Įkraunama...
Įkraunama...

Balandinukai

QUOTE(Valery @ 2011 11 25, 22:50)
Gal vistik susitinkam kada pries Kaledas?  smile.gif

as nea

Kam iskrito jau dantukai? Kiek mazdaug laiko augo/auga virsutiniai viduriniai? Apatiniai tai gana greit ir iskart pas visus, o virsutiniu teks paluketi 3-4 menesius???!!! (cia man taip sake g.gif )
Atsakyti
4u.gif
QUOTE(Pupa5 @ 2011 11 26, 13:52)

siltuose krastuose busi? vacation4.gif

Maniskei dantys nekrenta, vaikas jau pergyvena del to g.gif

Laikus Kaledu seneliui jusiskiai jau parase?
pas belgus gruodzio 6d ateina St.Nicolas - Kaledu senelio atitikmuo. Tai issitesia kazkaip pas mus Kaledinis laikotarpis doh.gif -nes mes pagal lietuviska tradicija, per Kaledas dovanas iteikiam, o mokyklose gauna gruodzio pradzioj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(uni @ 2011 11 27, 10:41)
Laikus Kaledu seneliui jusiskiai jau parase?
pas belgus gruodzio 6d ateina St.Nicolas - Kaledu senelio atitikmuo.  Tai issitesia kazkaip pas mus Kaledinis laikotarpis  doh.gif  -nes mes pagal lietuviska tradicija, per Kaledas dovanas iteikiam, o mokyklose gauna gruodzio pradzioj  doh.gif

pas mus lygiai tas pats - gruodzio 6 d. vaikai gauna dovanu darzelyje ir namie, tik musiskiai namie negauna - laikomes lietuvisku tradiciju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uni @ 2011 11 27, 09:41)
siltuose krastuose busi? vacation4.gif

aga bigsmile.gif

QUOTE(uni @ 2011 11 27, 09:41)
Maniskei dantys nekrenta, vaikas jau pergyvena del to  g.gif 

Dabar pasakyk jai (jei dar nesakei smile.gif ), kad nuolatiniai dantys bus sveikesni. Juk taip dar musu mociutes sake, kuo veliau iskris pieniniai, reiskia tuo stipresni dantys ir nuolatiniai bus stiprus smile.gif O jau kiek cia tiesos, tai nezinau blush2.gif

QUOTE(bulkute @ 2011 11 27, 12:35)
pas mus lygiai tas pats - gruodzio 6 d. vaikai gauna dovanu darzelyje ir namie, tik musiskiai namie negauna - laikomes lietuvisku tradiciju  smile.gif

man patinka musu lietuviskos tradicijos.

Beje, kas sukate galva del dovanu, tai musu balandinukams, mano nuomone, labai nuostabi dovana yra personalizuota pasaku knygute. Ir akcija su gera kaina dabar kaip tik vyksta. Daugiau info http://unicbook.eu/p...ndinis-puslapis

Aisku, dauguma vaiku nori per Kaledas gauti kazka, su kuo iskart galetu zaisti, ypac jei dar nemoka skaityti... bet jei nepatingesite ir pasirupinsite, kad ant virselio butu ne tik paties nuotrauka, bet ir savas piesinys, tai musu amziaus vaikams tai turetu palikti ispudi. Dar neisbandziau, ir savosios reakcijos nezinau, bet knygute su Ievos nuotrauka ir jos piesiniu jau laikau savo rankose. Super vaizdelis. Beje, as jai ja dovanosiu per gimtadieni sausio menesi.

Atsakyti
QUOTE(Pupa5 @ 2011 11 27, 16:46)
Beje, kas sukate galva del dovanu, tai musu balandinukams, mano nuomone, labai nuostabi dovana yra personalizuota pasaku knygute. Ir akcija su gera kaina dabar kaip tik vyksta. Daugiau info http://unicbook.eu/p...ndinis-puslapis

Pupa, o kas knygeles viduje? Man dar kaina uzkliuvo, mano nuomone, brangoka g.gif

as tokias turbut dovanosiu 16-ojo proga, dabar aktualiau zaislai, zaislai, zaislai.
Atsakyti
QUOTE(bulkute @ 2011 11 27, 19:59)
Pupa, o kas knygeles viduje? Man dar kaina uzkliuvo, mano nuomone, brangoka  g.gif

as tokias turbut dovanosiu 16-ojo proga, dabar aktualiau zaislai, zaislai, zaislai.

chi chi. Deja, 16-ojo gimtadienio proga si knyga jau bus neaktuali taviskiams. Knyguteje yra 20 pasaku, kurios turi pozityvias auklejamasias nuostatas, perteikiamas panaudojant pasaku terapijos metodo elementus.

