Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Juozo Grušo meno vid.mokykla

QUOTE(Germinė @ 2012 12 03, 17:01)
Kai mokyklos psichologė atsisakė dirbti su vaiku,nes įžvelgė rimtas net ne psichologines,o jau psichiatrinio gydymo reikalaujančias problemas,gavom siuntimą iš šeimos gydytojos.Ir psichiatrė ir psichologė vieningai patvirtino,kad tiek su manim,tiek su sūnumi viskas gerai,o va jų kolegė labai nekompetetinga ir perkėlinėja atsakomybę ant kitų

mums buvo pasakyta, kad mokykla yra labai gera, pedogogai tobuli, vaikai tiesiog angelai ... kad mokykloje viska nepriekaištinga ir negali tiesiog būti tokių problemų .. ir mes privalome paieškoti priežasčių savo šeimoje... ir ji turi įtarimų, kad mergaitę kažkas namie skriaudžia ir ji buvo informuota, kad vaiku niekas nesirūpina blink.gif Man tai išgirdus buvo šokas.
tokia išvadą jie padarė tada, kai paskambino man vidury darbo dienos ir pasakė STAIGIAI atvažiuoti, nes vaikas prisidarė į kelnes. Kaip tik buvau susirinkime ir negalėjau pabėgti nei prie geriausių norų. Pasakiau, kad ji persirengtų į kūno kultūros aprangą ir viskas bus gerai. Tada buvau aprėkti, kad kokia aš mama, kad vaikui atsitikus nelaimei neatvažiuoju jai padėti... Na bet nemanau, kad daug kas gali mesti viską ir darbo metu lėkti keisti kelnes...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karapuzike: 03 gruodžio 2012 - 16:13
sveiki.gal kas zino kokia nuomone apie mokytoja Zofija Simkiene.
Atsakyti
Laba gera mokytoja,kiek zinau ji kaip pedagogas labai gera.Daug vaiku pas ja papildomai eina mokytis.Ju klaseje isvis visi vaikai gerai mokinasi.Kaip zmogus,nezinau nieko apie ja,is sono teko matyti,man atrodo grieztoka,bet tikrai nenoriu gasdinti,cia tik mano nuomone :)Gal reikia zmogu daugiau pazinti,kad sprestum.Jei domina jus kitos mokytojos busimu pirmoku,galiu jums parasyti i az.Kadangi mano dukra mokosi 4 klaseje,zinau kiekviena mokytoja.Tik rasykit man asmeniskai,nes tikrai nenoriu cia viesinti.Teko susidurti su sios mokyklos valdzia smile.gif)
Atsakyti
Man įdomi dabartinių penktokų nuomonė apie Genę J. Gal mamos pasidalintų pastebėjimais? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Opdum @ 2012 09 20, 13:08)
Kitais metais zadu leisti savo sunu i sia mokykla , keliautu i 5 klase, norim pakeisti dabartine mokykla nes joje perspektyvu po 4 klases nematau , noreciau bendru atsiliepimu apie sia mokykla. Kokia tvarka , drausme? kiek kainuoja pietus i diena, ir pan.. kokios spalvos svarkai? kokios rinkliavos? zodziu rasykit kas patinka kas nepatinka...

Maniske eis i 5 klase,siaip mokykla nieko,bet kai tenko susidurti su problemom, nuvyle valdzia,tiksliau direktore.Manau pats laikas senu laiku ir paziuru zmogu keisti.Labai patiko pavaduotoja,bet vel gi,teko eiti pas ja del smurto prie vaikus,ji palaike savo kolegas.Vienu zodziu kovoti turi iki galo,nes kaip suprantu musu vaikai niekam neidomus.Maistas sioje mokykloje prastokas tikrai,teko pasiklausineti kitu mokyklu,tai skitumas yra.Ka vaikai perka tai bulkutes.Mano vaiko klaseje maisto niekas nevalgo nuo pirmos klases.Keik zinau ir nemokamo nevalgo, o gauna bulkutes.Uniforma reikalinga.Kas liecia anglistes tai pradinukams ji labai prasta, sake nuo vyresniu klasiu yra stipresne.Teko su angliste kalbeti,kad vaikui yra sunku, ka daryti?O ji pasake taip,kad imat knyga ir mokinat namie.O jei as nemoku anglu?Is visu 3 klasiu pradinuku,puse tai tikrai eina papildomai anglu,uz pinigus.Tai kam toksai reikalingas mokytojas?Tiesa dar yra labai griezta sokiu mokytoja Ina,jei pas ja nelankysi ,ateityje turesi problemu su chorografija, kuri labai gadina vidurki.
Atsakyti
Sakykite, o šioje mokykloje meninis ugdymas privalomas, ar yra ir paprastos klasės, kurios ne taip stipriai pasineria į menus? Kalbu apie vyresnes klases, nuo 5 klasės.
Ačiū, kas nepatingės atsakyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(janudi @ 2013 03 13, 12:57)
ar yra ir paprastos klasės, kurios ne taip stipriai pasineria į menus?
Yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2013 03 13, 15:46)

Ačiū, Germine, reikės pabandyti belstis į šios mokyklos duris, nors vilčių daug neturiu, bet bandyti verta.
Atsakyti
Šiemet iš keturių penktokų klasių tik viena be meninės pakraipos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linastri: 13 kovo 2013 - 16:05
QUOTE(janudi @ 2013 03 13, 14:48)
reikės pabandyti belstis į šios mokyklos duris, nors vilčių daug neturiu, bet bandyti verta.
Iš kur pabėgat? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2013 03 13, 20:52)
Iš kur pabėgat? bigsmile.gif

Mes is Urbsio katalikiskos, pakeitem gyvenama vieta. Renkuosi is Azuolo, Gruso ir Basanaviciaus(nors gal ten nera nuo 5kl mokiniu). Kuria rekomenduojate?
Atsakyti
QUOTE(janudi @ 2013 03 13, 20:46)
Kuria rekomenduojate?
Kadangi mano visi trys dar pradinukai,negaliu atsakingai rekomenduoti ax.gif Palyginus su Grušu,Ivanauskas kol kas patenkino visus lūkesčius
Atsakyti