Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

Ar kas naudojate kam saulegrazu alieju. As ir kepimui naudoju Obeliu, pirmo spaudimo, nerafinuota. Raso bent taip. Mazum ir kam kitam tinka...Maciau i misinius riebiai odai jo yra prideta.
Atsakyti
Sveikos smile.gif o as norejau pasidalinti savo receptuku plaukams, kuris mano plaukus priverte blizgeti ir taip netrupeti galiukus, kitaip tariant mano plaukams labai patinka smile.gif simondsiju aliejus (jojobos) + avokado aliejus+ sezamu aliejus, viska lygiom dalim supilam kiek norim ploto uztept priklauso smile.gif ir ant sausu plauku uztepam gerai, tiek prie saknu tiek likusius plaukus, as ameniskai pradziai i sawaite karta tepdawau, dabar i menesi pora kart uztenka palaikyti gera stovi plauku. beje palaikau kokia walandziuke nes daugiau kantrybes neturiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Coliuke23 @ 2011 08 09, 19:30)
Sveikos  smile.gif  o as norejau pasidalinti savo receptuku plaukams, kuris mano plaukus priverte blizgeti ir taip netrupeti galiukus, kitaip tariant mano plaukams labai patinka smile.gif simondsiju aliejus (jojobos) + avokado aliejus+ sezamu aliejus, viska lygiom dalim supilam kiek norim ploto uztept priklauso smile.gif  ir ant sausu  plauku uztepam gerai, tiek prie saknu tiek likusius plaukus, as ameniskai pradziai i sawaite karta tepdawau, dabar i menesi pora kart uztenka palaikyti gera stovi plauku. beje palaikau kokia walandziuke nes daugiau kantrybes neturiu  smile.gif

per kiek laiko pamatete rezultata? Teplioju metus, efekto jokio schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 08 15, 17:28)

pacioje pradzioje kas trecia diena tepiau tai po triju kartu pasimate smile.gif dabar i sawaite, ar i dwi uztenka smile.gif anksciau irgi bandziau ir ricina ir visokius kondicionierius, kokoso alieju, alyvuogiu, bet tik ta trijule dave rezultata smile.gif siaip reiketu ziureti kokios problemos yra su plauku ir ieskotis tinkamo poveikio aliejaus, nes jie visi turi skirtingu savybiu ir savaip gelbsti smile.gif
Atsakyti
Aš naudoju pakaitom - varnalėšų, kanapių, kokosų nerafinuotus aliejus plaukams.
Tai palaiko geresnę išvaizdą plaukų, bo šviesinti, labai lūžinėja, veliasi, slenka, tai palaikau po 1-3val, ir laukiu geresnių rezultatų. Darausi į savaitę kartą, du, pagal galimybes
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 08 15, 20:28)

Bandykit kitus aliejus? gal jūsų naudojami tiesiog netinka jūsų plaukams:)
Atsakyti
Turiu nerafinuoto, 100ml buteliuka, nakvisu aliejaus, veidui nezinau kada ji sunaudosiu doh.gif ar galiu ji gerti po sauksteli kasdien, vietoj nakvisu kapsuliu is vaistines rolleyes.gif
Atsakyti
Nusipirkau migdolų aliejų. Pardavėja kad gyrė, sakė plaukams labiau nei super. biggrin.gif
Ryt išbandysiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(koko_sa @ 2011 08 18, 00:26)
Nusipirkau migdolų aliejų. Pardavėja kad gyrė, sakė plaukams labiau nei super. biggrin.gif
Ryt išbandysiu  cool.gif

pasidalinkite veliau rezultatu, butu idomu suzinoti.pati turiu toki bet kunui naudoju:)
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 08 15, 20:28)

Kai aliejines kaukes užtepdavau ant plaukų ir palaikydavau po 10 min. man ir nesimatė blush2.gif Maniau, kad efekto jokio taip ir nesulauksiu. O kai užtepdavau plaukus aliejine kauke, uždėdavau ant galvos celofaninę kepurėlę, apvyniodavau rankšluosčiu ir palaikydavau po valandą - dvi (kaip kada gaunasi, kiek laiko būna), rezultatą pamačiau jau po savaitės thumbup.gif Tiksliau pamatė draugės ir ėmė klausinėt ką su plaukais padariau, kai kitą kartą apsilankiau pasikirpti plaukučių ir gavau komplimentų wub.gif O geriausias efektas kai aliejine plaukų kauke ištepami ne tik patys plaukai, bet ir šaknys smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Eljerny @ 2011 08 17, 23:42)
Turiu nerafinuoto, 100ml buteliuka, nakvisu aliejaus, veidui nezinau kada ji sunaudosiu  doh.gif  ar galiu ji gerti po sauksteli kasdien, vietoj nakvisu kapsuliu is vaistines  rolleyes.gif

Žinoma, kad galit mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(koko_sa @ 2011 08 18, 00:26)
Ryt išbandysiu  cool.gif

Man migdolai plaukučiams patinka tuo, kad neapsunkina plauko smile.gif Bet favoritu išlieka abrikosų al. Nors pastebėjau, kad labai daug kas priklauso ir nuo kitų į aliejinę kaukę dedamų priedų
Atsakyti
QUOTE(Tendre @ 2011 08 18, 14:42)
Kai aliejines kaukes užtepdavau ant plaukų ir palaikydavau po 10 min. man ir nesimatė blush2.gif  Maniau, kad efekto jokio taip ir nesulauksiu. O kai užtepdavau plaukus aliejine kauke, uždėdavau ant galvos celofaninę kepurėlę, apvyniodavau rankšluosčiu ir palaikydavau po valandą - dvi (kaip kada gaunasi, kiek laiko būna), rezultatą pamačiau jau po savaitės thumbup.gif Tiksliau pamatė draugės ir ėmė klausinėt ką su plaukais padariau, kai kitą kartą apsilankiau pasikirpti plaukučių ir gavau komplimentų wub.gif  O geriausias efektas kai aliejine plaukų kauke ištepami ne tik patys plaukai, bet ir šaknys smile.gif

Tepat sausus ar drėgnus plaukus ta aliejine kauke? Ir kokiu šampūnu po to ją nuplaunat? ax.gif
Atsakyti
Siuo metu naudoju visiskai gryna kokosu alieju, kuri parveze sesuo is atostogu Tailande , tai nieko gyvenime neteko geriau naudoti - tepu ji ir kuna, oda lieka minkstute, svelni, net einant deginantis issitepu juo, oda lygiai ir svelniai idega, naudoju plaukams, kartais juo patepu tik plauku galiukus, o kartais istepu plauku saknis, apsivynioju plaukus ranksluosciu ir palaikau gera pusvalandi, issiplovos plaukucius net nebenaudoju balzamo ar kitu alieju thumbup.gif
Plaukai nera apsunkinami, o ir garbanos graziai krenta smile.gif
Atsakyti