Įkraunama...
Įkraunama...

Balandinukai

QUOTE(ingušonkas @ 2012 03 02, 09:46)
Laba,

Tai kurioj pusej Lietuvos dabar esat?

šiaaaaaaaaaaaaaaaaurėj lotuliukas.gif su šiaurietišku žmonių būdu jau baigiu apsiprast lotuliukas.gif su pliotkais ir tuo kad visi viska zino dar nelabai.. bet čia matyt su laiku lotuliukas.gif
vaikai jau perėmė akmenietišką akcentą cry.gif namuose vis dar taisau, kad kallbėtų "normaliai" bet sunku kai didžioji dalis darže.. o ten visiem viskas normalu biggrin.gif
provincijos žmonės kazkokie nuoširdesni.. nors aišku ne visi... nieks niekur neskuba... kažkaip ramiau smile.gif
diedas kaifuoja darbe... aš.. nu aš tai su laiku smile.gif buvo labai sunkiu momentų, bet ateis pavasaris, prasides darbai ri bus geriau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Elija @ 2012 03 02, 09:52)
akvilyte, o namas gal ekologiškas bus, iš šiaudų kitkų? (čia pagal nuotraukytę pamąstymai)

labai nemėgstu žodžio ekologiškas, ekologija ir viskas kas prasideda žodžiu eko smile.gif bet pamąstymai labai teisingi mirksiukas.gif tikrai taip... statysim šiaudinį 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 02 kovo 2012 - 10:09
QUOTE(akvilyte @ 2012 03 02, 10:01)
labai nemėgstu žodžio ekologiškas, ekologija ir viskas kas prasideda žodžiu eko smile.gif bet pamąstymai labai teisingi  mirksiukas.gif  tikrai taip... statysim šiaudinį  4u.gif

na - tu mane vis dar stebini 4u.gif Geraja prasme 4u.gif
saunuoliai - darbstuoliai 4u.gif
Atsakyti
[
labai nemėgstu žodžio ekologiškas, ekologija ir viskas kas prasideda žodžiu eko smile.gif bet pamąstymai labai teisingi mirksiukas.gif tikrai taip... statysim šiaudinį 4u.gif
[/quote]
tai vat kad ta ekologija tapo tai, kas anksciau buvo savaime suprantama:))) tikiuos neisizeidei 4u.gif
dziaugiuosi uz jusu ryzta ir labai bus samgu jei pasidalinsi procesu karts nuo karto ax.gif
siaure yra gerai, ten zmones ilgai issilaiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2012 03 02, 11:02)
na - tu mane vis dar stebini  4u.gif

artimiausi žmonės jau nebesistebi niekuo lotuliukas.gif jau beviltiškais mus laiko lotuliukas.gif

QUOTE(Elija @ 2012 03 02, 18:54)
tai vat kad ta ekologija tapo tai, kas anksciau buvo savaime suprantama:))) tikiuos neisizeidei 4u.gif

dziaugiuosi uz jusu ryzta ir labai bus samgu jei pasidalinsi procesu karts nuo karto ax.gif

siaure yra gerai, ten zmones ilgai issilaiko 4u.gif

drinks_cheers.gif ne neįsižeidžiau.. dabar ta ekologija tokia mada tapo kad man net bloga doh.gif mes tikrai ne dėl to šiaudinį sstatom.. tiesiog sužavėjo jų šiluminė varža ir tiek biggrin.gif nors yra žmonių mus jau vadinančių žaliaisiais lotuliukas.gif doh.gif ne dėl namo, bet dėl tikų smulkmenų... bet nieko specialiai nedarau smile.gif

blush2.gif 4u.gif

sakai g.gif aš čia atvažiavus prie savo ir taip nekuklaus turto dar kokia 20kg pridėjau doh.gif nurašau viską klaikiom gyvenimo sąlygom, permainom ir tt...
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2012 03 02, 19:13)
sakai  g.gif aš čia atvažiavus prie savo ir taip nekuklaus turto dar kokia 20kg pridėjau  doh.gif nurašau viską klaikiom gyvenimo sąlygom, permainom ir tt...

vaje... tikiuos perdedi smile.gif Gal kalciausi tortai? thumbup.gif
Atsakyti
Akvilyte, beminkant moli nameliui, nukris tie kg, nepergyvenk 4u.gif
QUOTE(Pupa5 @ 2012 03 06, 10:15)
vaje... tikiuos perdedi smile.gif Gal kalciausi tortai?  thumbup.gif

Pupa, welcome back! ar nesunku adaptuotis vel namuose ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uni: 06 kovo 2012 - 21:04
Su Musu diena - mielosios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2012 03 08, 09:57)
Su Musu diena - mielosios  4u.gif

ir tave taip pat:))) mūsų darbo mažuma net didžiulę lėkštę saldainių ant stalo padėjo:)))
Atsakyti
Su Gimtines diena lithuania.gif
Atsakyti
Taip taip, veliava iskeleme smile.gif

Zvilgtelejau i kalendoriu... Turbut dabar sekantis postas musu temoje bus sveikinimas su Sv. Velykomis lotuliukas.gif arba gal pirmiau su 7-aisiais gimtadieniais...

o Ieva jau atsvente savo 7-aji... Puikus amzius. Mane veza naivus ir vaikiski dar pakalbejimai. Vakar ji mums skundziasi, kad jai bloga. Tetis klausia: "Gal tu nescia?" Bet ji ramiai uzdejo ranka ant pilvo ir sako: "Ka as veiksiu su tuo leliuku? As dar masinos vairuoti nemoku?" smile.gif

Ei, parasykit ka nors linksmo, ka 7-meciai jusu susneka. Pagyvinsim tema lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupa5 @ 2012 03 11, 15:18)
"Gal tu nescia?" Bet ji ramiai uzdejo ranka ant pilvo ir sako: "Ka as veiksiu su tuo leliuku? As dar masinos vairuoti nemoku?"  smile.gif

teisingai, anksti dar leliukams tongue.gif

pas mus po pirmo danties iskritimo ir Dantuku fejos apsilankymo vyksta pokalbis su teta, kad U labai nori kompiuterio... Teta sako, tai taupyk, va eura jau turi.. tada vyksta pasitikslinimas, ar daug kompiuteris kainuoja ir nuskamba klauismas: 'tai kiek man tu dantu dabar reiks isiraut, kad kompiuteriui uztektu?!!!"

o labiausiai isimines pasnekejimas vyko prie kokius metus. Abi vonioj, ziuri i veidrodi. Mazoji kresteli plaukus ir sako: kokia as grazi! U pritaria sukdama plauku sruoga ant pirsto: taip... tu IRGI grazi..'
Atsakyti
Laba visoms 4u.gif
Pupa - tai taviske jau mokosi? g.gif
Mes dar tik ruosiames - rankiojames pazymas pas gydytojus 4u.gif Sakot dar vaikiski pokalbiai - mano 10-mete irgi dar vaikiskai sneka - nors jau zengia i paauglyste 4u.gif
Atsakyti