As irgi galiu pasididziuoti gyvenanti (-sianti) kaime nors ir siek tiek pseudo.
QUOTE(bulkute @ 2011 09 16, 11:06)
As irgi galiu pasididziuoti gyvenanti (-sianti) kaime nors ir siek tiek pseudo.
ajooo, pseudo kaimuose turbut mes ne viena cia gyvename Praeita pavasari miriau is juoko, kai pro savo virtuves langa pamaciau kaimyna pluga traukianti, o jo zmona ta pluga buvo visu savo svoriu uzgulusi, kad vaga gilesne gautusi O vagos ilgis tai matyt 10 metru net nesiekia.
QUOTE(Pupa5 @ 2011 09 16, 11:02)
sunku suprasti, ka Jus veikiate kaime, kai nepapasakoji...
nes visada vaziuojant pro juos tik kyla klausimas, o ka cia zmones veikia?...
nes visada vaziuojant pro juos tik kyla klausimas, o ka cia zmones veikia?...
ai kol buvo viskas sakėm ant vandens tai ką čia pripasakosi.. istorija ilga ir gal nuobodi... išties buvom atsidūrę ant slenksčio... šeimoj, finansuose ir ttt... aš kažkaip per paskutinius metus labai pasikeičiau, pabendravau su labai skirtingais žmonėmis.. na žodžiu... namie atmosfera buvo tragiška jau beveiveik metai dabar diedui norėčiau duot medalį už tai kad kelis kartus nesutiko su mano begaliniu noru skirtis ir tt... žodžiu nuo liepos pirmos jis pradėjo dirbti naujojoj akmenėj... (čia jo tėviškė) išsivežė ir vaikus... jiem čia pas močiutę buvo visai gerai, o ir daržas nedirbo.. ir jis leido man tiesiog pagyventi vienai... daryti ką noriu ir kaip noriu.... na ir pagyvenau, truputį visai viena, truputį viena su vaikais ... įrodžiau sau kad visgi sugebėčiau išgyventi viena ir išlaikyt vaikus, kad galėčiau kalnus nuversti, bet.... ar aš tikrai to noriu??? tikriausiai nelabai.... žodžiu pardavėm namą, nusipirkom pusantro hektaro kaimuky ties N.A. ir bandysim laimės ieškoti čia... ne kiek laimės kiek ramybės... užkniso mus tas važinėjimas (o vaikai dar tik daželinukai), tas ištisinis skubėjimas... aš nežinau ar bus geriau... bet pokyčių verkiant reikėjo... dabar gyvenam uošvių rusy langai yra, atskira viruvė, wc, dušas, du atkiri kambariai... žodžiu normalus butukas, o svarbiausia atskiras įėjimas... naperžiemosim ir kibsim statyt nameliuko....
vaikai gerai jie jau čia nuo liepos... daržas superinis.. jie vaikai... prisitaiko.. sunkiausia tikriausiai man, bet manau viskas bus gerai....
nenorėčiau plėstis apie tai koks šis miestas neva miręs ir degradavęs... tokių "degradavusių" dar reiktų paieškot... nėra čia svajonių miestelis, man jau vien dėl to kad čia nėra senamiesčio.... bet....
o kaimas.. kaimas faina kadangi žemės nemažai, sodybai atsitvėrėm 50a, o likusius apsėjom.. taigi teko ir su tais tikraisiai kaimiečiais pabendraut na tokia ramybė, toks nuoširdumas fantastika. tikriausiai niekada nepamirčiu kaip aš paskubinau diedą kažką atnešt, o tas diedukas sako: nu kur tu vaikeli nulėksi? kur tu nuskubėsi pasidžiaug gražia diena...
dėl to ką čia žmonės veikia, tai man irgi buvo pirmas klausimas... ką veikia??? ir išties.. kas nori, tas veikia, o kas nenori tas.... nesakau, vien gyventi kaime ir neturėti pajamų iš šalies būtų sunku.. bet vėlgi- tikrai įmanoma.... žodžiu.. diedas kaifuoja nuo darbo, aš bandau apsiprasti su pokyčiais (nors buvau pirmoji pasakiusi TAIP), šeimoj atrodo irgi viskas į gera.. taip kad tikriausia svarbiausiai nestovėt vietoj, o ieškot išeičių.. kad ir kokie kardinalūs jie būtų
QUOTE(akvilyte @ 2011 09 16, 14:14)
ai kol buvo viskas sakėm ant vandens tai ką čia pripasakosi.. istorija ilga ir gal nuobodi...
nu koks nuostabus pasakojimas Simtakart noriu Jus pasveikinti ir linkiu sekmes. Saunuoliai! Ir vyras nerealiai pasielge, ir tu sauniai savyje "susirinkai". Ka tu gali, tai mes jau mateme ir zinome. Visiems linkeciau kaifuoti nuo darbo, tuomet ir laime salia. Nuostabu zinoti, kad zmones isbrenda is kriziu... ir finansiniu, ir asmeniniu, tik reikia VEIKTI...
