Bet tai avieciu seklos baltos, tai kaip aliejus gali buti oranzinis. Mano irgi is AN.
Dabar net pasiziurejau katik, tai gelsvai oranzinis, bet sviesus, o ne ryskus, ant odos nieko nelieka
Dabar net pasiziurejau katik, tai gelsvai oranzinis, bet sviesus, o ne ryskus, ant odos nieko nelieka
Sveikos
Menesi laiko kiekviena ryta geriu po sauksta agurkliu aliejaus ir skrudintu moliugu seklu, kaip manot, didesne nauda yra geriant po viena alieju ar va sitaip maisant pavyzdziui du kokius ? Ir gal galit pasakyti kiek ju reikia gerti.. nes as kartais isgeriu abieju po arbatini sauksteli, kartais po valgomaji, tai kaip istikruju reiktu ?
Menesi laiko kiekviena ryta geriu po sauksta agurkliu aliejaus ir skrudintu moliugu seklu, kaip manot, didesne nauda yra geriant po viena alieju ar va sitaip maisant pavyzdziui du kokius ? Ir gal galit pasakyti kiek ju reikia gerti.. nes as kartais isgeriu abieju po arbatini sauksteli, kartais po valgomaji, tai kaip istikruju reiktu ?
QUOTE(Vicious_L @ 2011 04 09, 10:02)
Bet tai avieciu seklos baltos, tai kaip aliejus gali buti oranzinis. Mano irgi is AN.
O gal jau , maniskis sugedes . Paragavau, tai skonis geras atrode. Bet dabar perskaiciau,kad labai neatsparus oksidacijai sis aliejus.
QUOTE(Viktorija69 @ 2011 04 09, 11:31)
Sveikos
Man atrodo jokio skirtumo, ar kartu gerti, ar atskirai... Reikėtų išgerti abiejų kartu pusę arbatinio šaukštelio 3 kartus per dieną arba arbatinį šaukštelį 2 kartus per dieną.
QUOTE(micefee @ 2011 04 09, 13:18)
Man atrodo jokio skirtumo, ar kartu gerti, ar atskirai... Reikėtų išgerti abiejų kartu pusę arbatinio šaukštelio 3 kartus per dieną arba arbatinį šaukštelį 2 kartus per dieną.
Aciu uz atsakyma Bet girdejau, kad reikia gerti ant tuscio skrandzio, tai man cia dienos eigoje sunku butu suderinti, kad nebuciau ne vandens gerus... tai as visada tik pabundu ir isgeriu, tada palaukiu 20 min ir einu praustis, tai gal nieko tokio jei gersiu viena karta ryte ir po arbatini sauksteli iskart
Tai gerkit po arbatinį šaukštelį ryte ir prieš miegą.
QUOTE(micefee @ 2011 04 09, 13:34)
Gal ir gerai sakot Aciu
sveikos
girdejau, kad morku aliejus suteikia sioki toki idegi? ar naudojate ji? maisote su kremais ar viena tepate?
girdejau, kad morku aliejus suteikia sioki toki idegi? ar naudojate ji? maisote su kremais ar viena tepate?
Kas per daiktas yra gintaro aliejus? Aprašymas skamba gražiai, bet nesu iki šiol apie tokį girdėjus, tai nežinau ar verta kreipt dėmesį. Gal kas naudojat?
QUOTE(micefee @ 2011 04 09, 13:34)
O Jus pati vartojate?