUOTE(Olesta @ 2011 03 31, 19:02)

Naktibalda, jei aptepsite sviestiniu kremu tortą, tai bezė atlaikys net ilgiausią kelionę 4u.gif

aš viena tepsiu tongue.gif , visgi atidedam kelionę doh.gif , tai reiktų man išmėginti kokį pabanduką su šlapia beze, nes tikra man nesigauna ax.gif

rutyte11 fainas tortas man raidės patinka, taip ore kabančios thumbup.gif
Atsakyti
tikrai gausis, nes man anoji irgi buvo nervus suėdus blush2.gif aš trijų aukštų tortą pas mamą 140 km nusivežiau be problemos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 31 kovo 2011 - 21:16
mes torta su slapios bezes zolyte vezem is Siauliu i Elektrenus.atlaike kelione ir dar apipjauscius torta ,liko stoveti biggrin.gif
Atsakyti
vai mergaites aciu uz receptuka slapios beze tikrai begsiu plakti,begu kepti torciuka turiu uzsakymeli krepsinio sezono uzdarymui lotuliukas.gif susirinks visa komanda svesti.Okita savaite noreciau sunui savo iskepti knygos formos tortuka zvalgausi daug ideju semiuosi is jusu.Kazkada buvau berods cipciuko uztikus knyga jei nemaisau ,labai grazia su paauksuotais puslapiais.Bet dabar kai reikia neberandu
Atsakyti
Sveikos merginos, noriu jūsų patarimo, sekmadieniu žadu iškepti vyrukui tortą bokalą, bet kuo ilgiau apie jį galvoju, tuo daugiau iškyla klausimų. Patį tortą žadu kepti Olestos varškinį gaivumėlį. Kaip suprantu dengiant šokoladine saldainiu mase prieš tai reikia plonai aptepti sviestiniu kremuku, bet ar reikia palaukti kol pats perteptas tortas kiek apstingtų, ar tą sviestinį kremuką galiu iškarto aptepti? Ar ta šokoladinė saldainių masė yra pakankamai tvirta, ar geriau į ją įminkinti pastiliažo? Jeigu tortas bus 24 cm ar užteks šlapio bezė normos alaus putom padaryti, o gal atvirkščiai - visos normos per daug? Ir kaip jūs taip tikroviškai padarote tą alaus nubėgusią putą? Nepykit, jeigu uždaviau kvailus klausimus, bet puošime esu tik pradedančioji 4u.gif
Atsakyti
atnesu ir as pasirodyti savo torciukus :
Raffaello
user posted image
Medutis svoris 3,900
user posted image
Raffaello
user posted image
Atsakyti
Panasu, kad niekas i klausima ir neatsakys, visai ir nesistebiu.
Atsakyti
QUOTE(Jugita25 @ 2011 03 31, 18:23)
Sveikos,
Merginos, as ka pestebiu, kai kocioju mase dangimui, nu man niekaip nesigauna, kad butu lygus visas blynas, toks jausmas, kad vienam sone mases storiau, kitam ploniau, kaip jus darot kad mases butu vienodai, arba as jau savuose nebematau smile.gif gal kazka spec. darot?

Reik atidirbt techniką ir viskas bus gerai wink.gif Niekam nesigavo viskas iškart.... Visom buvo kažkokių bėdų.....
Atsakyti
QUOTE(Jugita25 @ 2011 03 31, 20:23)
Sveikos,
Merginos, as ka pestebiu, kai kocioju mase dangimui, nu man niekaip nesigauna, kad butu lygus visas blynas, toks jausmas, kad vienam sone mases storiau, kitam ploniau, kaip jus darot kad mases butu vienodai, arba as jau savuose nebematau smile.gif gal kazka spec. darot?

as nieko spec nedarau, kazkaip tolygiai issikocioja, bet buna, kad dengiu torta ir krastai nutysta, tada krastuose buna ploniau blush2.gif

QUOTE(*linuska* @ 2011 03 31, 21:01)
MERGINOS REIKIA JUSU PAGALBOS ISSIKEPIAU BISKVITA IR SENDIEN NORIU SUTEPT O RYT TIK PUOST,DABAR GALVOJU AR GERAI BUS JEI SENDIEN SVIESTINIU KREMU VISA TORTA APTEPSIU AR GERIAU RYTOJ PRIES DENGIANT MASE  g.gif

jeigu siandien sutepsi torta, greiciausiai nepavyks aptepti sviestiniu, suteptas tociukas turi buti pastinges. Tu ji siandien sutepk, o rytoj aptepsi sviestiniu ir neuzilgo puosi, sviestinis labai greitai stingsta 4u.gif
Atsakyti
jeigu siandien sutepsi torta, greiciausiai nepavyks aptepti sviestiniu, suteptas tociukas turi buti pastinges. Tu ji siandien sutepk, o rytoj aptepsi sviestiniu ir neuzilgo puosi, sviestinis labai greitai stingsta 4u.gif
[/quote]

Labai ačiū už patarimą aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2011 03 31, 22:04)
rutyte11  fainas tortas man raidės patinka, taip ore kabančios  thumbup.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Laba diena
Atnešu ir aš savo 2 pirmus blynus blush2.gif
Pirmą dengiau žalsvą, turbūt per plonai tešlą iškočiojau, nes perkelinėjant plyšo poroje vietų, teko maskuoti.O ant galo, baigiant puošti iškrito iš rankų dažų tūbelė ir padarė skylę doh.gif
Rausvą tortą kočiojau storiau jau, tai pasidengė jau neblogai.Tik spalva per ryški, nenorėjau tokios intensyvios, skiedžiau su balta mase, bet vistiek man dar per ryšku.Įdedu jūsų teismui
user posted image
Ir klausimas-man liko nemažai dengimo masės.Kiek laiko ji gali išbūti?Jei ant Velykų gaminčiau torą, ar pavyktų ją atgaivinti?
Atsakyti