O siandien rasiau apie ta Aistes interviu, kuriame pagrindinis dalykas, ka Aiste ir suprato, ka ir tu spejai pajusti, tai tas kaimo zmoniu ramumas ir nuosirdumas. Aiste ne karta puole i isterija, springo asaromis nuo kaimo zmoniu gerumo ir nuosirdumo. Kazkokiam miestelyje kelias valandas zmones per lietu lauke to karavano, kad paliestu paprasta kamuoli, tarsi sventa daikta, ji ikrautu ir patys pasikrautu. Mums sunku patiketi, nes sostineje tai tikrai visi viskuo persisotine, persiziureje, atbuke ir skubantys, bet vis dar vartojantys ir vartojantys, po ta Akropoli nuolat zujantys. Atidare cia kazkada nesenai NEXT parduotuve Akropolyje. Kuria tai diena uzejau, dievuleliau, mamos su vezimeliai vaikus i visokias sriukes kisa ir dar net susipesa del jos. O kainos kosmines. Nu grazus drabuziai, nu grazus vaikai su jais, bet kiek jiems reikia tu megztiniu.
Aisku yra ir ziaurios juodumos musu kaime, kaip ir visur kitur, bet labai palaikau tuos, kurie kazka daro ir keicia, kad iesko ir randa
Laba ryta
Akvilyt - smagu kad viskas i gera :4 Dabar dar vienam Lietuvos kampely turesim pas ka uzsukti
Skaiciau as ta straipsni apie Aiste - na, gal ir nuosirdziai ji ten pasakoja, bet kai zinai kiek kainuoja kad pakliut i ta zurnala...
O kaimo zmones aisku kad gyvena kitu ritmu Jie dirba pagal realu laika - nuo saules patekejimo iki nusileidimo. O mes mieste - pagal laikrodi (o ir ta mums liepia 2 k metuose koreguot ).
Akvilyt - smagu kad viskas i gera :4 Dabar dar vienam Lietuvos kampely turesim pas ka uzsukti
Skaiciau as ta straipsni apie Aiste - na, gal ir nuosirdziai ji ten pasakoja, bet kai zinai kiek kainuoja kad pakliut i ta zurnala...
O kaimo zmones aisku kad gyvena kitu ritmu Jie dirba pagal realu laika - nuo saules patekejimo iki nusileidimo. O mes mieste - pagal laikrodi (o ir ta mums liepia 2 k metuose koreguot ).
QUOTE(ingušonkas @ 2011 09 19, 08:58)
o mano vaikis kazkuria diena pasake, kad noretu, kad laikrodis per diena du kartus rata apsuktu, tada butu daugiau laiko viska suspeti - tikras miestietis
Laba diena
Su mokytoju diena
Pasakokit ar sveikinat mokytojas-aukletojas sia diena?
Su mokytoju diena
Pasakokit ar sveikinat mokytojas-aukletojas sia diena?
Cia kas per stilis? susalot visos?
pas mus ligu sezonas - kaip pirmadienis, taip pas daktare einam
darzeli pakeitem, tai nauju virusu puokste
pas mus ligu sezonas - kaip pirmadienis, taip pas daktare einam
darzeli pakeitem, tai nauju virusu puokste
Laba visoms
Dabar pas mumi ligu maratonas
Na - kaip ten musu mokinukams sekasi?
Dabar pas mumi ligu maratonas
Na - kaip ten musu mokinukams sekasi?
ku ku
sedziu namie su mazaja, kuriai eilinis enterovirusas
Mokinuke musu gerai skaiciuoja, skaitymas dar kiek stringa, raides garziai raso, jau beveik visa abecele jie ismoke. Prasidejo uzsienio kalba, privalomai vaziuoja i baseina, penktadieniais dar ir sportas - grizta vos kojas velkanti po mokslu savaites..
Ingosunkai, gal mes az susirasinejam, kai cia toks stilis
QUOTE(ingušonkas @ 2011 11 16, 15:27)
sedziu namie su mazaja, kuriai eilinis enterovirusas
Mokinuke musu gerai skaiciuoja, skaitymas dar kiek stringa, raides garziai raso, jau beveik visa abecele jie ismoke. Prasidejo uzsienio kalba, privalomai vaziuoja i baseina, penktadieniais dar ir sportas - grizta vos kojas velkanti po mokslu savaites..
Ingosunkai, gal mes az susirasinejam, kai cia toks stilis
gal visgi geriau be az
geriau koks susitikimas butu, bet baisiai visi serga aplinkui
Maniske nuo rugsejo dar nei karto... tfu tfu tfu, bet mazajam tai kliuna... vis ka nors parnesam, bet kol kas tik su vibrociliu apsieinu. Kartais nakciai ir Olynfa nuo 2 m. ispurskiu (jam 1,5m), nors daktarai baisiai mane del to bara
Maniske nuo rugsejo dar nei karto... tfu tfu tfu, bet mazajam tai kliuna... vis ka nors parnesam, bet kol kas tik su vibrociliu apsieinu. Kartais nakciai ir Olynfa nuo 2 m. ispurskiu (jam 1,5m), nors daktarai baisiai mane del to bara
QUOTE(Pupa5 @ 2011 11 24, 20:28)
gal visgi geriau be az
aga, ir as bais noriu susitikimo, bet daba apsisnargliavusios visos trys baisiai
o vibrocilis tai iki siol stipriausias vaistas nuo slogos kol kas... dar duodu sinupret jei visai basu. O siaip labai pastiprino imuniteta C vitamino lasai mazajai.
Gal vistik susitinkam kada pries Kaledas?