Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 05 16, 12:59)
Bet turiu kitą klausimą - kaip išnaikinti tuos užsisenėjusius randelius?  doh.gif  Niekaip neatsikratau tų parazitinių vietų. Mano blauzdos lb probleminės. seniau turėjau kraujo užkrėtimą, tai kojos votim nusėtos buvo. Dabar tokios bjaurios dėmės liko, o po dušo ar po maudynių jos dar ir pamėlynuoja  doh.gif 
Gal kas žino kokį stebuklingą mišinuką?  unsure.gif

Tamanai + erškėtrožių aliejus?

QUOTE(micefee @ 2011 05 16, 13:06)
Va, kaip skirtingai, man pelargonijų EA kvapas tiesiog dieviškas.  wub.gif O kur nimbamedžio aliejų perkat?
Randus ir pigmentines dėmes šviesina morkų bei salierų EA. Bet ar Jūsų atveju padėtų, nežinau.  g.gif

Man pelargonijos irgi patinka. Kol laukiu KN mišinuko su nimbamedžiu pirkau AN gryną
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 05 16, 12:06)
Va, kaip skirtingai, man pelargonijų EA kvapas tiesiog dieviškas.  wub.gif O kur nimbamedžio aliejų perkat?

Randus ir pigmentines dėmes šviesina morkų bei salierų EA. Bet ar Jūsų atveju padėtų, nežinau.  g.gif

Gal mūsų skirtingos pelargonijos blink.gif biggrin.gif
mane net tampo nuo jųsmile.gif bet kantriai sukandus dantis naudoju jas

Nimbamedis mano iš akomos; žiūriu, kad pas juos nebėra tokio kietesnio, tik aliejus. g.gif http://www.akomaskin...__fairly_traded

P.s. man 25 metai ir į mane tikrai nereikia kreiptis jūs wink.gif nesu gi dar tokia ciocėsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Galadrielė @ 2011 05 16, 12:25)
Tamanai + erškėtrožių aliejus?
Man pelargonijos irgi patinka. Kol laukiu KN mišinuko su nimbamedžiu pirkau AN gryną

Erškėtrožių turiu, reik tik tamanų. Ir su tada morkų ir salierų ea įlašint. Bandysiu gelbėt savo kojas doh.gif

Maniškis nimbamedis irgi grynas, ne mišinukas:)
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 05 16, 14:04)
Gal mūsų skirtingos pelargonijos  blink.gif  biggrin.gif 
mane net tampo nuo jųsmile.gif bet kantriai sukandus dantis naudoju jas

Mano draugė negali pakęstį irgi pelargonijų - kai daviau pauostyti, tai sakė net naktį neužmigo, jai visur tas kvapas vaidenosi, nuo kurio ją net vimdo. Čia individualu smile.gif

O kur naudoji pelargonijas? PMS lengvinti?
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 05 16, 10:53)
kiek vienam kartui ilasini ea?

i 5 ml norejau ilasint 3 lasiukus, bet ikapsejo daugiau, 5 kokie tai tikrai. Jau baigiu tuo 5 ml, sekanciu darymu daugiau ilasinsiu ea blush2.gif

ir ant sviezio spuogo tepu ta misini, apramina, greiciau lyg islenda mastau.gif

QUOTE(Ievulyte @ 2010 12 18, 15:50)
aromaterpijos knygoj skaiciau, kad eteriniu alieju skiedimas turi buti 3% suaugusiems, o jei naudojama vaikams, tai e.a. skiedziami 0,5-1,5%.  PVZ: 5ml pagrindinio aliejaus (~100 lasu) maisoma su 3 lasais eterinio aliejaus - gaunasi 3% skiedinys arba 3 lasai e.a. su 10ml pagr. aliejaus - 1,5% tirpalas, arba 1 lasas e.a. su 10 ml pagrindinio aliejaus = 0,5% tirpalas.

