Įkraunama...
Įkraunama...

Balandinukai

[argi senai taip buvo? :user posted image
[/quote]

Laba,

O as tu nuotrauku neturiu verysad.gif Gal gali i meila atsiusti? pipyniene.inga@gmail.com

Man vaikai vis dar mazi atrodo - kadangi jos pas mane mazosios tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(IRR @ 2012 04 15, 21:17)
Sveikos 4u.gif man atrodo, kad Justinas toks nebuvo lotuliukas.gif

tai aisku nebuvo biggrin.gif , visa tai tik photoshopo efektai lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mamos 4u.gif Lbai apsidziaugiau temute sita atradusi thumbup.gif

QUOTE(eglynas @ 2012 04 05, 16:41)
Sveikos merginos ir mieli balandinukai,

Pas mus viskas ok, vaikinai auga kaip ant mieliu, Lukas jau beveik 140cm, maziai irgi nemazi:) Duksta visi trys kaip patrake, nors didysis jau pirmokas, ale kai su broliais, tai panasaus samoningumo kartais man atrodo.

Dziugu, kad ne mano vienos 'milzinukas'- jau 146 cm ir kaip visada pavasari-vasara labai sparciai augantis mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas, merginos 4u.gif

Oi, kaip seniai čia buvau užsukus... doh.gif Ale antradienį atšventėm 7-ąjį gimtadienį, tai tokia nostalgija užplūdo prisiminus pirmąsias balandinuku sukaktuvių šventes 4u.gif
Mes jau irgi išleistuvių nuotaikom gyvenam....Į mokyklą sr sausio 16 d. užsirašėm, tai dabar ramiai laukiam...senelis vėl galės anūką mokykloj prižiūrėt, nes baisiai jau Gvidas smulkus ir mažas, gal kokiu 122 cm tik ir tempia smile.gif

O šiaip viskas po truputį teka sava vaga....Tiesa, naujiena gal tik ta, kad jau praktiškai metai, kai esu vieniša dviejų vaikų mama blush2.gif

Gražių ir saulėtų dienų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorenza @ 2012 05 03, 11:34)
O šiaip viskas po truputį teka sava vaga....Tiesa, naujiena gal tik ta, kad jau praktiškai metai, kai esu vieniša dviejų vaikų mama  blush2.gif

Gražių ir saulėtų dienų smile.gif

Laba 4u.gif
Smagu girdet kad augat biggrin.gif
O del vienisos - cia kaip? Issiskyrus? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2012 05 03, 12:36)
Laba  4u.gif
Smagu girdet kad augat  biggrin.gif
O del vienisos - cia kaip? Issiskyrus?  blush2.gif

Kazi kaip Onutei sekasi?
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2012 05 03, 12:36)
Laba  4u.gif
Smagu girdet kad augat  biggrin.gif
O del vienisos - cia kaip? Issiskyrus?  blush2.gif

Tu visai teisi - išsiskyrus wink.gif
Atsakyti
Laba visoms 4u.gif

Ar jau isleistuves darzeliuose vyksta? Pasidalinkit ispudziais 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Sveikinu visus su septintais gimtadieniais smile.gif Mes savo atsventem praeita savaitgali smile.gif
Neisivaizduoju kaip mano zuikis eis i pirma klase, jis man dar toks mazas, maziausias musu, lepunelis... smile.gif O as pirma karta per desimt metu nieko nebevesiu i darzeli rugsejo men.....
Isleistuviu dar nesuplanave. O kaip kitos, tikrai, papasakokit, ka planuojat dovanoti aukletojoms, kur svesti?
Atsakyti
Laba,
pas mus isleistuves planuojamos pabaigoje geguzes, bet kadangi dabar tinginiaujam po proceduras, tai nelabai ka zinau:))) tik tiek kad planuojam itilpt i 50Lt, berods aukletojoms samotinius angelus uzsake

Alambra, man maniskis irgi toks mazas atrodo, naivuolis, bet gal kaip nors neprapuls...tik vat gali buti taip kad rugsejo 1d. be manes keliaus, su tete tik(mano darbe ta laisva diena skirta seimo niekaip negalioja, ypac jei dar aukletiniu klase bus)
Atsakyti
Laba 4u.gif

Ir as jau daugiau nebeturesiu ka vesti i darzeli - kazkaip liudna kad tai jau praeitas etapas (daugiau vaiku nesiulykit tongue.gif ).
Man bus 2 pirmokes ir viena penktoke - visoms nauja vieta, naujas gyvenimo puslapiukas.
Maziu isleistuvems renkam po 50 Lt nuo vaiko - nieko mandro neplanuojam. Pas vyreniaja tai bus pradines mokyklos diplomu iteikimas, tada isleistuves gamtoje. dar juos mokytoja vezasi su nakvyne i pajuri 4u.gif
O kur dar U sokiu stovykla doh.gif
Atsakyti
Labas visoms,

pas mus darzelyje isleistuves pagal iprasta scenariju: saleje pasirodymas, tada programele vaikams... uzsakome renginiu vedejus, kad valandele su visa grupe kieme ivairius zaidimus pazaistu), o mes teveliai lia lia lia lia.

Aukletojoms pinigeliai, vaikams baigimo diplomai ir parkeriai. Viskas. Ir rudeni i mokykla.

Mano didzioji rudeni i mokykla, o mazasis i darzeli. Beje, noriu pradeti dirbti nuo birzelio menesio, niekaip nerandu aukles. Gal kas galit parekomenduoti? Labai labai reikia ax.gif

QUOTE(Elija @ 2012 05 10, 19:26)
berods aukletojoms samotinius angelus uzsake

kas tai yra? g.gif
Atsakyti