Įkraunama...
Įkraunama...

Balandinukai

QUOTE(Pupa5 @ 2012 05 29, 21:43)
Ieva pernai ismoko vaziuoti dviraciu ant dveju ratu per kelias valandas, kai... jai isvis nuo dviracio buvo nuimti pedalai. Ji turejo sedeti ir stumtis kojomis pati, ir jas pakelti nuo zemes. Suveike iskart. Kai pedalai buvo atgal uzdeti, vaikas iskart nuvaziavo. Pabandykit.

reiks pamegint g.gif

QUOTE(ingušonkas @ 2012 05 30, 15:02)
man bais grazu kai vaikinukai graziai soka, o jei dar turi duomenu 

Mano mazyles :-)

man tai irgi kazkas nerelaus wub.gif ir butent ne tiek mergaites o berniukai.... atrodo mergaites savaime suprantama kad moka sokt.. o berniukui tai jau pasiekimas blush2.gif bus matyt kaip čia bus biggrin.gif

eik tu sau... kai parasei mazyles, tai galvoju.. nu kodel simas toks mazas blink.gif paskui tik topt kad tavo mazyles tai tas pats kas mano dickis lotuliukas.gif wub.gif fainuolės wub.gif ***** kaip tas laikas eina.....
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2012 05 30, 14:08)
eik tu sau... kai parasei mazyles, tai galvoju.. nu kodel simas toks mazas  blink.gif  paskui tik topt kad tavo mazyles tai tas pats kas mano dickis  lotuliukas.gif  wub.gif  fainuolės  wub.gif  ***** kaip tas laikas eina.....

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
bais noreciau kada susibegt ir paziuret kaip tie musu leliukai paaugo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2012 05 30, 14:33)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
bais noreciau kada susibegt ir paziuret kaip tie musu leliukai paaugo  wub.gif

susibegam liepa?
Atsakyti
QUOTE(uni @ 2012 05 30, 20:40)
susibegam liepa?

AS UZ 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2012 05 29, 14:36)
dar ne i tema... ar yra tokių. kurie nevaziuoja dviraciu???? ta prasme ant dviejų ratų  cool.gif

mergina vaziuoja savo nedideliu dvieju ratu dviraciu, o vaikinas siemet jau konfiskavo mano didziuli suaugeliska dvirati.
Atsakyti
mes jau irgi po išleistuvių šventės...Oficiali dalis buvo daržely, o po to lėkėm su vaikais į sodybą dešrelių ir bulvių ant laužo kept... Pasibuvom smagiai...oras visai pusėtinas tik šiek tiek vėsokas...Parsivežiau vaikiną visai nusikalusį. Pirmadienį teks su mokykla susipažint 4u.gif

Gvidas dviračiu jau turbūt treti metai važiuoja...Pamenu, kad vieną dieną nuėjom į stadioną ir po 10-15 minučių "mamos pagalbos" jau važiavo ant dviejų ratų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uni @ 2012 05 30, 20:40)
susibegam liepa?

Kvieciu visas... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2012 05 04, 10:31)
Kazi kaip Onutei sekasi?

Sveikos visos 4u.gif

Turiu uoslę,kai apie mane kalba biggrin.gif Ačiū Ingušonkai,kad prisimeni wub.gif

Gyvenam.Aišku,nėra lengva,bet kitaip nebus...Pilnas pasaulis gerų žmonių.

Gegužės pabaiga pas mus kūliais-kas dvyliktą baigia,kas pirmą klasę.
Su Emilija darželio pabaigtuves atbuvom jau pernai,esam kaip Eglyno vaikinas pažengę.Viskas mokykloj jai gerai.Merginos galva dirba,o kruopštumo,išbaigtumo gal ir pritrūksta kartais.Pataisomas reikalas. Aktyvi deklamuotoja,renginių dalyvė.

Pupa,prisikviesi chebros daugiau,nei tiekiesi.Seksiu planuojamus susitikimus biggrin.gif

Su pirmąja mokytoja.

user posted image
Atsakyti
Onute, vis dar atrodo, kad tavoji garbane yra tokia kaip avatare...

Del sveciu... paziuresim, is patirties zinau, kad planuotoju daug, bet gaunasi kaip visada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupa5 @ 2012 06 01, 07:39)
Onute, vis dar atrodo, kad tavoji garbane yra tokia kaip avatare...

Del sveciu... paziuresim, is patirties zinau, kad planuotoju daug, bet gaunasi kaip visada smile.gif

Laba visoms 4u.gif

Kaip keista matyti tokius didelius Musu vaikus wub.gif
Tai bandom liepa pas Pupa rinktis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2012 06 01, 07:50)
Laba visoms  4u.gif

Kaip keista matyti tokius didelius Musu vaikus  wub.gif
Tai bandom liepa pas Pupa rinktis?  4u.gif

drinks_cheers.gif arba i 'Surininku kaima' galiu pakviesti
Surininku namai
Atsakyti
QUOTE(uni @ 2012 06 02, 20:19)
drinks_cheers.gif  arba i 'Surininku kaima' galiu pakviesti
Surininku namai

Butu saunu vaikams parodyti karves ir ozkas, ir kaip gaminami suriai thumbup.gif

Uni, gal gali konkreciau apie data ir apie kvietima? smile.gif
Atsakyti