Įkraunama...
Įkraunama...

Balandinukai

QUOTE(ingušonkas @ 2012 10 01, 09:27)
bet laisvos minutes ji visiskai neturi  cool.gif

ech, tas siuolaikiniu vaiku gyvenimas lotuliukas.gif 4u.gif

o mes niekur neskubam... viskas vietoj biggrin.gif

mokytoja man nepatinka...bet... yr kaip yr..svarbu kasparas kolkas noriai eina i mokykla ir viskas jam ten gerai biggrin.gif su skaitymu sunkiau sekas, o matematika kaip riesutus gliaudo....

o vakar siaip ne taip isiprase kad leisciau nama pamoliuot, tai kur as buvau anksciau lotuliukas.gif neblogai vaikis padirbo bigsmile.gif tai prizadejau kad savo kambari gales isirenginet ir pats cool.gif nors pas ji ten to moliavimo gal 3 kv tongue.gif
Atsakyti
Laba,
žiūriu pirmokėliams neblogai sekasi. Smagu girdėti.

Pagal kokias programs Jūsiškiai mokosi, ta prasme iš kokių vadovėlių? Maniškė mokosi Pupa, Gilė, Riešutas, tai ten tempas pažiūrėjau ojojoj, sesės mano pradinukų mokytojos dirba su Šaltinėliu, tai ten kur kas lėčiau viskas. Kažkaip sunkoka tiems vaikams....
Atsakyti
QUOTE(DainaM @ 2012 10 01, 11:07)
Maniškė mokosi Pupa, Gilė, Riešutas,

drinks_cheers.gif sitas rolleyes.gif man kazkaip normaliai atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(DainaM @ 2012 10 01, 10:07)
Laba,

Pagal kokias programs Jūsiškiai mokosi, ta prasme iš kokių vadovėlių? Maniškė mokosi Pupa, Gilė, Riešutas, tai ten tempas pažiūrėjau ojojoj, sesės mano pradinukų mokytojos dirba su Šaltinėliu, tai ten kur kas lėčiau viskas. Kažkaip sunkoka tiems vaikams....

Mano ir pirmoji mokesi pagal Pupa, Gile ir Riesuta. Tikrai zinau kad si programa sudetingesne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2012 10 01, 11:18)
drinks_cheers.gif  sitas  rolleyes.gif  man kazkaip normaliai atrodo  g.gif

Na čia tempas didokas ir vaikui suspėti gana sudėtinga, o juk ne visi vunderkindai... Tie pirmokėliai man išvis dar tokie leliukai, sunku ir taip jiems toje aplinkoje orientuotis, tai bent pirmą pusmetį lėčiau viskas vyktų...

QUOTE(ingušonkas @ 2012 10 01, 11:28)
Mano ir pirmoji mokesi pagal Pupa, Gile ir Riesuta. Tikrai zinau kad si programa sudetingesne  doh.gif

Jo, pagal Šaltinėlį jie dar tuos kringeliukus daugiau rašinėja, o čia jau M, L, N raidės praeitos, ties 4 matematikoje dabar, o pagal riešutą jau 5 ribose viską atlikinėja....
Atsakyti
Labas rytas ,

Sveikiname Mokytojas su ju diena bigsmile.gif

Sian iskeliavo merginos i mokykla su pilnom kuprinem sokoladu bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos mirksiukas.gif

QUOTE(DainaM @ 2012 10 01, 10:07)
Laba,

mes irgi mokomes is Pupu, Giliu biggrin.gif
Viliui patinka mokykloje kolkas smile.gif
blaskemes tarp artmimesnes pradines mokyklos ir progimnazijos, kur toleliau nuo musu. Visgi pasirinkom pastaraja, nes mokytoja labai patiko smile.gif eina i Taikos progimnazija.Dar lankom krepsini. Gal dar kas is musiskiu lanko Sostines krepsinio mokykla toj mokykloj priesais Ozo Impulsa?
Atsakyti
Laba diena bigsmile.gif
Simtas metu doh.gif

Polinai kol kas patinka mokykla thumbup.gif gerai sekasi, giria ja labai wub.gif
Tikiuosi,taip ir toliau rolleyes.gif

QUOTE(veriru @ 2012 10 05, 09:03)
sveikos  mirksiukas.gif
mes irgi mokomes is Pupu, Giliu  biggrin.gif
Viliui patinka mokykloje kolkas smile.gif
blaskemes tarp artmimesnes pradines mokyklos ir progimnazijos, kur toleliau nuo musu. Visgi pasirinkom pastaraja, nes mokytoja labai patiko  smile.gif eina i  Taikos progimnazija.Dar lankom krepsini. Gal dar kas is musiskiu lanko Sostines krepsinio mokykla toj mokykloj priesais Ozo Impulsa?

jeigu tu apie Sofijos Kovalevskajos mokykla,tai Polina mano ja lanko cool.gif Ne krepsini,bet mokykla .
Atsakyti
Labutis smile.gif

QUOTE(Valery @ 2012 10 07, 08:06)
Laba diena  bigsmile.gif
Simtas metu  doh.gif

Polinai kol kas patinka mokykla  thumbup.gif gerai sekasi, giria ja labai  wub.gif
Tikiuosi,taip ir toliau  rolleyes.gif
jeigu tu apie Sofijos Kovalevskajos mokykla,tai Polina mano ja lanko  cool.gif Ne krepsini,bet mokykla .

Smagu girdet tave Valery 4u.gif

o kodel pasirinkot mokykla taip toli nuo namu, ar jus pabegot jau is Pilaites ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(veriru @ 2012 10 07, 09:35)
Labutis  smile.gif
Smagu girdet tave Valery  4u.gif

o kodel pasirinkot mokykla taip toli nuo namu, ar jus pabegot jau is Pilaites ?  smile.gif

Na, mes gi rusakalbiai, tai rinkomes is rusu mokyklu 4u.gif Pilaiteje tokiu nera.
Atsakyti
Laba,

Kaip sekasi pirmokam ir antrokam atostogauti?
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2012 10 30, 10:05)
Laba,

Kaip sekasi pirmokam ir antrokam atostogauti?

as kai asociali motka nežinau lotuliukas.gif sekmadieni vakare atvaziavau as mama, visa chebra palikus namie... taigi jiem atostogos ir man atostogos, tik skiria mus 200km cool.gif as megaujuos masazais, vienatve ir tinginiavimu blush2.gif o kai jiem sekas- nezinau cool.gif
Atsakyti