Įkraunama...
Įkraunama...

Balandinukai

Labutis,

sveikinam pirmokelius su mokslo metu pradzia ! smile.gif
Vilius lanko Taikos progimnazija, klasej 17 vaiku, tik 6 berniukai doh.gif
pasakojo, kad mergaites pyksta, kai jis bando su berniukais bendrauti, sako su mumis zaisk biggrin.gif
Vilius kolkas euforijoj nuo mokyklos, bet itariu neilgam cool.gif
--

Rugsejo 1 pirmoko akimis:

http://iq.lt/kava-su...pirmoko-akimis/

ir tas pats vaikas prieš antrą klasę:
http://iq.lt/kava-su...troko-akimis-2/

Atsakyti
Sveikutės,
SVEIKINU IR AŠ PIRMOKĖLIUS!!!!!

mano mergina irgi žygiuoja į pirmą klasę.... Kol kas nieko gero, jei taip galima pasakyti, mokytojos neklauso, daro maždaug bile ką, ką nori ir kaip nori, mokytoja liepia neiti, o ji pabėga, taip porąkart į stadioną pabėgo... Na aišku, jeigu ją į jį įleistum, tai ji gal visą dieną ten prabėgiotų.... Hiperaktyvi, kitaip tikrai nepavadinsi, dar vis vengiau šio žodžio... Ryte, vakare kaip poterius dėl klausymo, dėl pareigų kalu, atrodo niekas nepadeda, nežinau nežinau kaip bus, ir verkt norisi, ir raminančių jau kokių.... Aišku, norisi dėl vaiko neraudonuoti kiekvieną kartą nuėjus į mokyklą, bet jau nebežinau, kaip su ja kalbėtis, kaip tartis, ir pagrąsinu, kad kažko nepirksiu, neleisiu - kaip žirniais į sieną..... Na aišku, tas elgesys tikriausiai dar įtakojamas ir jos ligos sad.gif

Išsiliejau......
Atsakyti
sveikuciai,

tai kaip gi mokinukams ir teveliams dienos bega? ar jau burelius issirinkot?
as tai bandau saviskiui iteikt, kad koki nors bureli lankyt yra LABAI FAINA:))))ziuresim, kas ka nugales

DainaM, o pas jus mokykloj psichologo nera? kartais vaikams visai padeda pokalbiai su kitu zmogum 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(veriru @ 2012 09 07, 10:10)
ir tas pats vaikas prieš antrą klasę:
http://iq.lt/kava-su...troko-akimis-2/

ar nori imokyklą??? nelabai lotuliukas.gif thumbup.gif bet kaip per metus pasikeite wub.gif

QUOTE(DainaM @ 2012 09 07, 11:42)
Na aišku, tas elgesys tikriausiai dar įtakojamas ir jos ligos sad.gif

unsure.gif g.gif

QUOTE(Elija @ 2012 09 10, 09:53)
ar jau burelius issirinkot?
as tai bandau saviskiui iteikt, kad koki nors bureli lankyt yra LABAI FAINA:))))ziuresim, kas ka nugales

tas pats kaip irpernai smile.gif krepšinis ir šokiai smile.gif tiesa, pasigavo šokių motytoja diedą ir sako: noriu kad kasparas šokius lankytų.. diedas sako tai jo, užsirašėm, o jisako: užsirašėt į bendrą būrelį, o aš noriu kad jis augtų pas mane profų grupėj blush2.gif nu vistiek kaip šarkai paglostė man širdelę biggrin.gif tai prie burelio prisides dar dvi papildomos dienos po dvi valandas rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Elija @ 2012 09 10, 09:53)
DainaM, o pas jus mokykloj psichologo nera? kartais vaikams visai padeda pokalbiai su kitu zmogum 4u.gif

QUOTE(akvilyte @ 2012 09 10, 09:59)

Dėl psichologo nežinau, dar reiks pasidomėti... Na, aš manau, kad jos tas toks aktyvumas, padykimas dėl epilepsijos ir man jau iš pirmos dienos ir mokytojos požiūris toks "ar ji čia dėl vaistų tokia", kažkaip truputėlį nejaukiai pasijaučiau, aš buvau atvira, pasakiau dėl ligos, nors tos ligos požymių net nėra, yra gydymas, gydoma, ligos eiga teigiama, ta prasme, po kokių metų manoma nutraukti vaistų vartojimą, ligos forma tokia, kad nėra nei vystymosi, nei raidos atsilikimo, o kad vaikas pirmą savaitę, pakliuvęs į naują apliniką, pratinasi prie to, prie naujos tvarkos, tai kažkiek manau natūralu, kad neišgirsta, kad neklauso iki galo, kad galų gale pavargsta, patingi... Kalbamės mes su ja ištisai, manau, prasilauš, juk tik pirma savaitėlė mokykloje....

