Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

QUOTE(j-urgit-a @ 2011 09 20, 13:07)
O su kokiu aliejumi valydavot? As irgi ant dregno vatos diskelio bandysiu alieju lasint ir valyt. Tusus naudoju neatsparius vandeniui, turetu nuvalyt.

aš pagrinde argano aliejų naudodavau, bet esu panaudojus ir lazdyno riešutų, ir kokoso, kas pasitaikydavo po ranka. Man kažkaip visi tiko. O tuo pačiu ir blakstienoms gerai aliejaus gauti smile.gif
aišku priklauso turbūt ir nuo tušo. Kitaip sakant nėra visiems vienodo universalaus recepto - reikia bandyti ir atrasti tai, kas pačiai labiausiai tinka 4u.gif
Atsakyti
biggrin.gif Taip ir aš sakau, kad nuo tušo labai priklauso, kaip nusivalys, ne tik nuo aliejaus. O jei aliejus, nusipirktas valymui, nevalytų, tai gi kokie kūno plotai rudenį prašysis palepinimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Scurry @ 2011 09 19, 16:38)
Sveikos,
ar kas perkatės iš www.aliejus.com (www.rudugys.lt)? Kaip aliejų kokybė?

šian pirkau iš čia kokosų aliejų, bet dar nebandžiau, išsibandysiu vakare. 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri naudojat avieciu seklu aliejuka? Gavau dovanu, internete prisiskaiciau teigiamu atsiliepimu, pradejau terliot veida ir susimasciau, kazin ar teisingai naudoju. Gal ji reikia i kosmetika lasinti, o ne tiesiai ant veido tepti?
Bijau, kad nekimstu poru ar dar kokio neaiskaus rezultato nebutu g.gif

Ir kaip atplaunate kokosu alieju is plauku? Tryniau sampunu kantriai, net du kartus ir vis tiek turejau "vaskuotus" plaukus. Aliejaus nepritepiau per daug tikrai, palaikiau per nakti ir ryte ploviau.
Atsakyti
QUOTE(Scurry @ 2011 09 19, 17:38)
Sveikos,
ar kas perkatės iš www.aliejus.com (www.rudugys.lt)? Kaip aliejų kokybė?

Pirkau, likau patenkinta ax.gif

QUOTE(so.am.i @ 2011 09 20, 20:51)
Ir kaip atplaunate kokosu alieju is plauku? Tryniau sampunu kantriai, net du kartus ir vis tiek turejau "vaskuotus" plaukus. Aliejaus nepritepiau per daug tikrai, palaikiau per nakti ir ryte ploviau.

unsure.gif Tai kad labai lengvai su šampūnu išsiplauna... rolleyes.gif Turbūt plaukams šis aliejus netiko, jei taip prisigėrė jo... g.gif
Atsakyti

[/quote]

Man labai lengvai ir gerai išsiplauna thumbup.gif ( laikau per nakt)
Atsakyti
Oi oi oi, naudojau vakar kokosų aliejų po dušo, kaip patiiiiiko, fantastika. Kur aš anksčiau buvau, kokiu žiemos miegu miegojau? biggrin.gif O jau kvapaaaas... wub.gif Net lyžtelėjau blush2.gif

Oda šian iškart minkštesnė ir švelnesnė. O dažniau naudojant, jis nepradeda sausint?

PLaukams irgi tepiau, bet tik galiukus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(so.am.i @ 2011 09 20, 20:51)

Gal pats aliejus prastas?

QUOTE(Tutia @ 2011 09 21, 11:43)
Oi oi oi, naudojau vakar kokosų aliejų po dušo, kaip patiiiiiko, fantastika. Kur aš anksčiau buvau, kokiu žiemos miegu miegojau?  biggrin.gif  O jau kvapaaaas...  wub.gif  Net lyžtelėjau  blush2.gif

Oda šian iškart minkštesnė ir švelnesnė. O dažniau naudojant, jis nepradeda sausint?

As kokius keturis menesius be pertraukos ji naudoju, nors ir sausiaode as, ypac blauzdos, man nieko neissausino, oda gerokai minkstesne tapo. Naudociau ir toliau, bet kvapas jau pabodo, imsiu monoi wub.gif
Atsakyti
Gal kas naudojote ar girdėjote atsiliepimų apie šį aliejų mišinį riebiai odai: http://aromata.lt/ko...ys-riebiai-odai ?
Atsakyti

[/quote]

gal jūs su šaltu vandeniu plaunat? su karštesniu vandeniu jis turėtų ištirpti ir greitai išsiskalauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2011 09 21, 10:43)
Oi oi oi, naudojau vakar kokosų aliejų po dušo, kaip patiiiiiko, fantastika. Kur aš anksčiau buvau, kokiu žiemos miegu miegojau?  biggrin.gif  O jau kvapaaaas...  wub.gif  Net lyžtelėjau  blush2.gif

kokosu alieju kunui naudoju jau kokius 2 metus.. visada po duso tepu ant dregnos odos, kad geriau isigertu, drekintu, odos neissausino, viskas ok thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackSwan @ 2011 09 21, 12:48)
Gal kas naudojote ar girdėjote atsiliepimų apie šį aliejų mišinį riebiai odai: http://aromata.lt/ko...ys-riebiai-odai ?

Taip naudoju šį aliejų mišinį ir esu labai patenkinta. Mano odos T zona yra riebi tai man puikiai tinka ne tik T zonai, bet ir skruostams. Sunku jums patarti nes kas vienam tinka ir patinka kitam gali netikti ir nepatikti. Aišku prieš perkant geriausia yra pabandyti, o tada pirkti, bet aš prieš perkant tokios galimybės Klaipėdoje neturėjau. Gal kitur yra g.gif
Atsakyti