Įkraunama...
Įkraunama...

Apgamai - 4 tema

Apgamų šalinimo sezonas prasidėjo, rėkit, jei užmatysit Vilniuje akciją 4u.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas nors susidure su tokia "patirtimi" kad apgamas ataugo pasalintas?
Man kovo menesi pasalino tris apgamus, vienas ju maziausias po 4-5 menesiu ataugo, ne toks kaip buvo zymiai mazesnis bet atsiradi juodas taskelis, labai sunerimau ir nuvaziavau i GK klinika, sake taip buna kad atauga ir su lazeliu vel pasalino, daktaro zodziais :" jei dar ataugs atvaziuok tada tirsime" ir ka praejo du menesiai ir vel matau maza taskiuka, "islindo" per savaite, labai bijau verysad.gif ryt vaziuoju vel pas dakttara idomu kuo viskas baigsis.
Atsakyti
O as noreciau suzinoti. Ar normalu, kad po apgamo salinimo praejus menesiui vis dar jauciasi stiprus niezulys? Viskas kaip ir sugije jau g.gif
Atsakyti
Sveika,

aš esu dariusis apamų šalinimo operacijas, tiek chirurginiu būdu, tiek radiochirurginiu būdu. Šalinausi prieš pora metų žiemos metu. Tai apskritai palankiausias metas, nes tada mažai saulės, kaip tik reikia odą pasaugoti nuo saulės, nuo soliariumų, kad nepadidėtų pigmentacija. Šalinausi Vilniuje Northway klinikoje. Turėjau šeimos gydytojo siuntimą, buvau pasidariusi reikalingus tyrimus - kraujo ir ekg. Man procedūra nieko nekainavo. Skauda mažai ir trumpai - tik kol suleidžia anestetikų.
Pasidomėkit, ar šiuo metu ši klinika daro tokią akciją, kad su siuntimu apgamus šalina nemokamai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, ieskau patarimo, pas mane ant voko yrs panasus i papiloma apgamas. Kaip ji geriausia pasalinti, kad neliktu rando?
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Jungiuosi prie Jūsų blush2.gif Prieš savaitę apsilankiau pas onkologą chirurgą dėl apgamo veido srityje netoli ausies, jį turėjau nuo gimimo bet pradėjo keistis, padidėjo,pasidarė kaip gumbukas, ir spalva pakito,lyg pradėjo niežėti, o pasikasius truputį jį paplėšiau ir pasirodė kraujas, na to ir užteko mano panikai...apsilankius pas gydytoją jis pažiūrėjo ir sako-mano akiai jis gėrybinis, bet galite pasišalinti kad būtų ramiau. Na vakar man jį ir išoperavo chirurginiu būdu, dar operacinėj girdžiu kaip seselė sako ar reikia tirti, gydytojas sako ne, prieš išleidžiant klausiu o tai netirsit, jis sako ne nereikia, nes prapjoviau ir ten viskas pasimato...nu aišku grįžau namo, bet mane truputį nervina kad netyrė. Ar yra kam taip buvę kad netyrė, ar daktarai taip gerai mato viską be jokių tyrimų?
Atsakyti

Jeigu būtų labai piktybinis, tai matytų iš karto. Beto jei apgamas piktybinis ir 1 stadijos, tai gydymas yra tiesiog jį išpjauti ir tiek. Manau nėra ko nervintis smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raven @ 2015 01 18, 01:01)
Jeigu būtų labai piktybinis, tai matytų iš karto. Beto jei apgamas piktybinis ir 1 stadijos, tai gydymas yra tiesiog jį išpjauti ir tiek. Manau nėra ko nervintis  smile.gif  4u.gif

Dėkui, nuraminote 4u.gif
Atsakyti
Taip, man irgi vienas "burejas" ir apgamas LT bande kazka burti apie piktybinius, bet nuejus i Santariskes, onkologas chirurgas iskart plika akim pamate, kad jame nieko blogo, taciau del manes pacios pasalino ir istyre.
Tik pas mane vasara ant akies voko atsirado apgamas, kaip strazdana...ar yra kam tai buve? Cia nuo saules kiek supratau :/
Atsakyti
Noreciau patarimo, pagaliau pasiryzau, 2 daznai uzkliunanciu apgamu salinimui, gal galite patarti kokio ir kam siuntimo reikia? Nes mano seimos gyd nepatars unsure.gif Pasiziurejau onkologiniam, kad dermatovenerologas siuo metu pacientu nepriima, kur dar butu galima kreiptis?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti