Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

QUOTE(zydrem @ 2011 11 06, 17:38)
drinks_cheers.gif
as tik stebukla zinau  lotuliukas.gif viena tokia plauku kaukia namine blush2.gif kaip reikejo tikrai padare stebukla  tongue.gif tai dabar vis laik nuo laiko ja pasidarau
o vienu alieju plaukams nenaudoju  doh.gif
uztenka savos gamybos sampuno ir kondicionieriaus ax.gif

Na aš tai irgi vien aliejais netepu. Darausi kaukes iš dilgėlių, įvairių aliejų, šiek tiek obuolių acto įpilu ir tt.
Šiaip tai mano plaukai nuo savos gamybos šampūno atsigavo ir aišku, nuo visų kaukių.

Bet dar pastebėjau, kad kai leidžiu natūraliai plaukams išdžiūti, tai jei kaip šilkiniai būna. Siaubingai didelis skirtumas nuo feno:) Deja, taip galiu tik sekmadieniais sau leisti, nes ilgokai džiūsta man jie, o šlapiais eit gulti - tai tas pats, kas neplautais atsikelt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2011 11 06, 17:17)
Kažin migdolų aliejus tinkamas plaukams? rolleyes.gif

labai tinkamas smile.gif kaip tik siuo laikau ji ant plauku,nusipirkau pabandymui smile.gif bet domejausi,kad plaukams jis gerai
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2011 11 06, 17:30)
labai tinkamas smile.gif kaip tik siuo laikau ji ant plauku,nusipirkau pabandymui smile.gif bet domejausi,kad plaukams jis gerai

Bet naudojate tik galiukams, taip? Ir paskui jo išskalauti nereikia? blush2.gif
Atsakyti
na mazdaug istepu puse plauku ilgio,palaikau pries plovima kaip kauke ir tada isplaunu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2011 11 02, 10:26)
Isbandziusioms ne viena naturaliu alieju rusi - koks aliejus labiausiai patiko/tiko plaukams? bigsmile.gif

Man kokosu rolleyes.gif

QUOTE(cindy @ 2011 11 06, 16:17)
Kažin migdolų aliejus tinkamas plaukams? rolleyes.gif

Bandziau migdolu alieju tepti ant plauku kaip kauke. Net esu miegojusi juo issitepusi plaukus (ryte, aisku issiploviau). Ypatingo poveikio nepastebejau. Nors geriau nei nieko.
Man plaukams vis delto geriausias kokosu aliejus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pieniu pieva: 06 lapkričio 2011 - 23:59
Nusipikau kakavos sviesto, kuris ant paveiksliuko buvo sokoladines spalvos, o gavau puse rudo, puse sviesaus, pirkau gabala. Ar tai normalu, kodel toks skirtumas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 11 07, 18:27)
Nusipikau kakavos sviesto, kuris ant paveiksliuko buvo sokoladines spalvos, o gavau puse rudo, puse sviesaus, pirkau gabala. Ar tai normalu, kodel toks skirtumas? g.gif

paveiksliukas gal paphotoshopintas buvo? smile.gif kakavos sviestas būna arba labai šviesus (gelsvas) arba rudas (tas rudumas gali vienur skirtis nuo kitur). manau, kad pas jus viskas gerai, jei sviestas nėra baltas (tuomet būtų rafinuotas ir tuomet tikrai reikėtų pergyvent) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 11 07, 19:27)

o kur ji pritaikyti galima? odai tik? g.gif
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 11 08, 03:15)
o kur ji pritaikyti galima? odai tik?  g.gif

kakavos sviestas siaip labai liuks nuo kosulio ypac tokiu sezonu. kai skauda gerkle labai gerai paciulpt, nuima skausma gerkles. o siaip odai, plaukams, deti i gaminama kosmetika... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 11 08, 04:15)
o kur ji pritaikyti galima? odai tik?  g.gif

dariau lupu balzama
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 11 06, 14:37)
kazkada eurokos buvau nusipirkusi varnalesu aliejaus, su kazkokiu kitokiu aliejumi misinio, rusiskas, pigus tas butelaitis buvo, apie 10lt kainavo, toks gelsvai rusvas plastikinis buteliukas... rasydavo ant pakuotes,kad laikyti pusvalandi pries plovima, taip ir darydavau, o karta nakciai palikau.... atsibudau, issidziovinau plaukus ir buvo wow... bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  glotnus, slidus, zvilgantys...eh, kad prisiminciau koks antrasis aliejus buvo  doh.gif  kad lt buciau, tai eurokos bent paieskoti galeciau, pasiklausineti  smile.gif

user posted image

Gal apie sita kalbi? Skaiciau, kad varnalesu aliejus labai tinka plaukams, nusipirkau ji siandien, ryt isbandysiu. Droge kainavo 10lt. Man taip pat norisi glotniu plauku, tai paziuresiu koks bus poveikis.
Atsakyti
QUOTE(braskella @ 2011 11 09, 20:33)
user posted image

Gal apie sita kalbi? Skaiciau, kad varnalesu aliejus labai tinka plaukams, nusipirkau ji siandien, ryt isbandysiu. Droge kainavo 10lt. Man taip pat norisi glotniu plauku, tai paziuresiu koks bus poveikis.

ne, kitos firmos ir ne grynas ten buvo.Parasyk kokie ispudziai bus po sio g.gif
Atsakyti