Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

QUOTE(asami @ 2011 07 29, 17:40)
jei uztepsit viena alieju (aisku, ne EA), tai gausit jo poveiki, jei misinio - tai visu jame esanciu ir tiek.

A, aišku, ačiū 4u.gif mėginsiu susidraugaut su aliejais iš akomos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dingusi_diena @ 2011 07 29, 13:10)
O aliejus galima tepti tiesiai ant veido, ar geriau gamintis tuos įvairius mišinukus? blush2.gif

Pradžiau geriau tepkite grynus aliejus, taip atrasite tinkamiausius produktus, tačiau nepamirškite ir veido kremų, nes aliejai maitina veido odą, o odai reikia ir drėkinimo. Jeigu ilgą laiką naudosite tik aliejus, išsausinsite veido odą 4u.gif Tad ryte gali būti aliejus, vakare - drėkinamasis kremas arba atvirkščiai.

Dėl mišinukų, jų būna įvairių - galite darytis aliejų mišinius, pridėdamos norimų aliejų - kad geriau įsigertų, sulygintų veido odos spalvą ir pan. Mišiniai su eteriniais aliejais galimi naudoti tam tikroms problemoms spręsti - randams, spuogams, dėmelėms ir pan ir gali būti tepamas visas veidas arba tik probleminės vietos (priklausomai nuo eterinio aliejaus koncentracijos mišinyje). Čia reikėtų atsižvelgti į fototoksiškus EA, kurių negalima naudoti vasarą ir pan.

Žodžiu, yra daug niuansų, svarbiausia - skaityti, mokytis ir atsirinkti tinkamas priemones mirksiukas.gif
Atsakyti
Kokius aliejus naudojate plaukams? ax.gif Ir koks ju poveikis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dingusi_diena @ 2011 08 02, 19:48)
Kokius aliejus naudojate plaukams? ax.gif  Ir koks ju poveikis? g.gif

Sezamų - lengvas, malonaus kvapo. Bet darausi retai, nebent kai norisi pamatinit plaukus, asmeniškai man netinka aliejaus kaukės plaukams, nes glotnina, išlygina besibanguojančius plaukus (aišku ne kaip tiesintuvas ar kokios cheminės priemonės, bet šiok toks efektas yra), o man tokio efekto nereikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ayaan: 02 rugpjūčio 2011 - 18:51
QUOTE(Dingusi_diena @ 2011 08 02, 17:48)

Arganu alieju 4u.gif Pirkau Aroma Zone.
Atsakyti
QUOTE(Dingusi_diena @ 2011 08 02, 18:48)

Aš naudoju kokosų, sezamo, abrikosų, jojobos..
nors dažniausiai tai susimaišau kelis, įlašinu kelis lašiukus priedų, eteriniųsmile.gif
Atsakyti
Mergaitės, o kokį aliejų ar jų mišinį naudojate nuo celiulito ir strijų? Kur prekiaujama rusiška kosmetika mačiau yra visokių aliejų, nežinau, ką geriau būtų pasirinkti. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 08 03, 09:07)
Aš naudoju kokosų, sezamo, abrikosų, jojobos..
nors dažniausiai tai susimaišau kelis, įlašinu kelis lašiukus priedų, eteriniųsmile.gif

Kadangi esu žalia šioje srityje, tai paklausiu, o kas tie priedai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dingusi_diena @ 2011 08 03, 19:15)

na priedai tai gali buti eteriniai aliejai:pvz levandu, rozmarinu, citrinu ir pan, ziurint kokio ju poveikio norit. pvz odai galima ilasinti vitamino A, B, C (bet situs vitaminus as tai vaistineje perku, kazkaip kitur nemaciau, turiu omeny ten kur aliejus perku). smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egzzzotika: 03 rugpjūčio 2011 - 19:31
QUOTE(Dingusi_diena @ 2011 08 03, 19:15)

Šilko ar ryžių proteinai, pieno rūgštis, chna, henos milteliai;)
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2011 08 03, 10:35)
Mergaitės, o kokį aliejų ar jų mišinį naudojate nuo celiulito ir strijų? Kur prekiaujama rusiška kosmetika mačiau yra visokių aliejų, nežinau, ką geriau būtų pasirinkti. Ačiū  4u.gif

Nezinau kaip kitos bet as strijoms naudoju migdolu alieju+rozmarinu eterini alieju, kai pasbags tai zaadu viska ta pati nusipirkt bet prideti vitaminu. Bet poveiki jauciu, oda tapo labai lygi bei svelni, strijos kurios buvo mazesnes isnyko, o didesnes kolkas yra, taciau tepsiu tol kol neisnyks visos, rezultataas man patika, jau net su maudymuku ne taip geda lotuliukas.gif ax.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymus. Noriu tik paklausti, o kur pirkti vitaminus?Vaistinėje? Kokių nors kapsulių pavidalų ar kaip?? Esu tikrai žalia šioje srityje....
Atsakyti