Įkraunama...
Įkraunama...

Balandinukai

QUOTE(Pupa5 @ 2012 05 16, 14:56)

kas tai yra?  g.gif

a tamsta googlu nemokat naudotis umn.gif: pvz: http://www.samotoker...t/gaminiai.html

biggrin.gif

pas mus tai nieko negirdėt... ty girdėt, bet kazka diedas vapsi ir nesuprasi ka.. ryt reiks paciai issiaiskint... al paskutiniu metu kazkaip vis nepavyksta su aukletojom susitikt lotuliukas.gif anksciau diedas vaziuodavo darban ir vaikus nuvezdavo.. dabar kadangi uzsibunam statybose, tai vaikai nuvargsta ir ziuriu kad jau mazoka miego, tai keliames veliau ir vietoj isejimo 7.45 as juos nuvezu 8.45 bigsmile.gif valanda ilgiau pamiega smile.gif tai nuvedu tiesiai i valgykla pusryciu doh.gif

del mokyklos mes dar nieko neapsisprende doh.gif ale pasirinkimas ne kazkoks... tai teks nuryt kartelį ir susitaikyt su esama padėtim....
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2012 05 16, 14:15)
a tamsta googlu nemokat naudotis umn.gif: pvz: http://www.samotoker...t/gaminiai.html

ajoo... googlas visagalis...
Atsakyti
Mes išleistuvems irgi nieko ypatingo neorganizuojam. Man duota užduotis pasirūpinti pirmo rimtesnio etapo baigimo diplomais smile.gif Užsakem sodybą, tai lėksim su vaikais i gamtą. Labai tikimės, kad oras reikalo nepagadins;)
Kadangi daržely lankėm ne mieste, tai Gvidui teks į visai naują kolektyvą ateit. Kaip sakoma, iš močiutės glėbio, pas senelį wink.gif
Panašu, kad mokyklai mes jau viai pasiruošę, nes Gvidui teko net du metus priešmokyklinę grupę lankyt...tai ir sakitom, ir skaičiuojam....o visa kita - su laiku smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Lorenza @ 2012 05 19, 10:31)
tai Gvidui teks į visai naują kolektyvą ateit. Kaip sakoma, iš močiutės glėbio, pas senelį wink.gif
Panašu, kad mokyklai mes jau viai pasiruošę, nes Gvidui teko net du metus priešmokyklinę grupę lankyt...tai ir sakitom, ir skaičiuojam....o visa kita - su laiku smile.gif

Laba,

Mes irgi i nauja kolektyva keliausim - nes darzelis ne musu gyvenamam rajone. Bet dziaugiames kad "perimsim" Urtes mokytoja 4u.gif
O del skaitymo rasymo - jau koki pusmeti mano mazosios raso skaito - vistik gerai turet vyresne sese 4u.gif Ir net skaiciuoja neblogai 4u.gif Akvilei buvo baisus noras nerti - ne kazi kaip - bet pramoko 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

man tai didelis atradimas buvo, kad Gytė dar gali vasarą lankyti darželį- o jau sukau galvą, kur eiks ją dėti, pasirodo, viskas paprasta thumbup.gif

Mokyklos klausimas jau irgi išsisprendė- Gytė įstojo į muzikinę klasę mokykloje, kuri formuoja dvi tokias klases, vaikai toje pačioje mokykloje baigia ir tradicinės muzikos mokyklos kursą, žodžiu, du viename rolleyes.gif

Išleistuvės darželyje šį penktadienį- pagrindinė dalis be tėvų, nuo ryto vaikiškas atsisveikinimo renginys, skirtas visai darželio bendruomenei, ruošiasi jie ten smarkiai, darbuotojų portretus piešia biggrin.gif O dienos pabaigoje, kai susirinks ir tėvai, vaikams įteiksime simbolines dovanėles- jų pačių grupės nuotraukas (pasidarėm fotosesiją) ir suvalgysim tortą.
Atsakyti
ir kaip išleistuvės???

pas mus poryt tik.... aš kadangi apskritai čia mažai dalyvavau darželio gyvenime, nes visad diedas vežiojo vaikus.. aš tik paskutinį mėnesį tą darau... tai nemabai ir tėvų pažįstu.. buvom susitikusios su viena mama tai žodžiu nieko mandro nebus... kadangi tevai nelabai tokie visi bendraujantys verysad.gif o ir auklėtojom nesam patenkinti, tai ka-kaip išvis niekas nieko neplanavo.... nu bet sakau nors torta iskepu vaikam po koncerto... tai sutiko ir dar pasiūliau atrakcija vaikam pasidaryt prisiminimą- sudet rankų antspaudus ant lapo... ir kiekvienas tures toki.. tai pasiūlymas buvo priimtas smile.gif ziuresim kas ten gausis biggrin.gif o is esmes vistiek visi lieka tam paciam pastate lotuliukas.gif