Mums knygute isspausdino vieninteliu egzemplioriumi, mat pagrindine istoriju heroje yra Ieva, gyvenanti Vilniuje ir turinti teti (ievos tecio vardas) ir mama (mano vardas). Knygos dar pati neskaiciau, bet raso, kad Ievute su draugu peliuku is Stebuklingos salies mokosi tvarkytis, mastyti, draugauti ir padeti kitiems. Kazkiek skaitysim kartu, o tikiuosi, kad ir ji greitai perskaitys sia knyga viena pati.

man atrodo, kad 79 Lt uz knyga, kuri spausdinama vienu egzemplioriumi, nera daug. be to, ji turi daug didesne isliekamaja verte negu bet koks kitas zaislas. Knygos pradzioje yra isspausdintas ir musu, tevu, sveikinimas ir palinkejimas musu Ievutei. Ant virselio, beje, jos nuotrauka, ir jos piestas piesinys. Dar knygoje yra puslapiu, kuriuos gali pats vaikas nuspalvinti... zodziu, isgyriau, nors patikekit, nieko neturiu su sia firma bendro. Tik tai, kad labai patiko ju ideja ir dziaugiuosi turimu rezultatu lotuliukas.gif

Atsakyti
Pupa, tikiu, kad tau tiko ir patiko ir nuosirdziai giri, o ne del reklamos, as tieisog garsiai svarstau. Maniskiai, jeigu gautu tokia knyga gimtadienio proga, ir negautu zaislu, nusiviltu siek tiek, o gal ir daugiau nei siek tiek. Kaledoms gaus knygu, bet butinai gaus ir zaislu, nors man paciai gal ir didesne vertybe butu skaitymas, tobulejimas, auklejimas, bet zaislai, zaidimai ir vaikiskumas man lygiai taip pat svarbu, o ka jau kalbeti apie vaikius.
Atsakyti
Tiesa, visi vaikai skirtingi. Maniske zaislu beveik niekada ir nepraso. Gimtadienio proga ji paprase aukstakulniu... bigsmile.gif nori bateliu ant kulno ir viskas, nuo vasaros laukia gimtadienio, bet kadangi per jos gimtadieni nebusime Lietuvoje, tai jau paaiskinima sugalvojau... gal tada palauks iki 8-ojo gimtadienio arba jei rasiu, nupirksiu ne Lietuvoje... pas mus pasirinkimo vis vien nera.
Atsakyti
labas vakaras smile.gif

kaip gyvenat? bigsmile.gif

pasirodom is sventes:
Lukas nykstukas:

user posted image

Vilius didikas buvo, vaidino pelenes teti, dar kepure buvo tokia kvaila, bet be jos fotografavomes tongue.gif

user posted image

user posted image

Siandien pasivazinejom kalediniu traukinuku wub.gif
kas dar negirdejo apie ji:

http://www.vilnius-e...edu-traukinukas
Atsakyti
Veriru - grazus vaikuciai 4u.gif
Su ateinančiom šventėm 4u.gif Laimės, sveikatos, jaukių namų, paklusnių vaikų 4u.gif
Atsakyti
Kaip keista, šventės ir be sniego,
Kaip senis rogėm pavažiuos?
Bet tiek jau to, svarbu ne oras,
Svarbu namuos pakaktų šilumos.

Linkiu visiems šiltų ir jaukių švenčių!!!

O mano mažius serga... Nuo vakar antibus geriam, tai vat tokios ir tos šventės, bet dėl švenčių neliūdžiu, vistiek jokių planų neturėjom, nėra dėl ko graužtis, o ir šiaip, man šiemet tos šventės vistiek ne tokios, kokių norėčiau sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DainaM: 23 gruodžio 2011 - 14:01
Smagiu Kaledu !

user posted image
Atsakyti