Įkraunama...
Įkraunama...

Balandinukai

Su šv. Kalėdomis visas ir visus 4u.gif

Lai artimųjų dėmesys visada supa jus newyear.gif

veriru, labai gražūs jaunikaičiai tavo...pas mus darželyje šventė tik 28d., maniškis nusprendė, kad bus klounas:)))

o šiaip tai laikomės vis pasirguliuodami kažkokiu neaiškiu virusėliu, kuris vis gerklę užkabina(užkutena)

aš tai laukiu sniego, nes norisi po pusnis padūkti, su rogėmis ir slidėmis prasilėkti

Gražios šventinės dienos ir kad ryt nebūtų sunku darbuose:)))
Atsakyti
QUOTE(DainaM @ 2011 12 23, 14:01)
[O mano mažius serga... Nuo vakar antibus geriam, tai vat tokios ir tos šventės, bet dėl švenčių neliūdžiu, vistiek jokių planų neturėjom, nėra dėl ko graužtis, o ir šiaip, man šiemet tos šventės vistiek ne tokios, kokių norėčiau sad.gif

kaip suprasti?
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2011 12 27, 11:41)
kaip suprasti?

Liūdni man šie metai buvo, palaidojau mamą, tad ir tos šventės pirmosios be jos, ne tokios, kokios būdavo, kai susirinkdavome visi.... O per tokias šeimos šventes ir sunkiausia, kai trūksta artmo, brangaus žmogaus....
Atsakyti
su sventemis, mielosios 4u.gif
Su zaliom Kaledom 4u.gif

Veriru, kokie skirtingi broliai 4u.gif Viliaus akys keri wub.gif daug sirdziu dus mirksiukas.gif
QUOTE(DainaM @ 2011 12 27, 10:45)
Liūdni man šie metai buvo, palaidojau mamą, tad ir tos šventės pirmosios be jos, ne tokios, kokios būdavo, kai susirinkdavome visi.... O per tokias šeimos šventes ir sunkiausia, kai trūksta artmo, brangaus žmogaus....

console.gif Kol liudesi isliudesi, apkabink tuos, kurie salia..

Visoms linkiu graziu, laimingesniu, geresniu, siltesniu, prasmingesniu, turiningesniu metu 4u.gif Svajokit ir lai svajone spildosi 4u.gif

Kas zino, kaip gyvena Evelinka, Pingi? kur visos dinge? cool.gif
Atsakyti
Su sventemis, praejusiomis ir ateinanciomis. Linkiu visoms Naujaisias Drakono metais pagal Rytu horoskopa - isminties ir drasos.

QUOTE(uni @ 2011 12 29, 16:13)
Kas zino, kaip gyvena Evelinka, Pingi? kur visos dinge? cool.gif

Nebent lauktusi trecio ar ketvirto, tai atsirastu... smile.gif
Su Pingi pietavau pries menesiuka, ji atrodo ir laikosi zavingai smile.gif
Atsakyti
Su Naujais metais!!!

Lai jie būna geresni, tegul tik geri dalykai lanko Jūsų namus ir šeimas...
Atsakyti
QUOTE(Elija @ 2012 01 01, 11:46)
Su Naujais metais!!!

Lai jie būna geresni, tegul tik geri dalykai lanko Jūsų namus ir šeimas...

Aciu :-)

Kazuria diena kaip tik pagalvojau kad senai begirdeta. Kaip Jumi sekasi? bigsmile.gif
Atsakyti
Labas Ingusonkai 4u.gif

Kaip tau sekasi?
Ogi neblogai - uzrasem vaikus i mokykla 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2012 01 18, 11:42)
Labas Ingusonkai  4u.gif

Kaip tau sekasi?
Ogi neblogai - uzrasem vaikus i mokykla  4u.gif

Laba:)))
mes dar neuzrasem, pas mus per svietimo skyriu nuo balandzio 1d. veiksmas ima vykti, tipo centralizuotai...vasario 7d. eisim i parodomaji sou i busima mokykla, tai bent busimas mokytojas pamatysim, gales Pijus inktis pas kuria nori:))))
o siaip tai dziaugiames sniegu ir tuo paciu laukiam pavasario(kaip tikri lietuviai)
Atsakyti
labas visoms!

Kur dinge? ar visas uzsnigo? tongue.gif

QUOTE(Elija @ 2012 01 18, 16:59)
Laba:)))
mes dar neuzrasem, pas mus per svietimo skyriu nuo balandzio 1d. veiksmas ima vykti, tipo centralizuotai...vasario 7d. eisim i parodomaji sou i busima mokykla, tai bent busimas mokytojas pamatysim, gales Pijus inktis pas kuria nori:))))
o siaip tai dziaugiames sniegu ir tuo paciu laukiam pavasario(kaip tikri lietuviai)

as irgi uzrasiau i mokykla. Mazaja cool.gif vaziuos nuo rudens kartu su sese tuo paciu mokykliniu autobusu. Anksti cia jie mokyklini gyvenima pradeda.

Pasnigo, -13 - belgams neisivaizduojamas saltis. Transportas sunkiai vaziuoja (su vasarinemis padangomis - is tiesu ne taip lengva). Kai kam pasakai, kad Lietuvoj dar salciau, netiki tongue.gif

Atsakyti
laba,

ale tikrai šaltoka, va net mašinytė po ketvirtadienio supyko, kam aš ją per -30 variau blush2.gif bet vis tiek gražu ir smagu kad balta...
oi, uni, tikrai jau mokyklinukais taip anksti ten tampama doh.gif man vis su Pijum rodos, kad dar kokius metelius galėtų palaukt, vis galvą susku, kaip jam ten seksis, o čia štai tokios nedidukės damos savarankiškos thumbup.gif
Atsakyti
laba,
QUOTE(Elija @ 2012 02 04, 14:15)
laba,

ale tikrai šaltoka, va net mašinytė po ketvirtadienio supyko, kam aš ją per -30 variau  blush2.gif bet vis tiek gražu ir smagu kad balta...
oi, uni, tikrai jau mokyklinukais taip anksti ten tampama doh.gif man vis su Pijum rodos, kad dar kokius metelius galėtų palaukt, vis galvą susku, kaip jam ten seksis, o čia štai tokios nedidukės damos savarankiškos thumbup.gif

gerai seksis 4u.gif
na, jie cia jau su darzeliu ir i parkus, ir i muziejus jau vazineja - savarankiskumo mokosi. Nuo ketveriu iki seseriu - dar labiau i darzeli panasu - o skambuciai, pamokos, skaitymai/rasymai tik pirmoje klaseje prasideda.
Atsakyti