Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

QUOTE(rogrinta @ 2011 05 14, 15:23)
Kaip jums atrodo,man kažko dar trūksta visam komplektui pradžiai ar ne, ar kokie kiti variantai tinkamesni ?

aliejai odos nedrekins.
Ricinu aliejus sausina oda. Atrodo, kad gerai, jei oda sauses, nes riebi, bet ir riebi oda nori dregmes. Del jos trukumo ir spuogai gali kilt smile.gif

noriu pagirt jojobos+salieru ea misini. Labai puikiai sviesina demes, ypac sviezias ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 05 15, 00:11)
aliejai odos nedrekins.
Ricinu aliejus sausina oda. Atrodo, kad gerai, jei oda sauses, nes riebi, bet ir riebi oda nori dregmes. Del jos trukumo ir spuogai gali kilt  smile.gif

Nu bet valyt veidą tai kažkaip reik, prisikaičiau kaip čia inkštyrai ir spuogai nyksta nuo ricinos kaukių, ir aš noriu verysad.gif Nes riebumas tai tikrai nesvietiškas, iš kaktos iš vis taukai bėga, perbraukiu delnu ir jis blizga visas. Tai vat ir klausiu ką man daryt , kaip valyt ir kuo po tų valymų drėkint g.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2011 05 14, 16:23)
Kaip jums atrodo,man kažko dar trūksta visam komplektui pradžiai ar ne, ar kokie kiti variantai tinkamesni ?

Su ricina dar labiau nusisausinsit veidą, ji itin prisideda prie dehidratacijos. Ir apskritai dehidratuotai odai aliejai gali dar labiau pakenkti.
Lazdynų al., rasulas gerai, morkų, čampakų hidrolatas neblogai drėkina, bet kremas manau būtų efektyviau drėkinimo prasme g.gif
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2011 05 15, 19:08)
Su ricina dar labiau nusisausinsit veidą, ji itin prisideda prie dehidratacijos. Ir apskritai dehidratuotai odai aliejai gali dar labiau pakenkti.
Lazdynų al., rasulas gerai, morkų, čampakų hidrolatas neblogai drėkina, bet kremas manau būtų efektyviau drėkinimo prasme  g.gif

vadinasi be kremo vistiek nekaip...... g.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 05 15, 19:13)

Tacau galite naudoti naturalu krema. Apie naturalia kosmetika galite rasti kituose forumo temose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2011 05 15, 10:24)
Nu bet valyt veidą tai kažkaip reik, prisikaičiau kaip čia inkštyrai ir spuogai nyksta nuo ricinos kaukių, ir aš noriu  verysad.gif Nes riebumas tai tikrai nesvietiškas, iš kaktos iš vis taukai bėga, perbraukiu delnu ir  jis blizga visas. Tai vat ir klausiu ką man daryt , kaip valyt ir kuo po tų valymų drėkint  g.gif

valyt reik aisku. Jie turit kadieni valyma galvoj, tai su aliejais gi valymu nedarysit. Jei gerai pamenu 10 dienu reik valyt, pakui pertrauka g.gif Rasulo molis kadien neturiu supratimo, ar issausintu. Bet rasulo molio kaukes karta savaitej man labai tinka ir patinka. Po jos kartais drekinanti kauke, nenaturali, arba nieko.
jums taip baisiai riebaluotis oda gali del to, kad jai truksta dregmes. Bandykit drekint smile.gif

QUOTE(fuksė @ 2011 05 15, 18:13)

alijosiaus gelis, hialuronas, glicerinas (daugiau neatsimenu). Jie irgi naturalus, na tik glicerino nepatarciau. Tik dabar nepaaiskinsiu, kodel glicerino nereiktu zavetis ir tuo naturaliu
Atsakyti
Ačiū merginos 4u.gif ,kažką mastysiuos. Dėl ricinos tai aš ir turėjau omeny tą valymo kursą kelių dienų, ten gi galima pagal odos tipą ricinos kiekį kitame aliejuje susiderint
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2011 05 15, 10:24)
Nu bet valyt veidą tai kažkaip reik, prisikaičiau kaip čia inkštyrai ir spuogai nyksta nuo ricinos kaukių, ir aš noriu  verysad.gif Nes riebumas tai tikrai nesvietiškas, iš kaktos iš vis taukai bėga, perbraukiu delnu ir  jis blizga visas. Tai vat ir klausiu ką man daryt , kaip valyt ir kuo po tų valymų drėkint  g.gif

