QUOTE(akvilyte @ 2013 01 16, 15:14)
tai verciu perrasyt

buna uzsiraukia kaip ozys ir neraso.. bet kadangi as dar didesne ozka tai nenusileidziu....
Pas mus pradžioj taip buvo - versdavau, ir parašyt, ir paskaityt, kokį pirmą antrą mėnesį, na kažkaip ir ją į tą tvarką įvest reikėjo, ir man pačiai tikriausiai priprast prie mokinės.... Ji tokia "man viskas dzin", o aš reikli, kažkaip aš pati mokiausi gerai, gal pedantė ir nebuvau, bet sąsiuviniai, knygos buvo tvarkingi, o pas ją viskas atvirkščiai, kaip aš sakau "vėjai pas ją galvoj"

Kita vertus - gal taip vaikui geriau, jeigu nestresuoja dėl kiekvieno menkniekio
QUOTE(ingušonkas @ 2013 01 17, 10:51)
1. dabar jau ir antrosios sasiuvinukai grazus :-) Kuprinese tvarka priziuri pacios,
2. - kompiuteris ir televizorius jau virsta problema... Atrodo kad be ju namie ner ka daryti... Ir svarbiausia kad skambineja man i darba kas kelios minutes ir klausia ka daryti...
3. Siaip nustebinot - is kur zinot vertinimus? Mums mokytoja testus vertina procentais, o trimestre visos vienodos raides
1. Ojoj, kada mums bus tas etapas, kai sąsiuviniuose tvarka bus

Kuprinę karts nuo karto patikrinu, kol kas NORMA
2. Kompiuterio pati neįsiungia - tas atkrenta, nebent mes patys leidžiam kiek pasėdėti prie jo, bet ir tai, ne kasdien, neilgai. O TV, tai

Per atostogas viena buvo - tai tik jį ir žiūrėjo, ir man į darbą, kaip ir tau, kas minutę skambinėjo
3. Na aš pažiūriu per e-dienyną, bet ten tik retkarčiais būna parašyta koks nors "įvertinimas", toks tiksliau aprašas, kiekvienos pamokos ką moka puikiai, ką gerai, kur reikia pasistengti... O kaip pagal klasę ar tie pusmetiniai - nieko nėra