Įkraunama...
Įkraunama...

Balandinukai

QUOTE(IRR @ 2011 06 20, 22:19)
Nu merginos, prisikalbesite lotuliukas.gif Sia savaite padirbu ir atostogausiu 3 savaites bigsmile.gif
As nebuciau as, jei nepadaryciau per tiek laiko giros doh.gif  lotuliukas.gif

Akviyt - tai kada atvaziuosi giros? Mes irgi isiprasytume tuo paciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2011 06 28, 09:43)
Akviyt - tai kada atvaziuosi giros?  Mes irgi isiprasytume tuo paciu  4u.gif

nu kuria paprasta diena susiorganizuokit, as dar koki tarčiuką pavaryčiau smile.gif visus vyrus išvežu vasarai tai būsiu laisva kaip triusikų gumytė smile.gif
Atsakyti
Man irgi tinka paprastos dienos pvz. buo liepos 12-16, bet jauciu dauguma dirba g.gif
Atsakyti
QUOTE(IRR @ 2011 06 28, 22:37)
Man irgi tinka paprastos dienos pvz. buo liepos 12-16, bet jauciu dauguma dirba g.gif

Tai jei rimtai nusprestume - paimciau dienai atostogu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IRR @ 2011 06 28, 22:37)

As nedirbu, man tinka drinks_cheers.gif

QUOTE(ingušonkas @ 2011 06 29, 09:34)
Tai jei rimtai nusprestume - paimciau dienai atostogu  4u.gif

jei reiktu pasakyti taip kaip yra, tai skambetu: Gerbiamas direktoriau, noriu pas drauge vaziuoti isgerti giros, duokite man laisva diena lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupa5 @ 2011 06 30, 08:10)
As nedirbu, man tinka  drinks_cheers.gif
jei reiktu pasakyti taip kaip yra, tai skambetu: Gerbiamas direktoriau, noriu pas drauge vaziuoti isgerti giros, duokite man laisva diena  lotuliukas.gif

Nw laisva diena - o atostogu diena 4u.gif O turinys teisingas tongue.gif
Atsakyti
labas litras biggrin.gif

tai kaip ten su ta gira??? man verkiant reikia į vilnių, tai galvoju kaip čia prijatnoje s paleznam suderint lotuliukas.gif
Atsakyti
Ingusonkai - su jusu svente 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif su rozine sukaktimi assa.gif
Atsakyti
QUOTE(uni @ 2011 07 17, 07:51)
Ingusonkai - su jusu svente 4u.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif su rozine sukaktimi  assa.gif

Aciu 4u.gif Zinai - pavyko susikurti tikra svente wub.gif
Atsakyti
Akvilyte, i koki kaima kraustotes? tik vasarai ar suvisam? ax.gif

o pas mus belgiska vasara - dienom +15 ir lyja....
Atsakyti
QUOTE(uni @ 2011 07 23, 09:49)
Akvilyte, i koki kaima kraustotes? tik vasarai ar suvisam?  ax.gif

o pas mus belgiska vasara  - dienom +15 ir lyja....

pas mus irgi temperatura svyruoja nuo +14 iki +18 doh.gif
Atsakyti
Saunus musu forumas. Kaip sekasi? Kaip gyvenat? O pas mus siandien buvo +25 lotuliukas.gif Beje, jei cia galima suzinot koks realus oras visoje Europoje, tai mane domina koks siandien oras Sveicarijos kalnuose ir Barselonoje, ir taip pat kokios prognozes... blush2.gif
Atsakyti