Man aliejaus valymai nepasiteisino, nors labai tikėjaus, kad inkštirus išvalys unsure.gif Galit bandyt, netiks veidui- sutepsint ant plaukų mirksiukas.gif Man labiau patinka praustis rasulo moliu. O riebią odą puikiai sutvarkė lazdyno riešutų aliejus thumbup.gif , anksčiau ir mano kakta riebalais varvėjo doh.gif Dabar oda normali-mišri, inkštirų mažiau.
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2011 05 15, 23:18)
Man aliejaus valymai nepasiteisino, nors labai tikėjaus, kad inkštirus išvalys unsure.gif Galit bandyt,  netiks veidui- sutepsint ant plaukų mirksiukas.gif Man labiau patinka praustis rasulo moliu. O riebią odą puikiai sutvarkė lazdyno riešutų aliejus thumbup.gif , anksčiau ir mano kakta riebalais varvėjo doh.gif Dabar oda  normali-mišri, inkštirų mažiau.

Ačiū 4u.gif suteikei optimizmo ir vilties biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 05 14, 22:11)
noriu pagirt jojobos+salieru ea misini. Labai puikiai sviesina demes, ypac sviezias  ax.gif

kiek vienam kartui ilasini ea?

del valymo aliejais: man su ricina nepatiko, nors mano oda buvo riebi, kazkaip per drastiskas aliejus sakyciau. dabar valymui darau jojoba+arganu - mano odai super misinys wub.gif per ta laika, kol darausi valymus ir naudoju aliejus (aktyviai nuo rudens) puikiai susitvarke ir susitrauke T zonos poros, nosis, kemsasi irgi zymiai maziau ir ne taip, kaip anksciau. dabar turiu misria oda (T dar pasirebaluoja), bet net ner ka lyginti, koks taukuotas anksciau veidas buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 05 11, 10:17)
Flos man liepė ateiti pasigirti koks nuostabus yra nimbamedžio aliejus biggrin.gif

Kvapas tai tragiškas, bet poveikis stebuklingas. Netikėjau, kad būna priemonių, kurių poveikis būtų toks greitas ir akivaizdus. Kadangi aš alergiška, oda vėl ėmė sausėti paskutiniu metu ir dar spuoguojuosi, tai man tikrai buvo išsigelbėjimas. Spuogą ar po jo likusią dėmeslę galima drąsiai nugesinti per naktį.

Labai efektyviai padeda, tačiau spuogai pas mane vis vien kol kas neišnyko pilnai, nes turiu bėdų su skrandžiu, tai nuo jo ir kyla tie parazitai doh.gif

Flos, dabar tavo eilė biggrin.gif

Sveika:)
aš irgi naudoju nimbamedžio aliejų. Visus guziukus, skauduliukus ir šiaip spuogiukus tikrai apramina. Ir prie kvapo jau pripratau, nors pradžioj vos nevemdavau nuo jo (už jį bjauresnis man tik pelargonijų EA buvo).
Tikrai superinis aliejus.
Bet turiu kitą klausimą - kaip išnaikinti tuos užsisenėjusius randelius? doh.gif Niekaip neatsikratau tų parazitinių vietų. Mano blauzdos lb probleminės. seniau turėjau kraujo užkrėtimą, tai kojos votim nusėtos buvo. Dabar tokios bjaurios dėmės liko, o po dušo ar po maudynių jos dar ir pamėlynuoja doh.gif
Gal kas žino kokį stebuklingą mišinuką? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 05 16, 11:59)
(už jį bjauresnis man tik pelargonijų EA buvo).

Gal kas žino kokį stebuklingą mišinuką?  unsure.gif

Va, kaip skirtingai, man pelargonijų EA kvapas tiesiog dieviškas. wub.gif O kur nimbamedžio aliejų perkat?

Randus ir pigmentines dėmes šviesina morkų bei salierų EA. Bet ar Jūsų atveju padėtų, nežinau. g.gif
Atsakyti