Papildyta:
kovo men. pasidariau misini jojobos + palergoniju ea pagal ta recepta, kuri Monica buvo ikelus. Jau dukart turejau mmmm, nei pries viena neilindo spuogu. Dabar per 3 PMS turejau 4 spuogus, bet esu linkus manyt, kad man juos nauja veido priemone iskele. Jei ne ji, galbut misinys ir toliau butu padejes nuo spuogu. Toliau naudosiu, matysiu.
Tiesa mmm cikla, reguliariu 28 dienu, sutrumpino gal iki 20, gal ciut daugiau g.gif gavos taip, kad per menesi dukart turejau mmmmm
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 05 16, 13:07)
Mano draugė negali pakęstį irgi pelargonijų - kai daviau pauostyti, tai sakė net naktį neužmigo, jai visur tas kvapas vaidenosi, nuo kurio ją net vimdo. Čia individualu smile.gif

O kur naudoji pelargonijas? PMS lengvinti?

priskaičiau apie hormonų reguliavimą, įtrinant pažastis aliejaus ir pelargonijų mišinuku. tai eksperimentuoju:)
bet sunkiai su tuo kvapu sekasi susidraugaut. Anksčiau skundžiaus, kad nimbamedis tragedija. Dabar vos ne saldainaisi kvepia su tom smirdėm palyginus biggrin.gif

na bet tikrai, kaip skiriasi kvapų suvokimas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asta_pasta_prakasta: 16 gegužės 2011 - 15:54
QUOTE(Galadrielė @ 2011 05 16, 11:25)
1.Tamanai + erškėtrožių aliejus?
2.Kol laukiu KN mišinuko su nimbamedžiu pirkau AN gryną

1. man nepasiteisino, naudojau kazkur pora men.
2. o kas per misinukas? bigsmile.gif

QUOTE(Vitulka @ 2011 05 16, 15:46)
kovo men. pasidariau misini jojobos + palergoniju ea pagal ta recepta, kuri Monica buvo ikelus.

cia tas, kur i bet kuri alieju ilasini pelargoniju ea ir itrini pazastis?
beje, salieru ea turbut ir AZ ar AN?

Papildyta:
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 05 16, 15:53)
priskaičiau apie hormonų reguliavimą, įtrinant pažastis aliejaus ir pelargonijų na bet tikrai, kaip skiriasi kvapų suvokimas  smile.gif

man pelargoniju ir rozmarinu - dieviski kvapai wub.gif dar labai patinka palmarosu kvapas (hidrolatas)
Atsakyti
quote=*ElGuna,2011 05 16, 23:04]
2. o kas per misinukas? bigsmile.gif
[/quote]
Čia KN tokį mišinuką gamina - gyduolis, su nimbamedžiu, tamanais, EA, CO2 ekstraktais ir pan, tai laukiu, nes nimbamedžio jie neturi kol kas
sako gerai padeda su odos problemom kovoti
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 05 16, 21:14)
Čia KN tokį mišinuką gamina -

swoon.gif ir dar vienas pirkinys laukia
beje, kada sake bus nimbamedis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ElGuna: 16 gegužės 2011 - 21:23
QUOTE(*ElGuna @ 2011 05 16, 21:04)
:
cia tas, kur i bet kuri alieju ilasini pelargoniju ea ir itrini pazastis?
beje, salieru ea turbut ir AZ ar AN?

aha, kur pazastis tept reik kasdien, isskyrus, kai mmmmm.
as salieru ea pirkau AN, man paprasciau smile.gif
Atsakyti
Labai sudomino graikiško riešuto aliejus . Gal kas vartojat. Mačiau iki parduotuvėje pirkti šio aliejaus , nerafinuoto . Tikiuos jis tinka vidiniam naudojimui ? LIktai "Aniros"
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 05 16, 23:22)
beje, kada sake bus nimbamedis?

Sakė ne anksčiau kaip birželį
Atsakyti
QUOTE(griegzde @ 2011 05 16, 21:44)
Labai sudomino graikiško riešuto aliejus . Gal kas vartojat. Mačiau iki parduotuvėje pirkti šio aliejaus , nerafinuoto . Tikiuos jis tinka vidiniam naudojimui ?  LIktai "Aniros"

ant salotu tai dieviskai skanu wub.gif wub.gif tik mano mazajai panelei nepatinka biggrin.gif

o palergoniju ea man irgi nerealiai kvepia wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti