Tai dar padoriai o kiek laiko planuojate plaukiot?
Esu dalyvavusi fotosesijoje Pakruojo dvare, tikrai gražu ir verta, didelė teritorija gamtos daug, pastatų irgi dar buvom Baisiogalos dvare, tikrai nuostabi vieta
O kaip jums pvz Joniškio Audruvis? Graži aplinka, gamta, žirgai, karališka karieta, tvenkinukas, tiltas ir tt.
O kaip jums pvz Joniškio Audruvis? Graži aplinka, gamta, žirgai, karališka karieta, tvenkinukas, tiltas ir tt.
O Audruvi reikia is anksto uzsisakyt? kokios kainos?
QUOTE(ineffable @ 2011 10 31, 23:43)
O Audruvi reikia is anksto uzsisakyt? kokios kainos?
Taip reikia. Fotosesija aplinkoje 150, fotosesija su karieta 200. Bet visos kainos derinamos telefonu
Keliu tema i virsu
Beziuredama fotografu puslapius radau vienas vestuves, kur fotografavosi centriniam parke prie karuseliu ir estrados. Siaip niekada nebuciau pagalvojus, bet nuotraukos tikrai liux
Beziuredama fotografu puslapius radau vienas vestuves, kur fotografavosi centriniam parke prie karuseliu ir estrados. Siaip niekada nebuciau pagalvojus, bet nuotraukos tikrai liux
QUOTE(ineffable @ 2011 12 12, 15:40)
Keliu tema i virsu
sveikute jai gali ikelk nuoroda su tom fotkem , nes mano ideja irgi tokia pati , jau buvau nuvykus prie tu karuseliu pafotkinau ir zadu nusiust savo fotografuj kad ivertintu , man atrodo nepaprasati romantiska vieta ten..
Tikrai ikelciau, bet nezinau kuris cia fotografas, nes paziurejau kaina ir man buvo per brangu, todel jo neissisaugojau.. tik ispudingos nuotraukos atminty isliko
Man irgi butu idomu paziureti tas foto, nereiketu niekur toli vazianeti fotografuotis
As jau dalinausi fotosesiju idejomis, bet galiu ir dar kart
Mes planuojame futbolo stadione, nes MB dievina futbola. Labai tikiuosi, kad bus laiko rugiu lauke, gal kazkam tai ir nesamone, bet nuotraukos ten gaunasi fantastiskos
MB tevai gyvena Kurtuvenuose, nieko ten istikro gero, kai pasiziuri is arciau,dar reikia laiko, kol ten viska atremontuos ir sutvarkys. Kursenuose pati gyvenau, atvirai - nieko romantisko ar fotosesijisko.
Apie Pakruojo dvara girdejau, kad susenes ir nebetvarkingas paliko, gal reiktu nuvaziuot ir pasiziureti
Neuzmirskit Uzvencio dvaro, labai grazi aplinka, ir nuotraukos fantastiskos, vienos pazystamos vestuves ten fotografavo
Mes dar galvojama apie Seduvos maluna, jis gerokai aptvrakytas, bet irgi reikes nuvykti
jei i kryziu kalna, tai galima i vienuolyna nueiti
daugiau nzn
Mes planuojame futbolo stadione, nes MB dievina futbola. Labai tikiuosi, kad bus laiko rugiu lauke, gal kazkam tai ir nesamone, bet nuotraukos ten gaunasi fantastiskos
MB tevai gyvena Kurtuvenuose, nieko ten istikro gero, kai pasiziuri is arciau,dar reikia laiko, kol ten viska atremontuos ir sutvarkys. Kursenuose pati gyvenau, atvirai - nieko romantisko ar fotosesijisko.
Apie Pakruojo dvara girdejau, kad susenes ir nebetvarkingas paliko, gal reiktu nuvaziuot ir pasiziureti
Neuzmirskit Uzvencio dvaro, labai grazi aplinka, ir nuotraukos fantastiskos, vienos pazystamos vestuves ten fotografavo
Mes dar galvojama apie Seduvos maluna, jis gerokai aptvrakytas, bet irgi reikes nuvykti
jei i kryziu kalna, tai galima i vienuolyna nueiti
daugiau nzn
Kaprizele dalyvavau vestuvese pries 2m, tai zinok nu nesusenes ta pakruojo dvaras, restautuojamas. grazu ten, gamtos daug, vietu kur pasifotkinti pilna
O rugių lauką ir aš rinksiuosi
O rugių lauką ir aš rinksiuosi
Mano sesers vyras dirba Pakruojy, bent karta i savaite apsilanko ten, tai zmogus pasake ka mate, bent jau sake kad aplinka visiskai netvarkoma ir statybos ar kas ten sustoje...
Tik pasidalinu ziniomis
Tik pasidalinu ziniomis
man tai didziausias klausimas kur fotografuotis .. turiu minty senaji parka prie estrados jau senai nusiziurejus , man atrodo gan romantiskai atrodytu prie toku apgriuvusiu karuseliu.. o daugiau ideju nulis.. mums geriau butu link kemles puses kad butu nes ten svesim , nesinori ratais vazinet .. galvojau apie kurtuvenu dvara , arba kelmes dvara.. beje gal kas zino kur galima su zirgais pasifotkint.. maciau nerealiu nuotrauku kai kazkokioj pasiurej prieblandoj ant sieno jaunieji sukrite , ir sale zirgas stovi.. ar seip pajodinet ...