Įkraunama...
Įkraunama...

Balandinukai

sveikos 4u.gif

QUOTE(ingušonkas @ 2011 05 26, 09:41)
laba  4u.gif

Apie ka tylim? O gal butu norinciu sutitikti kokiam pusdieniui? Kad ir tam paciam Oze?

butu 4u.gif rugpjuti cool.gif

Laukiu atostogu 4u.gif tikrosios tik rugjuti, dabar ilgajam savaitgaliui bandysim istrukti prie juros - uzsakiau namuka Prancuzijos pajuryje (kaina, kaip bebutu idomu, identiska buto Juodkranteje nuomai g.gif) o ir orai tokie pat neprognozuojami kaip vasara Lietuvoje biggrin.gif bus idomu palyginti, nes vasara gulinesim ir ant Juodkrantes smelio wub.gif

Atsakyti
QUOTE(uni @ 2011 05 26, 20:35)
sveikos 4u.gif
butu 4u.gif  rugpjuti cool.gif

Laukiu atostogu 4u.gif tikrosios tik rugjuti, dabar ilgajam savaitgaliui bandysim istrukti prie juros  - uzsakiau namuka Prancuzijos pajuryje (kaina, kaip bebutu idomu, identiska buto Juodkranteje nuomai  g.gif) o  ir orai tokie pat neprognozuojami kaip vasara Lietuvoje  biggrin.gif bus idomu palyginti, nes vasara gulinesim ir ant Juodkrantes smelio  wub.gif

Laba 4u.gif
O Jusu ziauriai esam labai tikiuosi kai busit Lt - susitiksim 4u.gif
Atsakyti
Ir as ir as busiu rugpjuti ant Lietuvos, o iki tol irgi prancuziskoj juroj kojas pamirkysiu tongue.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

o mes grizom is Rodo salos tongue.gif

puikiai pailsejom:

mazoji:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Valery @ 2011 05 30, 07:49)
Sveikos  4u.gif

o mes grizom is Rodo salos  tongue.gif

puikiai pailsejom:

mazoji:

user posted image

Sveiki sugryze - nuotrauku nematosi g.gif
Atsakyti
Mes cia svarstem kada tuos balandinukus pradeti leisti i mokykla, o va siandien pamaciau, kaip puikiai IRR Justinas facebooke komentarus raso, va taip va smile.gif maniskiai atsilike nezino dar kas tas fb, kolkas gyvena realiame gyvenime lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bulkute @ 2011 05 31, 17:44)
maniskiai atsilike nezino dar kas tas fb, kolkas gyvena realiame gyvenime lotuliukas.gif

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif mano irgi.... prie kompo kelis kartus sėdėjęs ir tai ne namie.... namie tai kolkas tabu g.gif cool.gif

šiandien buvo paskutinė diena Kasparui jo grupėj.... kažkaip man pačiai liūdna... vakar lipdžiau pelėdžiukus ir beveik žliumbiau.... kaip greit tas laikas bėga.... o tai kaip raudosiu kai kt metais visai daržą paliks.. o kai mokyklą baigs, o kai susiras mergą ir su ja išeis blink.gif žiauru...
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 05 31, 18:14)
lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif  mano irgi.... prie kompo kelis kartus sėdėjęs ir tai ne namie.... namie tai kolkas tabu  g.gif  cool.gif

šiandien buvo paskutinė diena Kasparui jo grupėj.... kažkaip man pačiai liūdna... vakar lipdžiau pelėdžiukus ir beveik žliumbiau.... kaip greit tas laikas bėga.... o tai kaip raudosiu kai kt metais visai daržą paliks.. o kai mokyklą baigs, o kai susiras mergą ir su ja išeis  blink.gif  žiauru...

Laba,
Pas mus nuo siandien darzely sujunge grupes - liudnas reikalas. O dar direktore liepe vaikus pasiimti iki 18 val - vasara darzelis dirbs tik iki 18 val...
O man geriau berna rastu ...
Atsakyti
Su vaiku diena 4u.gif

QUOTE(akvilyte @ 2011 05 31, 19:14)
lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif  mano irgi.... prie kompo kelis kartus sėdėjęs ir tai ne namie.... namie tai kolkas tabu  g.gif  cool.gif
---
šiandien buvo paskutinė diena Kasparui jo grupėj.... kažkaip man pačiai liūdna... vakar lipdžiau pelėdžiukus ir beveik žliumbiau.... kaip greit tas laikas bėga.... o tai kaip raudosiu kai kt metais visai daržą paliks.. o kai mokyklą baigs, o kai susiras mergą ir su ja išeis  blink.gif  žiauru...

pas mus tai ne tabu, kartais pasedi, zaidzia, yra idomiu lavinanciu zaidimu, bet va iki fb kazkaip dar nepriaugo...
---
mums salai situ grauduliu dar kita beda - tik susirandi draugu ir tenka kraustytis... i kita darzeli, mokykla, sali...

QUOTE(ingušonkas @ 2011 06 01, 10:00)
Laba,
Pas mus nuo siandien darzely sujunge grupes - liudnas reikalas. O dar direktore liepe vaikus pasiimti iki 18 val - vasara darzelis dirbs tik iki 18 val...

musu darzas visada tik iki 18 dirba. na yra galimybe siek tiek ilgiau palikti, tada uz kiekviena 15 min, papildomai reikia moketi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bulkute: 01 birželio 2011 - 10:10
QUOTE(bulkute @ 2011 05 31, 16:44)
Mes cia svarstem kada tuos balandinukus pradeti leisti i mokykla, o va siandien pamaciau, kaip puikiai IRR Justinas facebooke komentarus raso, va taip va  smile.gif maniskiai atsilike nezino dar kas tas fb, kolkas gyvena realiame gyvenime lotuliukas.gif

Dėl FB tai spėju, kad Justinas iš vyresniųjų brolių pasimoko... thumbup.gif

QUOTE(ingušonkas @ 2011 06 01, 09:00)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutės, kaip gi gyvos per karščius?kaip būsimųjų pirmokėlių pirmosios dienos mokykloj prabėgo?
mes jau irgi savo kontingentą šiandien atostogaut išleidžiam, atkentėjo jie per tas savaites dušnybėje...beliks tik popierizmas nesibaigiantis

Pijus į darželį iki birželio pab. dar eis, o paskui jų darželis atostogauja, tai ir jam atostogos bus...laukia žmogutis vis kada į sodą ilgesniam laikui važiuosim ,kad vandeny galėtų mirkt:)))
Atsakyti
QUOTE(Elija @ 2011 06 10, 08:17)
sveikutės, kaip gi gyvos per karščius?kaip būsimųjų pirmokėlių pirmosios dienos mokykloj prabėgo?
mes jau irgi savo kontingentą šiandien atostogaut išleidžiam, atkentėjo jie per tas savaites dušnybėje...beliks tik popierizmas nesibaigiantis

Pijus į darželį iki birželio pab. dar eis, o paskui jų darželis atostogauja, tai ir jam atostogos bus...laukia žmogutis vis kada į sodą ilgesniam laikui važiuosim ,kad vandeny galėtų mirkt:)))

Gerai tavo kleckui - maniskes kulniuos darzan visa vasara - tik rugpiuti 2 sav atostogausim . Gerai tik kad jos noriai eina - nors ryte prikelt ziauriai sudetinga doh.gif
Atsakyti