Įkraunama...
Įkraunama...

Balandinukai

QUOTE(ingušonkas @ 2013 01 16, 11:01)
Laba visoms  smile.gif

Na - pasidalinkit kaip sekasi pirmokams? kaip adaptavosi - ar dziaugiasi kad nebereik miegot pietu miego? Ar didele problema kompiuteris?

Sveikos,

Vilius skaito gerai, dailiai rasyt sunkiau sekasi, matematika labai patinka smile.gif po pirmo ketvircio ivertinimai buvo, tai is visu dalyku berods gavo auksciausia ivetinima, tik muzika pagrindini lygi g.gif
sake mokykloj labiau patinka nei darzelyje ax.gif
Vienas kolkas nepareina is mokyklos,pora stoleliu iki mokyklos, vakar nupirkau bilieta transporto, kartais pavaziuojam stotele ar kita iki namu, tai negrazu zuikiu biggrin.gif
Dabar labai krepsinis dominuoja, sestadieni pirmos varzybos laukia naujoj komandoj smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veriru: 16 sausio 2013 - 20:11
Pas mumis del mokslu kaip ir nera problemu. Pradzioj graziai rase tik kairiaranke, dabar jau ir antrosios sasiuvinukai grazus :-) Kuprinese tvarka priziuri pacios, namu darbu irgi netikrinu - jos lieka pora val prailgintoj, tai paruosia. Namo jas veda vyresnioji - po pamoku ji ateina i maziu mokykla ir visos siausia namo. Kadangi likusia dienos dali buna namie (daznai buna kad lieka dvi, nes vis kuriai nors koks nors burelis) - kompiuteris ir televizorius jau virsta problema... Atrodo kad be ju namie ner ka daryti... Ir svarbiausia kad skambineja man i darba kas kelios minutes ir klausia ka daryti...
Siaip nustebinot - is kur zinot vertinimus? Mums mokytoja testus vertina procentais, o trimestre visos vienodos raides smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 01 16, 15:14)
tai verciu perrasyt  cool.gif  buna uzsiraukia kaip ozys ir neraso.. bet kadangi as dar didesne ozka tai nenusileidziu....

Pas mus pradžioj taip buvo - versdavau, ir parašyt, ir paskaityt, kokį pirmą antrą mėnesį, na kažkaip ir ją į tą tvarką įvest reikėjo, ir man pačiai tikriausiai priprast prie mokinės.... Ji tokia "man viskas dzin", o aš reikli, kažkaip aš pati mokiausi gerai, gal pedantė ir nebuvau, bet sąsiuviniai, knygos buvo tvarkingi, o pas ją viskas atvirkščiai, kaip aš sakau "vėjai pas ją galvoj" doh.gif Kita vertus - gal taip vaikui geriau, jeigu nestresuoja dėl kiekvieno menkniekio ax.gif

QUOTE(ingušonkas @ 2013 01 17, 10:51)
1. dabar jau ir antrosios sasiuvinukai grazus :-) Kuprinese tvarka priziuri pacios,

2. - kompiuteris ir televizorius jau virsta problema... Atrodo kad be ju namie ner ka daryti... Ir svarbiausia kad skambineja man i darba kas kelios minutes ir klausia ka daryti...

3. Siaip nustebinot - is kur zinot vertinimus? Mums mokytoja testus vertina procentais, o trimestre visos vienodos raides  smile.gif

1. Ojoj, kada mums bus tas etapas, kai sąsiuviniuose tvarka bus doh.gif Kuprinę karts nuo karto patikrinu, kol kas NORMA smile.gif

2. Kompiuterio pati neįsiungia - tas atkrenta, nebent mes patys leidžiam kiek pasėdėti prie jo, bet ir tai, ne kasdien, neilgai. O TV, tai doh.gif Per atostogas viena buvo - tai tik jį ir žiūrėjo, ir man į darbą, kaip ir tau, kas minutę skambinėjo doh.gif

3. Na aš pažiūriu per e-dienyną, bet ten tik retkarčiais būna parašyta koks nors "įvertinimas", toks tiksliau aprašas, kiekvienos pamokos ką moka puikiai, ką gerai, kur reikia pasistengti... O kaip pagal klasę ar tie pusmetiniai - nieko nėra g.gif
Atsakyti
Su jubiliejinias gimtadieniais, Balandinukai! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uni @ 2013 03 07, 19:36)
Su jubiliejinias gimtadieniais, Balandinukai! 4u.gif

O jubiliejinis kodel? taigi 8-ti?
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2013 03 08, 15:27)
O jubiliejinis kodel? taigi 8-ti?

vaikus savo supainiojau lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos , merginos
Senokai nebuvau užsukusi 4u.gif

Matyt problemos su pirmokėliais pas visas panašios. Mes nors ir turim aukščiausius įvertinimus, bet deja... perrašinėjam irgi, braukom ir dažnai atrodo, kad Ieva nori kuo greičiau viską padaryti,o kaip gausis, nelabai rūpi. Moka rašyti gražiai, bet tam ne visada būna noro. Kažkaip su tuo pareigos jausmu ne kas... schmoll.gif . Skaityt mokėjom jau seniau, tai problemos dėl to nėra, bet va dėmesys ir pasiplepėjimai per pamokas...

