QUOTE(Germinė @ 2012 12 03, 17:01)
Kai mokyklos psichologė atsisakė dirbti su vaiku,nes įžvelgė rimtas net ne psichologines,o jau psichiatrinio gydymo reikalaujančias problemas,gavom siuntimą iš šeimos gydytojos.Ir psichiatrė ir psichologė vieningai patvirtino,kad tiek su manim,tiek su sūnumi viskas gerai,o va jų kolegė labai nekompetetinga ir perkėlinėja atsakomybę ant kitų
mums buvo pasakyta, kad mokykla yra labai gera, pedogogai tobuli, vaikai tiesiog angelai ... kad mokykloje viska nepriekaištinga ir negali tiesiog būti tokių problemų .. ir mes privalome paieškoti priežasčių savo šeimoje... ir ji turi įtarimų, kad mergaitę kažkas namie skriaudžia ir ji buvo informuota, kad vaiku niekas nesirūpina Man tai išgirdus buvo šokas.
tokia išvadą jie padarė tada, kai paskambino man vidury darbo dienos ir pasakė STAIGIAI atvažiuoti, nes vaikas prisidarė į kelnes. Kaip tik buvau susirinkime ir negalėjau pabėgti nei prie geriausių norų. Pasakiau, kad ji persirengtų į kūno kultūros aprangą ir viskas bus gerai. Tada buvau aprėkti, kad kokia aš mama, kad vaikui atsitikus nelaimei neatvažiuoju jai padėti... Na bet nemanau, kad daug kas gali mesti viską ir darbo metu lėkti keisti kelnes...