QUOTE(bulkute @ 2011 11 27, 19:59)
Pupa, o kas knygeles viduje? Man dar kaina uzkliuvo, mano nuomone, brangoka
as tokias turbut dovanosiu 16-ojo proga, dabar aktualiau zaislai, zaislai, zaislai.
chi chi. Deja, 16-ojo gimtadienio proga si knyga jau bus neaktuali taviskiams. Knyguteje yra 20 pasaku, kurios turi pozityvias auklejamasias nuostatas, perteikiamas panaudojant pasaku terapijos metodo elementus.
Mums knygute isspausdino vieninteliu egzemplioriumi, mat pagrindine istoriju heroje yra Ieva, gyvenanti Vilniuje ir turinti teti (ievos tecio vardas) ir mama (mano vardas). Knygos dar pati neskaiciau, bet raso, kad Ievute su draugu peliuku is Stebuklingos salies mokosi tvarkytis, mastyti, draugauti ir padeti kitiems. Kazkiek skaitysim kartu, o tikiuosi, kad ir ji greitai perskaitys sia knyga viena pati.
man atrodo, kad 79 Lt uz knyga, kuri spausdinama vienu egzemplioriumi, nera daug. be to, ji turi daug didesne isliekamaja verte negu bet koks kitas zaislas. Knygos pradzioje yra isspausdintas ir musu, tevu, sveikinimas ir palinkejimas musu Ievutei. Ant virselio, beje, jos nuotrauka, ir jos piestas piesinys. Dar knygoje yra puslapiu, kuriuos gali pats vaikas nuspalvinti... zodziu, isgyriau, nors patikekit, nieko neturiu su sia firma bendro. Tik tai, kad labai patiko ju ideja ir dziaugiuosi turimu rezultatu