Įkraunama...
Įkraunama...

Balandinukai

QUOTE(ingušonkas @ 2012 07 16, 09:22)
Laba ryta  4u.gif

Aisku juokinga  smile.gif  Ir kodel tada nepaskambinai budama salia?
Buvom susitike , aciu svetingai seimininkei Uni ir aciu Pupai uz galimybe pasimatyti  4u.gif

nu taip:)))) o telefona pasirodo tik Asios turiu:))) bet smagu, kad visgi mazuliukas susitikimukas ivyko drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos , mamytes 4u.gif
As cia kaip jaunas menulis pasirodau, po pagrandukes gimimo turbut laiko neberadau prie kompo ramiai pasedeti, o dabar kai abi mazytes pas mama Lietuvoj- nusprendziau su jumis visomis pasilabinti ax.gif
Ziuriu visos smagiai vis dar bendraujat, susitinkant karts nuo karto drinks_cheers.gif Saunuoles! O as tikiuosi daznaiu pasijungti ir su jumis paplepeti, jei tik priimsit atgal blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Arielle @ 2012 07 20, 00:24)
Sveikos , mamytes  4u.gif
As cia kaip jaunas menulis pasirodau, po pagrandukes gimimo turbut laiko neberadau prie kompo ramiai pasedeti, o dabar kai abi mazytes pas mama Lietuvoj- nusprendziau su jumis visomis pasilabinti  ax.gif
Ziuriu visos smagiai vis dar bendraujat, susitinkant karts nuo karto drinks_cheers.gif  Saunuoles! O as tikiuosi daznaiu pasijungti ir su jumis paplepeti, jei tik priimsit atgal  blush2.gif

Sveika 4u.gif

Tai pasakok - kur gyvenat, kaip gyvenat 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Smagu, kad susitikimas įvyko smile.gif Mes tuo metu vasarojome.

Pasidalinsiu savo nuostaba. Maniškis netikėtai šią vasarą pats išmoko skaityti, ko nebuvo išmokęs darželyje, aš praradau viltį išmokyti ir nebemokinau, galvoju, mokykloj išmoks jeigu jau taip. Pasirodo didžiausias stimulas jam tai padaryti buvo noras į google arba į youtube susivesti raktinius žodžius! (apsaugos nuo nepageidaujamo turinio pas mus, žinoma, įdiegtos)

Beje, visai pamiršau pasisakyti, kad jau kuris laikas knygynuose ir kai kuriuose PC blaškosi antras mano "blynas" - eiliuota pasakėlė ir užduotėlės biggrin.gif Mūsų amžiaus vaikučiams dar tikrai tinkama! Jeigu kas įsigysite, būtų malonu sulaukti atsiliepimų iš vaikučių!
Čia nuoroda, kaip atrodo knygelė:
http://www.sumanikai...oniukas-p502597

Geros dar likusios vasarėlės visiems!
Atsakyti
sveikos, atostogautojos ir darbininkes:4u:

QUOTE(Alambra @ 2012 07 31, 15:27)

Beje, visai pamiršau pasisakyti, kad jau kuris laikas knygynuose ir kai kuriuose PC blaškosi antras mano "blynas" - eiliuota pasakėlė ir užduotėlės  biggrin.gif Mūsų amžiaus vaikučiams dar tikrai tinkama! Jeigu kas įsigysite, būtų malonu sulaukti atsiliepimų iš vaikučių!

thumbup.gif Komplimentai 4u.gif tai, kad knyga isparduota - geriausias iverinimas autoriui ax.gif

patarkit, ka prasmingo padovanoti krikstynoms vieneriu metu bernuzeliui - sidabriniai saukstai netinka schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Kaip sekasi leisti paskutinę nerūpestingą vasarą?
Mes gyvenam intensyviu atostogų režimu rolleyes.gif

Uni, sunkus atvejis su dovanomis berniukams doh.gif
Aš sprendžiu kitą galvosūkį- kokią kuprinę pirmokei nupirkti? Pasidalinkit patirtim šiuo klausimu, jei jau įsigijot ax.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

mes tingiai atostogaujam 4u.gif

QUOTE(Darsė @ 2012 08 06, 09:58)

