Sveikos o as norejau pasidalinti savo receptuku plaukams, kuris mano plaukus priverte blizgeti ir taip netrupeti galiukus, kitaip tariant mano plaukams labai patinka simondsiju aliejus (jojobos) + avokado aliejus+ sezamu aliejus, viska lygiom dalim supilam kiek norim ploto uztept priklauso ir ant sausu plauku uztepam gerai, tiek prie saknu tiek likusius plaukus, as ameniskai pradziai i sawaite karta tepdawau, dabar i menesi pora kart uztenka palaikyti gera stovi plauku. beje palaikau kokia walandziuke nes daugiau kantrybes neturiu
QUOTE(Coliuke23 @ 2011 08 09, 19:30)
Sveikos o as norejau pasidalinti savo receptuku plaukams, kuris mano plaukus priverte blizgeti ir taip netrupeti galiukus, kitaip tariant mano plaukams labai patinka simondsiju aliejus (jojobos) + avokado aliejus+ sezamu aliejus, viska lygiom dalim supilam kiek norim ploto uztept priklauso ir ant sausu plauku uztepam gerai, tiek prie saknu tiek likusius plaukus, as ameniskai pradziai i sawaite karta tepdawau, dabar i menesi pora kart uztenka palaikyti gera stovi plauku. beje palaikau kokia walandziuke nes daugiau kantrybes neturiu
per kiek laiko pamatete rezultata? Teplioju metus, efekto jokio
QUOTE(fuksė @ 2011 08 15, 17:28)
pacioje pradzioje kas trecia diena tepiau tai po triju kartu pasimate dabar i sawaite, ar i dwi uztenka anksciau irgi bandziau ir ricina ir visokius kondicionierius, kokoso alieju, alyvuogiu, bet tik ta trijule dave rezultata siaip reiketu ziureti kokios problemos yra su plauku ir ieskotis tinkamo poveikio aliejaus, nes jie visi turi skirtingu savybiu ir savaip gelbsti
QUOTE(fuksė @ 2011 08 15, 20:28)
Bandykit kitus aliejus? gal jūsų naudojami tiesiog netinka jūsų plaukams:)
Turiu nerafinuoto, 100ml buteliuka, nakvisu aliejaus, veidui nezinau kada ji sunaudosiu ar galiu ji gerti po sauksteli kasdien, vietoj nakvisu kapsuliu is vaistines
Nusipirkau migdolų aliejų. Pardavėja kad gyrė, sakė plaukams labiau nei super.
Ryt išbandysiu
Ryt išbandysiu
QUOTE(koko_sa @ 2011 08 18, 00:26)
Ryt išbandysiu
Ryt išbandysiu
pasidalinkite veliau rezultatu, butu idomu suzinoti.pati turiu toki bet kunui naudoju:)
QUOTE(fuksė @ 2011 08 15, 20:28)
Kai aliejines kaukes užtepdavau ant plaukų ir palaikydavau po 10 min. man ir nesimatė Maniau, kad efekto jokio taip ir nesulauksiu. O kai užtepdavau plaukus aliejine kauke, uždėdavau ant galvos celofaninę kepurėlę, apvyniodavau rankšluosčiu ir palaikydavau po valandą - dvi (kaip kada gaunasi, kiek laiko būna), rezultatą pamačiau jau po savaitės Tiksliau pamatė draugės ir ėmė klausinėt ką su plaukais padariau, kai kitą kartą apsilankiau pasikirpti plaukučių ir gavau komplimentų O geriausias efektas kai aliejine plaukų kauke ištepami ne tik patys plaukai, bet ir šaknys
Papildyta:
QUOTE(Eljerny @ 2011 08 17, 23:42)
Turiu nerafinuoto, 100ml buteliuka, nakvisu aliejaus, veidui nezinau kada ji sunaudosiu ar galiu ji gerti po sauksteli kasdien, vietoj nakvisu kapsuliu is vaistines
Žinoma, kad galit
Papildyta:
QUOTE(koko_sa @ 2011 08 18, 00:26)
Ryt išbandysiu
Ryt išbandysiu
Man migdolai plaukučiams patinka tuo, kad neapsunkina plauko Bet favoritu išlieka abrikosų al. Nors pastebėjau, kad labai daug kas priklauso ir nuo kitų į aliejinę kaukę dedamų priedų
QUOTE(Tendre @ 2011 08 18, 14:42)
Kai aliejines kaukes užtepdavau ant plaukų ir palaikydavau po 10 min. man ir nesimatė Maniau, kad efekto jokio taip ir nesulauksiu. O kai užtepdavau plaukus aliejine kauke, uždėdavau ant galvos celofaninę kepurėlę, apvyniodavau rankšluosčiu ir palaikydavau po valandą - dvi (kaip kada gaunasi, kiek laiko būna), rezultatą pamačiau jau po savaitės Tiksliau pamatė draugės ir ėmė klausinėt ką su plaukais padariau, kai kitą kartą apsilankiau pasikirpti plaukučių ir gavau komplimentų O geriausias efektas kai aliejine plaukų kauke ištepami ne tik patys plaukai, bet ir šaknys
Tepat sausus ar drėgnus plaukus ta aliejine kauke? Ir kokiu šampūnu po to ją nuplaunat?
Siuo metu naudoju visiskai gryna kokosu alieju, kuri parveze sesuo is atostogu Tailande , tai nieko gyvenime neteko geriau naudoti - tepu ji ir kuna, oda lieka minkstute, svelni, net einant deginantis issitepu juo, oda lygiai ir svelniai idega, naudoju plaukams, kartais juo patepu tik plauku galiukus, o kartais istepu plauku saknis, apsivynioju plaukus ranksluosciu ir palaikau gera pusvalandi, issiplovos plaukucius net nebenaudoju balzamo ar kitu alieju
Plaukai nera apsunkinami, o ir garbanos graziai krenta
Plaukai nera apsunkinami, o ir garbanos graziai krenta