Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

sorry jai kvaila klausima paklausiu blush2.gif o jai raso cold pressed tai tinkamas naudot, ta prasme be visu tu blogiuku ir su savo islikusiom vertybem?
Atsakyti
QUOTE(Eljerny @ 2011 09 21, 14:06)
Bandziau avokado aliejumi nuvalyti akiu makiaza, labai nepatiko  schmoll.gif Diskelius su aliejumi laikiau kelias sekundes ant akiu, bet tusas nenusiimdavo, a pradejo trupeti, del riebumo buvo sunku nuvalyti nuo odos. Man nepatiko  schmoll.gif

Idealiausia bet kokį aliejų maišyti per pusę su hidrolatu... gaunasi tikrai geras dvifazis valiklis smile.gif prieš naudojimą suplaki, ant kosmetines vateles.. nu mane jauriaodę nuvalo idealiai
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 09 22, 16:31)
o kaip kazin puiklapiu angliskai isvertus butu g.gif gal kas zinot?

Tamanu Oil
Papildyta:
QUOTE(shemsa @ 2011 09 22, 16:42)
sorry jai kvaila klausima paklausiu  blush2.gif o jai raso cold pressed tai tinkamas naudot, ta prasme be visu tu blogiuku ir su savo islikusiom vertybem?

reikėtų, kad ir unrefined būtų parašyta... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2011 09 22, 14:04)
manau labiausiai tamanu/puiklapiu randeliam tinkamas, jis dar ir nuo spuogu naudojamas.

drinks_cheers.gif taip, tamanu aliejus šitas http://www.iherb.com...0-ml/27924?at=0 net ir senesnius randelius padarė ne tokius ryškius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltona * @ 2011 09 22, 21:18)
drinks_cheers.gif taip, tamanu aliejus šitas http://www.iherb.com...0-ml/27924?at=0 net ir senesnius randelius padarė ne tokius ryškius  thumbup.gif

Aš tušą valau alyvuogių aliejumi gal kokie metai jau ir man viskas gerai. Ir vandeniui atsparų nuvalo. Po to nuprausiu vandeniu ar hidrolatu ir pasitepu kremuku.
Atsakyti
Sveikos merginos! Paprotinkit prašau mane labiau išmanančios dėl kokosų aliejaus. Kodėl ekologiškas, nerafinuotas kokosų aliejus vienas kvepia, o kitas bekvapis? Mane domina, kokiu būdu panaikinamas kvapas? Dedami kažkokie priedai? Vieną kartą mugėje bandžiau kamantinėt pardavėją, ji man aiškina, kad aliejus yra kaitinamas ir dingsta kvapas (tuo pačiu ir prarandama dalis gerųjų savybių), bet man tai kažkaip nepatikliai atrodo, kad nuo kaitinimo gali dingti kvapas g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Ingrid2 @ 2011 09 28, 18:55)
Sveikos merginos! Paprotinkit prašau mane labiau išmanančios dėl kokosų aliejaus. Kodėl ekologiškas, nerafinuotas kokosų aliejus vienas kvepia, o kitas bekvapis? Mane domina, kokiu būdu panaikinamas kvapas? Dedami kažkokie priedai? Vieną kartą mugėje bandžiau kamantinėt pardavėją, ji man aiškina, kad aliejus yra kaitinamas ir dingsta kvapas (tuo pačiu ir prarandama dalis gerųjų savybių), bet man tai kažkaip nepatikliai atrodo, kad nuo kaitinimo gali dingti kvapas  g.gif ?

Aliejus būna:
Nerafinuotas – pašalintos tik mechaninės priemaišos;
Hidratuotas – nufiltruotas ir hidratuotas (pašalintos fosforo turinčios medžiagos);
Rafinuotas nedezodoruotas – filtruotas, hidratuotas, neutralizuotas (šarminė rafinacija), išbalintas;
Rafinuotas dezodoruotas – visos ankstesnės operacijos ir dezodoracija (kvapo pašalinimas).

Jeigu bekvapis, tai ko gero vis tiktai rafinuotas...
Atsakyti
Na kaip ir negaliu sutikti, kad be kvapo būtinai rafinuotas - aroma-zone.com yra taukmedžio sviestas dezodoruotas, bet nerafinuotas. Tai manau įmanomas variantas kad gali būti nerafinuotas, kita kalba, kiek teisybės sako pardavėjas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2011 09 28, 20:40)
Na kaip ir negaliu sutikti, kad be kvapo būtinai rafinuotas - aroma-zone.com yra taukmedžio sviestas dezodoruotas, bet nerafinuotas. Tai manau įmanomas variantas kad gali būti nerafinuotas, kita kalba, kiek teisybės sako pardavėjas. 4u.gif

nesiginčysiu - informacija iš čia:
http://www.patiekala...aliejaus-inde-/
Atsakyti
Norėjau paklausti dėl šaltalankių aliejaus... Turiu šį aliejų iš akomaskincare.lt, jis man labai smarkiai dažo geltonai/ale kone apelsinine spalva visus kremus, į 50 ml kremo įdėjus jo 1 g., ir tai spalva tokia intensyvi gaunas, kad... Pasidalinkite patirtimi, ar iš kitų parduotuvių/tiekėjų pirktas šaltalankio aliejus irgi taip dažo, toks intensyvus?
O jo turiu net 60 ml, tai kol sunaudosiu jį, tai oi oi oi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(braskel @ 2011 09 29, 08:39)
ar iš kitų parduotuvių/tiekėjų pirktas šaltalankio aliejus irgi taip dažo, toks intensyvus?

Aš turiu Sibu firmos...irgi dažo geltonai, todėl naudoju jį vieną ir vakarais, prieš eidama miegoti.
Atsakyti
Susigundziau nusipirkiti grupinese nuolaidose siuloma argano alieju, taciau nelabai nusimanau apie alieju kokybe blush2.gif Gal kuri zinote ar tai geros kokybes aliejus?
Atsakyti