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Pirmokem sekasi puikiai, penktokei sunkiau...
DainaM - auksciau nosi 4u.gif Viskas bus gerai 4u.gif Aisku labai priklauso nuo mokytojos poziurio .

Pasirodom ir mes rugsejo 3-aja 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2012 09 12, 08:35)
Labas rytas  4u.gif

Pirmokem sekasi puikiai, penktokei sunkiau...
DainaM - auksciau nosi  4u.gif  Viskas bus gerai  4u.gif  Aisku labai priklauso nuo mokytojos poziurio .

Pasirodom ir mes rugsejo 3-aja  4u.gif

user posted image

Stengiuosi, stengiasi ir ji, matau, tik dar sunkoka, juk ir daržely buvo visai kitokia tvarka, čia vėl viskas jau kitaip, nemanau, kad jau visi kiti tik atėjo ir jau vunderkindai, juk dar vaikai....

Kokios fainuolės merginos, pasipuošę, gražios wub.gif
Atsakyti
laba,
ingušonkai, super sesės!!!!! bet dvynės tokios skirtingos 4u.gif
į vieną mokyklą visos eis? jei paguosiu, tai 5-kams ir pas mus l. sunku--jie dar nepriprato, kad duag naujų mokytojų ir visi su savais reikalavimais ir savarankiškumo įsisvaizdavimu:)))
Atsakyti
QUOTE(Elija @ 2012 09 12, 14:59)
laba,
ingušonkai, super sesės!!!!! bet dvynės tokios skirtingos 4u.gif
į vieną mokyklą visos eis? jei paguosiu, tai 5-kams ir pas mus l. sunku--jie dar nepriprato, kad duag naujų mokytojų ir visi su savais reikalavimais ir savarankiškumo įsisvaizdavimu:)))

Kas kvailiausia - musu rajone yra dvi mokyklos viena salia kitos. Taciau viena vercia gimnazija, kita - progimnazija. Ir mano merginos eina i skirtingas mokyklas fiziskai - nors priklauso tai paciai progimnazijai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2012 09 12, 15:31)
Kas kvailiausia - musu rajone yra dvi mokyklos viena salia kitos. Taciau viena vercia gimnazija, kita - progimnazija. Ir mano merginos eina i skirtingas mokyklas fiziskai - nors priklauso tai paciai progimnazijai  doh.gif

doh.gif
tavo idetoje nuotraukoje, is kart matosi, koki bureli Urte lanko bigsmile.gif
Atsakyti
Uni, gerai pastebėta, grįžau nuotraukos pažiūrėti thumbup.gif
Ingušonkai, dailios tavo panelės wub.gif Mažosios gal ir šoka/šoks?

Kaip laikosi pirmokėliai? Ar planuojant/lankot kokius nors būrelius šiemet?

Gytė tai labai noriai žingnsiuoja į mokyklą, jau trečiadienį leidom savarankiškai namo pravažiuoti- susitvarkė puikiai, matom, kaip jai smagu jaustis savrankiškai ir didelei. Papildomos veiklos kol kas neišsirinkom jokios (tik, kaip jau buvau minėjusi, jos mokykla su integruotu muzikos mokyklos kursu,tai muzikos ten DAUG), svarstom apie kažkokį judrų užsiėmimą- linkstam prie teniso, treniruočių laikas patogus, bet dar galutinai nepasisprendėm.

Pasipasakokit, įdomu, kaip pirmokėliam sekasi adaptuotis- nors Gytės mokytoja tai juokauja, kad adaptacija sunkiausia jai pačiai, kai po ketvirtokų ateina pirmokai biggrin.gif
Atsakyti
Laba visoms wink.gif

Mano pirmokem sekasi puikiai - i mokykla eina noriai, mokytoja nuostabi (paveldeta is vyresniosios), su bureliais lyg ir apsideliojom - dirbsim su vyru vaiku isveziotojais. Visos trys lanko keramima, U - sokiai 3 kart savaitej kitam miesto gale, A - dainuoja radijo ir televizijos chore - 2 k savaitej - kitam miesto gale ir R - stalo tenisas musu rajone, bet kadangi 19 val - irgi reikia vesti lotuliukas.gif
Urte jau apsipranta su beprotisku tempu - bet laisvos minutes ji visiskai neturi cool.gif
Atsakyti