Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

Sakykit mergaites,ar makadamiju aliejus gerai plaukucius glotnina? Mano lb jau pasipute,taigi ieskau kazko naturalaus,taip jau tos chemijos nesinori.. g.gif .
Atsakyti
Kuo patartumėte tepti plaukus prieš plovimą? Jau naudoju argano ir kokosų aliejus. Kas dar tiktų norint sustiprinti plaukus, suteikti žvilgesio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(koko_sa @ 2011 07 15, 22:47)
Sakykit mergaites,ar makadamiju aliejus gerai plaukucius glotnina? Mano lb jau pasipute,taigi ieskau kazko naturalaus,taip jau tos chemijos nesinori.. g.gif .

Geriausiai plaukus man glotnina kanapių aliejus (esu bandžius ir makadamijų ir dar keletą kitų)
Atsakyti
Reikia patyrusiu patarimo...Isigijau argano alieju, odai, kur linkusi kaupti nesvarumus, inkstirus. Girdejau, kad jis gerai nuo spuogu. Dabar toks jausmas, kad inkstirai nuo jo virsta spuogais, lyg ispuliuoja. Oda pasausejo...Kas man atsitiko? Ar reik suprasti, kad cia oda valosi ar ka...Man yra buve lygiai taip nuo foraha aliejaus. O nuo jojobos, nuo ersketroziu ne... Ar tai praeis...po kurio laiko tik...Maisau ji su pelargoniju ea. Naudoju kokia savaite, truputi daugiau. Ar cia jis poras kemsa. unsure.gif verysad.gif Ir keistas dalykas, maniau, kad argano aliejus smarkiai dvokia g.gif , bet nieko panasaus, jei yra kvapas, tai labai nezymus.
Atsakyti
valos oda biggrin.gif naudotumėt kremą, jei jis sukeltų tokias odos reakcijas?
nesuprantu, kam kankinat odą. Jei tinka jojobos ar koks kitas, tai jį ir naudokit.
Palergonijų ea gyvenime nesugalvočiau veido odos tept
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 07 25, 11:51)
valos oda biggrin.gif naudotumėt kremą, jei jis sukeltų tokias odos reakcijas?
nesuprantu, kam kankinat odą. Jei tinka jojobos ar koks kitas, tai jį ir naudokit.
Palergonijų ea gyvenime nesugalvočiau veido odos tept

Man tai nesuprantamas dalykas, kaip naudojant kažkokį aliejų, odos valymosi išraiška būti bėrimas g.gif Bėrimas kaip tik yra ženklas, kad tau ta priemonė netinka.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2011 07 25, 06:34)
Ir keistas dalykas, maniau, kad argano aliejus smarkiai dvokia  g.gif , bet nieko panasaus, jei yra kvapas, tai labai nezymus.

Mano nerafinuotas argano aliejus labai skaniai ir stipriai kvepia riešutais. O jei kvapas nežymus, tai gal jis rafinuotas?
Atsakyti
QUOTE(koko_sa @ 2011 07 15, 23:47)

Sezamų, linų sėmenų nerafinuoti aliejai - nebrangūs ir veiksmingi 4u.gif
Atsakyti
Linu semenu alieju naudoju,bet man jei jis ir glotnina tai minimaliai. Reiks dar sezamu ir makadamiju pabandyti
Atsakyti
Sveikos,
nesenai užsisakiau aliejaus ir raudonojo molio is ekogija.lt Ar esate kažką iš ten pirkusios? Kokia nuomonė? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(koko_sa @ 2011 07 25, 18:18)
Linu semenu alieju naudoju,bet man jei jis ir glotnina tai minimaliai. Reiks dar sezamu ir makadamiju pabandyti

Sezamų bandykit, jis ir odai ypač vasarą, nudegus saulėje, labai gerai. Aliejus perku sveikiproduktai.lt, ten kokybė garantuota, daug kur pirkinejau, buvo visko ( doh.gif ) kol pasirinkau tik sveikuproduktu prekes.
Plaukams žinovai rekomenduoja graikiškų riešutų aliejų, nebandet ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(juodauoga @ 2011 07 25, 17:26)
Sezamų bandykit, jis ir odai ypač vasarą, nudegus saulėje, labai gerai. Aliejus perku sveikiproduktai.lt, ten kokybė garantuota, daug kur pirkinejau, buvo visko (  doh.gif  )  kol pasirinkau tik sveikuproduktu prekes.
Plaukams žinovai rekomenduoja graikiškų riešutų aliejų, nebandet ?  g.gif

ne,nesu. O koks poveikis nuo graikisku resutu al? Niekad nesu pirkusi alieju internetu,vis randu parduotuvese.
Atsakyti