Geras fotografas ir paprastoj pievoj Jaunaja kaip karaliene padarys, o prastas prie dvaro nufotografuos kaip kaime
QUOTE(Kaprizelee @ 2012 01 05, 23:56)
Geras fotografas ir paprastoj pievoj Jaunaja kaip karaliene padarys, o prastas prie dvaro nufotografuos kaip kaime
ką galima nuveikti paprastoje pievoje?
-pažaisti futbolą
-susiorganizuoti tipo iškylą
-pūsti didžiulius muilo burbulus (pulkui)
-leisti aitvarą
-pinti vainikus
-ieškoti boružėlės ir t.t.
aha, Sirenaa, nuvažiuok į Frenkelio rūmus. kur prie Prūdelio yra. ten tikrai aplinka gražesnė kažin kodėl visi taip veržias į jų vidų?
-pažaisti futbolą
-susiorganizuoti tipo iškylą
-pūsti didžiulius muilo burbulus (pulkui)
-leisti aitvarą
-pinti vainikus
-ieškoti boružėlės ir t.t.
aha, Sirenaa, nuvažiuok į Frenkelio rūmus. kur prie Prūdelio yra. ten tikrai aplinka gražesnė kažin kodėl visi taip veržias į jų vidų?
nesakau kad man neidomu kas to dvaro viduje bet manau ekskursija po dvara galima padaryt ir kita karta..gal pievoj prie dvaro irgi imanoma burbulus papust vistiek aplinka fainesne , gal bent i karves sh neilipsi ..
Prie estrados irgi karvių niekas negano šiaip Neįsižeisk, aš čia šiaip pasakiau Man tiesiog keista pasirodė ir tiek
QUOTE(ineffable @ 2012 01 07, 00:52)
Prie estrados irgi karvių niekas negano šiaip Neįsižeisk, aš čia šiaip pasakiau Man tiesiog keista pasirodė ir tiek
o ar as sakiau kad prie estrados karves gano
fotkintis dabar mada su žirgais, šunimis, tai kodėl negalima su karvėmis? juokauju.
o šiaip faina būtų nuotrauka: einu per pievą, tolumoj karvė, o mano kibiras pilnas lauko gėlių ir visi mane suprastų, nes esu veterinaro dukra
o šiaip faina būtų nuotrauka: einu per pievą, tolumoj karvė, o mano kibiras pilnas lauko gėlių ir visi mane suprastų, nes esu veterinaro dukra
QUOTE(žliūgė @ 2012 01 07, 00:57)
fotkintis dabar mada su žirgais, šunimis, tai kodėl negalima su karvėmis? juokauju.
o man seip patiktu fotke su karve isivaisduokit eina nuotaka link kares su kibiru ir guminiais batais.. arba bemelzianti nuotaka taip linksmai atrodytu
O jeigu su kibiru eidama į karvės sh įlipsi? Nebijai?
Jeeezus
As tai neikertu, kai grazi nuotaka issipusciusi ir pan, tokiu ale POSH vestuviu eina kaimiskumo fotkint. jei kokios paprastesnes (bet ne prastesnes), tai prie temos priderinus kodel gi ne... bet as vistiek to nesirinkciau...
Papildyta:
As tai neikertu, kai grazi nuotaka issipusciusi ir pan, tokiu ale POSH vestuviu eina kaimiskumo fotkint. jei kokios paprastesnes (bet ne prastesnes), tai prie temos priderinus kodel gi ne... bet as vistiek to nesirinkciau...
Papildyta:
QUOTE(ineffable @ 2012 01 08, 14:58)
QUOTE(Kaprizelee @ 2012 01 05, 22:56)
Visiskai sutinku
QUOTE(ineffable @ 2012 01 08, 13:58)
tai as turbut nelb rysciaus bet seip lb linksma fotke butu