Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

QUOTE(Muscade @ 2011 06 28, 19:14)
Pirmame puslapyje prie parduotuvių nemačiau parašytų love-eco.lt ir sveikiproduktai.lt, gal nekokybiškos prekės?? Nes as pvz tik iš jų ir teperku g.gif

Sveikuose produktuos geri aliejai thumbup.gif

QUOTE(Pievugele999 @ 2011 06 30, 15:49)
Va va, atrodo, radau atsakymus, kodėl mano veidas toks išbertas?  doh.gif Maniau, kad valosi organizmas, bet jau neramu pasidarė, kad tai ilgai užsitęsė. O naudojant aliejus veidui, kai išberia, tai reiškia, kad netinka aliejus ar tiesiog trūksta drėkinimo? Ar kaip?  g.gif Aš vakarais naudoju arganų aliejų, kartais pamašai kitokį.

Jei spuogais meto tai tikrai netinka.. O jei oda sauseja tai reiketu dar ir krema panaudoti kartais.. bent jau man tai geriausia ryte kremas, o vakare aliejus..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2011 07 02, 18:26)
Sveikuose produktuos geri aliejai  thumbup.gif
Jei spuogais meto tai tikrai netinka.. O jei oda sauseja tai reiketu dar ir krema panaudoti kartais.. bent jau man tai geriausia ryte kremas, o vakare aliejus..

O kaip su love-eco.lt?
Atsakyti
QUOTE(Muscade @ 2011 07 02, 20:00)
O kaip su love-eco.lt?

nezinau blush2.gif
turiu kelias megstamas parduotuves ir nesimetau tarp likusios parduotuviu gausos..
Atsakyti
QUOTE(Muscade @ 2011 07 02, 19:00)
O kaip su love-eco.lt?

as is jos sakausi, tai tikrai aliejai geri ir kokybe tokia pat kaip ir is pvz aromanatural (pagrinde perku is siu dvieju parduotuviu) smile.gif
Atsakyti
sveikutes mirksiukas.gif
ar pastebejote jog jau ir iki pard. gal ir maximoj yra visokiu aliejuku, iki pastebejau yra kokosu nerafinuotas al. ir kainuoja pigiau apie 16-18lt kazkas tokio, o as is SV virs 20lt moku, ir dar lygtais aniros firmos yra irgi visokiu graikisku ries. ir pan... ir jie visi nerafinuoti, tai mane domina ka manot apie ju kokybe ir gal kazkuri bandet juos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2011 07 03, 12:56)
as is jos sakausi, tai tikrai aliejai geri ir kokybe tokia pat kaip ir is pvz aromanatural (pagrinde perku is siu dvieju parduotuviu) smile.gif

Aš irgi perku iš love-eco.lt kokybe nesiskundžiu, tik susimasčiau, kodėl pirmam psl nėra parašyta, galvojau gal kokybė prasta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(panterrriuke86 @ 2011 07 03, 19:38)
sveikutes mirksiukas.gif
ar pastebejote jog jau ir iki pard. gal ir maximoj yra visokiu aliejuku, iki pastebejau yra kokosu nerafinuotas al. ir kainuoja pigiau apie 16-18lt kazkas tokio, o as is SV virs 20lt moku, ir dar lygtais aniros firmos yra irgi visokiu graikisku ries. ir pan... ir jie visi nerafinuoti, tai mane domina ka manot apie ju kokybe ir gal kazkuri bandet juos? smile.gif

nepastebejau kol kas schmoll.gif

turint omeny, kiek visokio S tose maximose ir iki yra, tai i tokias prekes ziureciau atsargiai, kai yra galimybe isigyti tikrai geras is kitur. Kita vertus, jei tai is zinomu parduotuviu tiekeju prekes, o kainuoja siek tiek maziau, tai kodelgi ne.

del aniros. kosmetikai tai tikrai ju nenaudociau, o maistui kai kuriuos naudoju.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(panterrriuke86 @ 2011 07 03, 17:38)
sveikutes mirksiukas.gif

o kurie Aniros yra nerafinuoti? Aš kiek esų pirkus tai tik sezamo sėklų Aniros aliejus nerafinuotas buvo, kiti rafinuoti pasitaikė... Pvz linų sėmenų tai nei spalvos nei kvapo neturi... manau rafinuotas jis
Atsakyti
QUOTE(asami @ 2011 06 28, 20:24)
drinks_cheers.gif  o kai neaisku tiksliai del kokybes, tai yra daugybe supermamu patikrintu ir patikimu parduotuviu smile.gif

Esu pabandziusi aliejuku is http://www.ekogija.l...turalus-aliejai, nuostabus avokadu, avieciu seklu ir kainos gana geros. Anksciau pirkdavau kitose parduotuvese ir mokedavau zymiai daugiau, o kokybe tokia pati. Likau lapai patenkinta sia parduotuve. Taip pat nekyla klausimu del aliejuku kilmes, nes radau, kad Ekogija yra distributorius Lietuvoje: http://www.gracefrui...-lithuania.html
Atsakyti
QUOTE(Sanrum @ 2011 07 04, 21:54)
Esu pabandziusi aliejuku is http://www.ekogija.l...turalus-aliejai, nuostabus avokadu, avieciu seklu ir kainos gana geros. Anksciau pirkdavau kitose parduotuvese ir mokedavau zymiai daugiau, o kokybe tokia pati. Likau lapai patenkinta sia parduotuve. Taip pat nekyla klausimu del aliejuku kilmes, nes radau, kad Ekogija yra distributorius Lietuvoje: http://www.gracefrui...-lithuania.html

Gal kas zinote ar kokybiski Gracefruit Ltd (Didžioji Britanija) aliejai? Kainos geros, bet ar daiktas vertas demesio? O pacituotas postas, tai man reklama kvepia.

Atsakyti
Nusipirkau sezamų aliejaus. Rašo, kad išgautas iš skrudintų sezamo sėklų. Intensyviai kvepia riešutais, spalva tamsi, sodri. Turbūt nerafinuotas?
Atsakyti
Gal kuri esate bandžiusi aliejukus iš EKOSTUDIJA? rolleyes.gif kokie atsiliepimai? galvoju iš ten įsigyti kokosų aliejuko 4u.gif
Atsakyti