Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

QUOTE(krisliuke @ 2011 04 07, 01:06)
Tikiuosi už klausimą pylos negausiu ax.gif
Mano vaiko itin sausa oda, tai naudojam kremą, bet po vienos laidelės per TV pasižiūrėjau, kad į jo sudėtį įeina negerų sudedamųjų dalių g.gif Pažiūrėjau kitų kelių kremų sudėtį - ne ką geriau... Tai nusprendžiau pabandyti tepti tiesiog aliejumi, pvz. kokosų. Bet... Pati naudojau kokosų aliejų, tai mano oda ir liko sausa unsure.gif Nesuprantu, kodėl, bet gal ir vaikui jis nepadės tada? Nors žurnale apie vaikų auginimą skaičiau, kad kokosų aliejus tinka net kūdikiams g.gif
Ačiū atsakiusioms 4u.gif

4u.gif vienas kokosas,kaip ir bet kuris kitas aliejus sausins oda,reikia gaminti kremuka su hidrolatu arba distiliuotu vandeniu,arba,kaip neseniai atradau-alavijo geliu.jei nenorit deti emulsinio ar biciu vasko,galit paprasciausiai issukti kremuka su sviestmedziu,idet truputi migdolu aliejaus ir hidrolato ar dist vandens,o kaip gaminti kremus yra atskira tema-Naturalias priemones gaminames pacios.ji yra Ekologinio gyvenimo budo skyriuje ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa27: 07 balandžio 2011 - 09:22

QUOTE(nikofija @ 2011 04 07, 09:21)
kartais būnu oranžinė ( nes mėgstu visko padaugint)  biggrin.gif

uj lotuliukas.gif lotuliukas.gif

dar pagirsiu Avokadu alieju wub.gif wub.gif panasu, kad mano plaukam patinka thumbup.gif nors surizikava gryna det ant jau isplautu slapiu plauku -na vietoj balzamo ar kaukes, ir tada tik isskalaut -viskas liuks, issiplove thumbup.gif ir plaukai tokie zvilgantys liko thumbup.gif (zodziu, reiks meistraut kazka plaukam ne vien su juo ir nevien riebala thumbup.gif )
Atsakyti
norejau paklausti, kaip avokadai, ersketuoges ir tamanai gydant randus ir strijas (ju profilaktikai) ar matyti realus rezultatai? Rasyt raso, kad padeda, o kaip is tikruju?
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2011 04 07, 10:22)
4u.gif vienas kokosas,kaip ir bet kuris kitas aliejus sausins oda,reikia gaminti kremuka su hidrolatu arba distiliuotu vandeniu,arba,kaip neseniai atradau-alavijo geliu.jei nenorit deti emulsinio ar biciu vasko,galit paprasciausiai issukti kremuka su sviestmedziu,idet truputi migdolu aliejaus ir hidrolato ar dist vandens,o kaip gaminti kremus yra atskira tema-Naturalias priemones gaminames pacios.ji yra Ekologinio gyvenimo budo skyriuje ax.gif

Ačiū 4u.gif Nueisiu paskaityti temą apie kremų gamybą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 04 07, 00:18)
Gal į pirmą puslapį reiktų įdėti ir aliejų naudojimo instrukcijas. Nes vėl kas kelis puslapius tie patys klausimai kartosis  ax.gif

tegu parašo kas nors, galiu įkelt, nes užvedant naują temą visos gudrios tik info nukopijuot
Atsakyti
Merginos, gal patartumet koki alieju/misini nuo menopauzes, kad palengvintu ar panasiai? ax.gif mamytei noreciau padeti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nikofija @ 2011 04 07, 09:21)
Aš tik gryno šaltalankių užsitepu kai saulėtos dienos, kartais būnu oranžinė ( nes mėgstu visko padaugint)  biggrin.gif

Aviečių aliejus taip pat intensyvios oranžinės spalvos. Net ir 2 lašiukais pasitepus veidas būna gelsvas biggrin.gif Todėl nelabai man patinka, bet tepu nes jis vienas iš aliejų turinčių nemažą SPF.
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2011 04 08, 17:52)
Aviečių aliejus taip pat intensyvios oranžinės spalvos. Net ir 2 lašiukais pasitepus veidas būna gelsvas biggrin.gif Todėl nelabai man patinka, bet tepu nes jis vienas iš aliejų turinčių nemažą SPF.

Mano avieciu kauliuku aliejus ne oranzinis ir nemanau kad turetu buti oranzinis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2011 04 08, 19:11)
Mano avieciu kauliuku aliejus ne oranzinis ir nemanau kad turetu buti oranzinis  g.gif

Koks turėtų būti nežinau, nes įsigijau pirmą kartą, bet kokybe esu garantuota (pirkau AN).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltagėlė: 08 balandžio 2011 - 20:08
QUOTE(Vicious_L @ 2011 04 08, 20:11)
Mano avieciu kauliuku aliejus ne oranzinis ir nemanau kad turetu buti oranzinis  g.gif

mano iš akomos, oranžinis ir dar turi stiprų kvapą, kremuose jaučiasi.
Atsakyti
QUOTE(Klapuske @ 2011 04 08, 16:55)
Merginos, gal patartumet koki alieju/misini nuo menopauzes, kad palengvintu ar panasiai? ax.gif  mamytei noreciau padeti 4u.gif

as irgi mamai noreciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladiola @ 2011 04 08, 23:30)
as irgi mamai noreciau 4u.gif

AZ gerai palandžiokit, turi būt, kad ir čia
Atsakyti