Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

QUOTE(Eljerny @ 2011 08 17, 23:42)
Turiu nerafinuoto, 100ml buteliuka, nakvisu aliejaus, veidui nezinau kada ji sunaudosiu  doh.gif  ar galiu ji gerti po sauksteli kasdien, vietoj nakvisu kapsuliu is vaistines  rolleyes.gif
nakvišų aliejus moterims labai gerai, patvarko hormoninius reikalus. vartok ir į vidų, berods 5ml dienai rekomenduojama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2011 08 19, 12:04)
Aš visokių : ir specialių plaukams, ir nespecialių bandžius, bet man visgi geriausias ir optimaliausias tikrai kokybiško alyvuogių aliejaus variantas biggrin.gif  thumbup.gif Kitų al. poveikis pasirodė silpnesnis. Žinoma, tai gali būti individualu.

aš irgi n aliejų plaukams išbandžius doh.gif
nors pati pradžia buvo nuo alyvuogių, ir man taaaip patiko bigsmile.gif kad galvojau pabandysiu vis prabangesnius doh.gif bet deje kuo toliau tuo labiau jie mane nuvylė...
naudojau jojobos, kokosų, graikinių riešutų, sezamų ir visi nepasiteisino unsure.gif nelipo, nepatiko, plaukus sausino, po jūsų posto vėl prisiminiau alyvuogių aliejų bigsmile.gif reiks sugrįžti vėl prie jo, nes vėl chemika ekologiška užsiėminėju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2011 08 20, 21:16)
nakvišų aliejus moterims labai gerai, patvarko hormoninius reikalus. vartok ir į vidų, berods 5ml dienai rekomenduojama 4u.gif

Dėl nakvišų aliejaus...

knygose apie aromaterapiją rašoma kai odai jo vieno vartoti ilgai negalima, reikia jį skiesti kitais baziniais aliejai. Šio aliejais gali būti iki 10 proc.
Atsakyti
QUOTE(asami @ 2011 08 20, 18:35)
Ir man panasiai nutiko  doh.gif  verysad.gif  irgi, kol pastebejau..... dabar nebezinau, ka daryt. ar tik neteks kokio "cheminio" kremuko nusipirkt padeciai taisyt smile.gif

aš tai pati susisukau kremuką paakiams..savaitė praėjo ir viskas, bėdos kaip nebūta:) tik tiek, kad pamoka bus, kad su aliejais vienais man netinka teptis:)
cheminio tai jau tikrai nebesitepsiu..kam tai daryt, jei pati moku savo konstruotis:)
Atsakyti
gal kas zinot koks gero ricinos aliejaus skonis turi but, isigijau saltai spausto, is vaistines. nezinau tai rafinuotas ar ne, skonio beveik neturi, vos saldus. visada galvojau, kad jis kartus. anksciau vaikus juo gazdindavo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 22 rugpjūčio 2011 - 12:22
tai gąsdindavo ne dėl skonio, o dėl poveikio ricinos...
Atsakyti
Sveikos merginos, ar galima kokosu alieju naudoti kunui, tarkim po depiliacijos, na drekinimui ir oan ? smile.gif Turiu kokosu aliejaus ir galvoju ar galiu tepti ji ant kuno, nes kazkur skaiciau lygtais gali dar labiau issausinti g.gif
O kaip del kokosu aliejaus plaukams? Sedziu dabar apsivyniojus galva, uzsitepus jo, ir galvoju ar reikia sildyti ji ar ne? g.gif
Atsakyti
Naudoju nerafinuotą kokosų aliejų, taip pat linų sėmenų, graikinių riešutų, alyvuogių aliejus. Blakstienoms naudodavau ricinų aliejų, bet pasibaigė ir pamiršau įsigyti daugiau.

Labiausiai patinka - kokosų, sėmenų aliejai. Naudoju veidui, plaukams. Rekomenduojama pasidaryti visokias kaukes riebiai veido odai su linų sėmenų aliejumi, nes mažina riebalų perteklių ant odos, tuo pačiu išvalydamas poras.
Plaukams suteikia žvilgesio, minkštumo, neleidžia išsišakoti.

Kokosų aliejus ypač patinka vasaromis, nes suteikia naturalią UV apsaugą ir padeda gražiau įdegti.
Drėkina odą, ypač sausesnes vietas.
Naudojant kokosų aliejų pastebėjau, kad plaukai greičiau auga.

Atsakyti
Yra naudojančių avokadų aliejų plaukams? koks poveikis? nail.gif
Atsakyti
QUOTE(koko_sa @ 2011 08 22, 15:18)
Yra naudojančių avokadų aliejų plaukams? koks poveikis? nail.gif

man labai patika thumbup.gif ir geriausiai tinka mano plaukams.. po to antra vieta dalinasi monoi ir kokosai..
po avokadu al. plaukai labai atsigauna, tampa labai minksti, svelnus..
Atsakyti
QUOTE(Bishojo @ 2011 08 22, 14:57)
tai gąsdindavo ne dėl skonio, o dėl poveikio ricinos...

vakar isgeriau tris arb. saukstelius, ir nieko
Atsakyti
QUOTE(Diamond'e @ 2011 08 22, 15:12)
Sveikos merginos, ar galima kokosu alieju naudoti kunui, tarkim po depiliacijos, na drekinimui ir oan ? smile.gif Turiu kokosu aliejaus ir galvoju ar galiu tepti ji ant kuno, nes kazkur skaiciau lygtais gali dar labiau issausinti  g.gif
O kaip del kokosu aliejaus plaukams? Sedziu dabar apsivyniojus galva, uzsitepus jo, ir galvoju ar reikia sildyti ji ar ne?  g.gif

Aš dukrai kažkada sakiau pasitepti kokosų aliejumi po depiliacijos, tai labai sudirgino. Kojos buvo raudonos ir perštėjo. Po depiliacijos reikia, kad dezinfekuotų ir ramintų. Kažin ar kokosai turi tokių savybių.
Atsakyti