Su šv. Kalėdomis visas ir visus
Lai artimųjų dėmesys visada supa jus
veriru, labai gražūs jaunikaičiai tavo...pas mus darželyje šventė tik 28d., maniškis nusprendė, kad bus klounas:)))
o šiaip tai laikomės vis pasirguliuodami kažkokiu neaiškiu virusėliu, kuris vis gerklę užkabina(užkutena)
aš tai laukiu sniego, nes norisi po pusnis padūkti, su rogėmis ir slidėmis prasilėkti
Gražios šventinės dienos ir kad ryt nebūtų sunku darbuose:)))
QUOTE(DainaM @ 2011 12 23, 14:01)
[O mano mažius serga... Nuo vakar antibus geriam, tai vat tokios ir tos šventės, bet dėl švenčių neliūdžiu, vistiek jokių planų neturėjom, nėra dėl ko graužtis, o ir šiaip, man šiemet tos šventės vistiek ne tokios, kokių norėčiau
kaip suprasti?
QUOTE(ingušonkas @ 2011 12 27, 11:41)
kaip suprasti?
Liūdni man šie metai buvo, palaidojau mamą, tad ir tos šventės pirmosios be jos, ne tokios, kokios būdavo, kai susirinkdavome visi.... O per tokias šeimos šventes ir sunkiausia, kai trūksta artmo, brangaus žmogaus....
su sventemis, mielosios
Su zaliom Kaledom
Veriru, kokie skirtingi broliai Viliaus akys keri daug sirdziu dus
Kol liudesi isliudesi, apkabink tuos, kurie salia..
Visoms linkiu graziu, laimingesniu, geresniu, siltesniu, prasmingesniu, turiningesniu metu Svajokit ir lai svajone spildosi
Kas zino, kaip gyvena Evelinka, Pingi? kur visos dinge?
Su zaliom Kaledom
Veriru, kokie skirtingi broliai Viliaus akys keri daug sirdziu dus
QUOTE(DainaM @ 2011 12 27, 10:45)
Liūdni man šie metai buvo, palaidojau mamą, tad ir tos šventės pirmosios be jos, ne tokios, kokios būdavo, kai susirinkdavome visi.... O per tokias šeimos šventes ir sunkiausia, kai trūksta artmo, brangaus žmogaus....
Kol liudesi isliudesi, apkabink tuos, kurie salia..
Visoms linkiu graziu, laimingesniu, geresniu, siltesniu, prasmingesniu, turiningesniu metu Svajokit ir lai svajone spildosi
Su sventemis, praejusiomis ir ateinanciomis. Linkiu visoms Naujaisias Drakono metais pagal Rytu horoskopa - isminties ir drasos.
Nebent lauktusi trecio ar ketvirto, tai atsirastu...
Su Pingi pietavau pries menesiuka, ji atrodo ir laikosi zavingai
QUOTE(uni @ 2011 12 29, 16:13)
Nebent lauktusi trecio ar ketvirto, tai atsirastu...
Su Pingi pietavau pries menesiuka, ji atrodo ir laikosi zavingai
Su Naujais metais!!!
Lai jie būna geresni, tegul tik geri dalykai lanko Jūsų namus ir šeimas...
QUOTE(Elija @ 2012 01 01, 11:46)
Su Naujais metais!!!
Aciu :-)
Kazuria diena kaip tik pagalvojau kad senai begirdeta. Kaip Jumi sekasi?
Labas Ingusonkai
Kaip tau sekasi?
Ogi neblogai - uzrasem vaikus i mokykla
Kaip tau sekasi?
Ogi neblogai - uzrasem vaikus i mokykla
QUOTE(ingušonkas @ 2012 01 18, 11:42)
Laba:)))
mes dar neuzrasem, pas mus per svietimo skyriu nuo balandzio 1d. veiksmas ima vykti, tipo centralizuotai...vasario 7d. eisim i parodomaji sou i busima mokykla, tai bent busimas mokytojas pamatysim, gales Pijus inktis pas kuria nori:))))
o siaip tai dziaugiames sniegu ir tuo paciu laukiam pavasario(kaip tikri lietuviai)
labas visoms!
Kur dinge? ar visas uzsnigo?
as irgi uzrasiau i mokykla. Mazaja vaziuos nuo rudens kartu su sese tuo paciu mokykliniu autobusu. Anksti cia jie mokyklini gyvenima pradeda.
Pasnigo, -13 - belgams neisivaizduojamas saltis. Transportas sunkiai vaziuoja (su vasarinemis padangomis - is tiesu ne taip lengva). Kai kam pasakai, kad Lietuvoj dar salciau, netiki
Kur dinge? ar visas uzsnigo?
QUOTE(Elija @ 2012 01 18, 16:59)
Laba:)))
mes dar neuzrasem, pas mus per svietimo skyriu nuo balandzio 1d. veiksmas ima vykti, tipo centralizuotai...vasario 7d. eisim i parodomaji sou i busima mokykla, tai bent busimas mokytojas pamatysim, gales Pijus inktis pas kuria nori:))))
o siaip tai dziaugiames sniegu ir tuo paciu laukiam pavasario(kaip tikri lietuviai)
as irgi uzrasiau i mokykla. Mazaja vaziuos nuo rudens kartu su sese tuo paciu mokykliniu autobusu. Anksti cia jie mokyklini gyvenima pradeda.
Pasnigo, -13 - belgams neisivaizduojamas saltis. Transportas sunkiai vaziuoja (su vasarinemis padangomis - is tiesu ne taip lengva). Kai kam pasakai, kad Lietuvoj dar salciau, netiki
laba,
ale tikrai šaltoka, va net mašinytė po ketvirtadienio supyko, kam aš ją per -30 variau bet vis tiek gražu ir smagu kad balta...
oi, uni, tikrai jau mokyklinukais taip anksti ten tampama man vis su Pijum rodos, kad dar kokius metelius galėtų palaukt, vis galvą susku, kaip jam ten seksis, o čia štai tokios nedidukės damos savarankiškos
ale tikrai šaltoka, va net mašinytė po ketvirtadienio supyko, kam aš ją per -30 variau bet vis tiek gražu ir smagu kad balta...
oi, uni, tikrai jau mokyklinukais taip anksti ten tampama man vis su Pijum rodos, kad dar kokius metelius galėtų palaukt, vis galvą susku, kaip jam ten seksis, o čia štai tokios nedidukės damos savarankiškos
laba,
gerai seksis
na, jie cia jau su darzeliu ir i parkus, ir i muziejus jau vazineja - savarankiskumo mokosi. Nuo ketveriu iki seseriu - dar labiau i darzeli panasu - o skambuciai, pamokos, skaitymai/rasymai tik pirmoje klaseje prasideda.
QUOTE(Elija @ 2012 02 04, 14:15)
laba,
gerai seksis
na, jie cia jau su darzeliu ir i parkus, ir i muziejus jau vazineja - savarankiskumo mokosi. Nuo ketveriu iki seseriu - dar labiau i darzeli panasu - o skambuciai, pamokos, skaitymai/rasymai tik pirmoje klaseje prasideda.