Prie kompo leidžiam retai, be mūsųs neprisjungia pati , o va dėl televizoriaus tenka pakovoti , nes vos įžengus pro duris ima distancinį ir FILMUKAI bigsmile.gif
Namo vienos neleidžiam, būna prailgintoje grupėje . Pradžioje sunku buvo - labai pavargdavom, dabar jau priprato. Ten ir pasportuoja , ir į būrelius nueina, ir darbelisu daro, žodžiu - užsiėmę. Turim labai šaunią prailgintos kl. mokytoją, tai daug užsiima su jais ir nuobodžiauti neleidžia. Būna, kad Ieva prašo ateiti vėliau pasiimti biggrin.gif

DainaM, o kuria mokyklą lankot ? Gal kartu ? Mes- Panemunės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglute @ 2013 03 13, 10:55)
DainaM, o kuria mokyklą lankot ? Gal kartu ? Mes- Panemunės  ax.gif

Atrodo mūsų situaciją aprašei lotuliukas.gif Tik pas mus kiek kitokia situacija, jai įtariama aktyvumo ir dėmesio sutelkimo sutrikimas (daugiau pasireiškia aktyvumas). Tai jai irgi - išsėdėti pamokoje per sunku būna doh.gif Šiaip pagal mokymąsi mokytoja sakė, kad ji prie geresnių, viena iš geresnių mokinių, o jei dar padirbėtų, susikauptų - išvis super būtų.... Tvarkos trūksta sąsiuviniuose, pratybose tai žiauriai doh.gif Po pamokų irgi būna prailgintoje, kai buvo saulutė aną savaitėlę nušvitusi - namo pareidinėjo pėstute, viskas gerai sekėsi ax.gif
Miglute, mes ne Alytuje, mes Simno gimnazijoje mokomės mirksiukas.gif

Sakykit, o jūs leidžiat savo pirmokėliams telefonus į mokyklą neštis?
Atsakyti
QUOTE(DainaM @ 2013 03 13, 10:50)
Sakykit, o jūs leidžiat savo pirmokėliams telefonus į mokyklą neštis?

maniskis neturi telefono rolleyes.gif kai nesam tikri del to koks bus oras, kokie planai ir tt tai idedam telefona kuriame tik mano ir diedo numeriai... o dazniausiai tai viskas aisku su pamoku laiku ir tt... jei iskyla kokia problema mokytojai galim paskambint...

klasej apskritai tik du ar trys vaikai turi telefus... vienas buvo plansetini kompa atsineses, tai greit buvo isprasytas sitas reikalas... tiek mokytojos tiek musu tevu....
bet cia provincijos reikalai... dideliam mieste tai nzn nzn. jei pats vaikas vaikstinetu visur tai gal ir nuociau kasdien.... dabar nematau tam reikalo rolleyes.gif
Atsakyti
Mes irgi telefono į mokyklą neduodam. Tik namie, jei lieka kuriam laikui viena, palieku, kad turėtų susiekimui - numeriai tik mano, tėčio, sesės ir močiutės.
Iš mokyklos parsivedu po prailgintos, tai manau nereikalingas jis...

Daina, gaila, kad ne kartu mirksiukas.gif

Mano Ieva kai nori , net labai gražiai rašo ir susikaupia, bet va su noru problema - skuba, nes laukia žaidimai ir malonesni užsiėmimai. Kartais atrodo, kad dar nelabai supranta, ko į mokyklą eina - jaučiasi kaip darželyje. Vien tik pramogos galvoj smile.gif. Bet ko norėt iš 8-mečių smile.gif

Rašėm vakar diktantą abi - prikeverzojo, nors klaidų nepadarė. Liepiau perrašyt , su sąlyga,kad tik tada, jei gražiai perrašys, žiūrės filmukus. Parašė dailyraščiu. Reiškia, gali... ax.gif
Atsakyti
Su telefonais aišku - maniškė jo irgi neturi, bent jau į mokyklą nesineša, namie, na turi, paskambina, bet nemeriai mano, tėčio....
maniškė tik su pinigais visiškai elgtis nemoka, na, kiek duodi - tiek išleidžia, aišku, ji pravalgo juos, ne niekučiam leidžia, bet to suvokimo taupyti - dar nelabai pas ją.....
Atsakyti
laba,

visus ir visas su baltomis Velykomis 4u.gif
Atsakyti