Aš sprendžiu kitą galvosūkį- kokią kuprinę pirmokei nupirkti? Pasidalinkit patirtim šiuo klausimu, jei jau įsigijot ax.gif

Darse, is patirties sakau - kuo lengvesne doh.gif nes net jei nereikia daug nesiotis, kazkaip kuprneje atsiduria puse gyvenimo - ne tik knygos ir pratybos, bet ir zaislai, piesiniai ir tt.
http://www.herlitz.d...delle/mini.html
Lietuvoje, berods, Senukai pardavineja, galit is vokisko ebay siustis

Man atrodo svarbiausia: paminkstintos ir reguliuojamos petnesos, pacios kuprines svoris ir ar patika vaikui - bet paskutinis kriterijus retai dera su pirmaisiais tongue.gif
sekmes paieskose!
Atsakyti
QUOTE(uni @ 2012 08 08, 19:02)
sveikutes 4u.gif

mes tingiai atostogaujam 4u.gif
Darse, is patirties sakau - kuo lengvesne  doh.gif  nes net jei nereikia daug nesiotis, kazkaip kuprneje atsiduria puse gyvenimo - ne tik knygos ir pratybos, bet ir zaislai, piesiniai ir tt.
http://www.herlitz.d...delle/mini.html
Lietuvoje, berods, Senukai pardavineja, galit is vokisko ebay siustis

Man atrodo svarbiausia: paminkstintos ir reguliuojamos petnesos, pacios kuprines svoris ir ar patika vaikui - bet paskutinis kriterijus retai dera su pirmaisiais  tongue.gif
sekmes paieskose!

ši tavo nuorodoje ir man krito į akį, apžiūrėjom, Gytė matavosi, na, dar ryt pabandysim parduotuves prazonduoti ir reiks apsispręsti ax.gif

pas mus ligų paradas- mažoji nuo ryto vėmė, bet atrodo išsisukom lengvai, įtariu, kad vakar valgytas arbūzas jai nepatiko, bet dabar jau viskas OK, baisiai nori valgyti doh.gif

O Gytė skundžiasi, kad skauda ausį- ruošiamės iki ligoninės priimamojo nuvažiuoti unsure.gif

tai vadinasi atostogos doh.gif nu dar gerai, kad šiuo metu esam namuose, nes turbūt nieko nėr baisiau kaip vaikų ligos, jei tuo metu esi toli nuo namų
Atsakyti
Laba,
aš savajam irgi Herlitz pirkau kuprinę, paprasta tokia, be jokių priedų iš
http://alma_lt/...svarbiausia, kad vaikinui patiko:))))
Darse, ar važiavot į ligoninę? tikiuos, kad nieko rimto su ausytėm, nesinorėtų juk kad taip atostogos baigtųsi
Atsakyti
QUOTE(Elija @ 2012 08 09, 10:38)
Laba,
aš savajam irgi Herlitz pirkau kuprinę, paprasta tokia, be jokių priedų iš
http://alma_lt/...svarbiausia, kad vaikinui patiko:))))
Darse, ar važiavot į ligoninę? tikiuos, kad nieko rimto su ausytėm, nesinorėtų juk kad taip atostogos baigtųsi

neatidaro nuorodos schmoll.gif

buvom ligoninėj, išorinės ausies uždegimas, nestiprus, tikimės be antibiotikų išsisukti rolleyes.gifr
Atsakyti
Laba,
ir mes ruošiamės mokyklai, kartais noras didelis, kartais nenori... O aš gal pergyvenu labiau nei ji pati....
Mūsų kuprinė tokia, tik su fėja.
http://pigu.lt/vaika...elis?id=1039886
Atsakyti
sveikos,
tai kaip gi balandinuku priesmokyklines dieneles slenka?
Mes tai bandom jas turiningai praleist-savaitgali buvom Apuoleje, si vel i svecius planuojam:))))
Vis pasiziurim pro langa, kaip mokykla naujiems mokslo metams ruosiasi ir laukiam ziniu kuria diena rugsejo 1 svente bus
Atsakyti