sestadieni Kasparas dalyvavo sokių konkurso atidaryme.... na gerėjas savo vaiku blush2.gif is savo bendraamzių issiskytė elegancija, pasitempimu wub.gif zodziu nustebino mane tikrai wub.gif o ir sokų mokytoja ir ji ir mus verbuoja leist ji i pramoginių bureli.... as noriu, diedas nesutinka, o kasparas tai zinot kaip vaikai lotuliukas.gif viena diena nori kita ne cool.gif zodz taip ir gyvenam....
vaikai birzeli dar eis i darza... o paskui du men lafaaaaa lotuliukas.gif

dar ne i tema... ar yra tokių. kurie nevaziuoja dviraciu???? ta prasme ant dviejų ratų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2012 05 29, 14:36)
dar ne i tema... ar yra tokių. kurie nevaziuoja dviraciu???? ta prasme ant dviejų ratų  cool.gif

maniškė nevažiuoja- bet dabar intensyviai mokosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2012 05 29, 18:16)
maniškė nevažiuoja- bet dabar intensyviai mokosi mirksiukas.gif

maniskis pries du metus kaip nukrito besimokydamas tai shakes.... net nesileidzia i kalbas.... wacko.gif galetume visi i kaima vazinet...
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2012 05 29, 18:58)
maniskis pries du metus kaip nukrito besimokydamas tai shakes.... net nesileidzia i kalbas.... wacko.gif  galetume visi i kaima vazinet...

ateis laikas, išmoks 4u.gif
manoji labai didelio noro nerodo, dabar vis dar važinėja su vienu pridedamu ratuku, kurį turbūt reiks drastiškai nuimti, nes man atrodo, kad jis labiau trukdo, nei padeda g.gif

buvau vakar pirmam tėvų susirinkime mokykloje, grįžau su labai dviprasmiškais įspūdžiais- viena vertus, lyg ir viskas gerai, kita vertus, kažkaip labai viskas materializuota, nuo pirmo susirinkimo kalbam apie pinigus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2012 05 29, 20:23)
ateis laikas, išmoks 4u.gif
manoji labai didelio noro nerodo, dabar vis dar važinėja su vienu pridedamu ratuku, kurį turbūt reiks drastiškai nuimti, nes man atrodo, kad jis labiau trukdo, nei padeda g.gif

kažkaip labai viskas materializuota, nuo pirmo susirinkimo kalbam apie pinigus  unsure.gif

tai kad nervina blush2.gif nu nieko... nusipirkom toki dvirati ant vieno rato kuris prisijungia prie suaugusio dvircio biggrin.gif
http://tandemirli.fi...0...w=300&h=162
tokio tipo.... siandien diedas pritaise, ale lyja tai negalim pabandyt cool.gif

smagu butu visiem iki karjero nuvaziuot... galu gale iki kaimo...nu bet doh.gif

mhm.... tokia siu dienu realija... pas mus tieisai nebuvo kalbama apie tai, bet irgi nepaliko ispudzio pirmas susitikimas sad.gif jau taip vaikai viliojami..jie to nesupranta, nu bet tevai nedurni gi.... verysad.gif
Atsakyti
Ieva pernai ismoko vaziuoti dviraciu ant dveju ratu per kelias valandas, kai... jai isvis nuo dviracio buvo nuimti pedalai. Ji turejo sedeti ir stumtis kojomis pati, ir jas pakelti nuo zemes. Suveike iskart. Kai pedalai buvo atgal uzdeti, vaikas iskart nuvaziavo. Pabandykit.

Dabar maziui padovanojo toki mazuciuka dviratuka be pedalu. Sako, kad jis 3 metu gali moketi vaziuoti dviraciu ant dveju ratu. Matysim. Kol kas nelabai jis nori daug su tuo dviratuku bandyti. Todel vistiek ieskau nusipirkti koki naudota paspiriama masiniuka. Gal kas turit ir nebenaudojat? Pasiulykit man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2012 05 29, 13:36)
Kasparas dalyvavo sokių konkurso atidaryme.... na gerėjas savo vaiku  blush2.gif is savo bendraamzių issiskytė elegancija, pasitempimu wub.gif  zodziu nustebino mane tikrai  wub.gif  o ir sokų mokytoja ir ji ir mus verbuoja leist ji i pramoginių bureli.... as noriu, diedas nesutinka, o kasparas tai zinot kaip vaikai  lotuliukas.gif  viena diena nori kita ne  cool.gif  zodz taip ir gyvenam....
vaikai birzeli dar eis i darza... o paskui du men lafaaaaa  lotuliukas.gif
dar ne i tema... ar yra tokių. kurie nevaziuoja dviraciu???? ta prasme ant dviejų ratų  cool.gif

Laba,

Leisk vaika i sportinius(pramoginius) - mano vyresnioji soka - man bais grazu kai vaikinukai graziai soka, o jei dar turi duomenu wub.gif
Maniskes dviraciu kazkaip ismoko greitai - dabar jau visos vaziuoja dideliais 4u.gif
Mes jau po isleistuviu - atbuvom oficialia programa, tada lauke leido balionus su norais, pute burbulus, padarem sunestini baliu + nupirkom torta ir vaikisko sampano. Islaidos nedideles - bet buvo smagu 4u.gif

Mano mazyles :-)
user posted image

user posted image
Atsakyti