Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

QUOTE(Flos @ 2011 05 11, 09:30)
Aš esu pasidariusi nimbamedžio ištrauką kamelijų aliejuje. Dariau su tikslu dėti į kremą, bet kelis kartus ja viena pasitepus pastebėjau, jog per naktį paspuoguota vieta nurimo. Pasidariau kremą su juo, bet nieko jis stebuklingo nedaro.  schmoll.gif
O linksmiausia, jog atradau savo az miniuku maiselyje, jog esu pačio nimbamedzio aliejaus nusipirkus  doh.gif tik kažkaip nebuvau išsiaiškinus kaip jis angliškai vadinas, tik žinojau, jog kazkokį nuo spuogų gerą ir stiprų pirkau.. Tepliojausi su juo savaitgalį pečius, nes pabėrė, na ir ką, dabar jau tik raudonos dėmelės, nebėra guziukų.

o kaip jis vadinas angliskai? biggrin.gif 4u.gif visai noreciau ji isbandyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2011 05 11, 21:43)
o kaip jis vadinas angliskai? biggrin.gif  4u.gif visai noreciau ji isbandyt 4u.gif

Neem.
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 05 11, 20:10)
Žinok nėra ką rodyti, nes net nemačiau, kad AN jų nebeturi blush2.gif
Tai kad jie netirpūs aliejuje, paskui teks perkošti mišinuką, o su marle ne - išėmiau ir išmečiau, nereikia nieko košti mirksiukas.gif Čia Nidulios išmislas, radau kažkada seniai skaitydama senas temas

Na taip netirpus, nukosiu veliau, o per merle istrauks varnalesu gerasias savybes aliejus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 05 12, 06:51)
Na taip netirpus, nukosiu veliau, o per merle istrauks varnalesu gerasias savybes aliejus?  ax.gif

Aišku ištrauks, juk vis vien milteliai aliejuje mirksta
Atsakyti
o sakykit kokosuose jei palaikyciau rozmarinus dziovintus? kiek ju ten merkt reiktu g.gif ir ka paskui su ta istrauka daryt gero? lotuliukas.gif
Atsakyti
gal galit patart kokius aliejus naudot kūdikiui nuo iššutimų? Jeigu sumaišyčiau tamanu su medetkų fitoliu? ar čia nesąmonę sugalvojau? ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, aliejų fanės biggrin.gif Tikiuos akmenim neužmėtysit, nes susipaniojau ir ateinu patarimo ax.gif Kuo giliau į mišką, tuo daugiau medžių, t.y. kuo daugiau skaitau,tuo labiau sunku išsirinkt, daraus sąrašiuką aliejukų kuriuos norėčiau susipirkt rolleyes.gif
Veido oda rieboka,inkštiruota,kada ne kada iškyla ir spuogeliai. Tačiau labai greit dehidratuojanti, tik kokiu prausikliu nusiprausiu,jau ir pleiskanoja. Tai kaip suprantu reik riebalą naikint ir kartu laaabai drėkint, nes jau ir raukšlelių aplink akis ir ant kaktos turiu doh.gif
Tai va galvoju pirkt:
1. Lazdyno riešutų al. kaip supratau jis tinka riebiai odai
2. Rasulo molį kaip veido prausiklį
3. Ricinos al. valymo kaukei apie kurią kažkur perskaisčiau
4. Makiažo valymui kas tinkamiausias, vynuogių al. ar persikų ar koks kitas?
5. Kūnui ir plaukams mastau kokosų al. rinktis

Kaip jums atrodo,man kažko dar trūksta visam komplektui pradžiai ar ne, ar kokie kiti variantai tinkamesni ? Mano mėlyniems paakiams ir raukšlytėms apie akis reik kokio papildomo aliejaus,ar užtenka to su kuriuo makiažą nusiiminėsiu? Ir dar jūs vis tiek apie hidrolatus turbūt irgi nusimanot, gal drėkinimui odos kokį įsigyt gal reiktų g.gif
Atleiskit,kad tiek daug klausimų 4u.gif , ale spirgu mest visus naftinius produktus iš kosmetikos lentynėlių, kuo greičiau apsipirksiu tuo greičiau galėsiu tai padaryt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 14 gegužės 2011 - 15:34
labai gera priemone nuo issutimu bulviu krakmolas,issutusia vieta nupraust,nusausint ir pabarsyyt krakmolu tikrai padeda,kai mano vaikai buvo kudikeliai ,man vaiku gydytoja patare,ir vaikam jokiu kremuku ir aliejuku nereikejo
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2011 05 14, 17:15)
gal galit patart kokius aliejus naudot kūdikiui nuo iššutimų? Jeigu sumaišyčiau tamanu su medetkų fitoliu? ar čia nesąmonę sugalvojau?  ax.gif  biggrin.gif

Pamenu man mama,kai savo vaikučius auginau patarė tas vietas po prausimo apibarstyt asiūklio sporomis. Tą ir dariau,jokių iššutimų neturėjo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 14 gegužės 2011 - 15:27
Ačiū už atsakymus 4u.gif
QUOTE(rogrinta @ 2011 05 14, 16:27)
Pamenu man mama,kai savo vaikučius auginau patarė tas vietas po prausimo apibarstyt asiūklio sporomis. Tą ir dariau,jokių iššutimų neturėjo  thumbup.gif

kažkur esu apie tai girdėjusi, bet pagooglinau ir neradau kur tokį daiktą pirkt g.gif

tiesa, iššutimai, tai turiu omeny raudoni spuogeliai. Manau, kad jie taip ir vadinami blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cosette: 14 gegužės 2011 - 16:30
QUOTE(Cosette @ 2011 05 14, 18:26)
kažkur esu apie tai girdėjusi, bet pagooglinau ir neradau kur tokį daiktą pirkt  g.gif

Vaistinėse reiktų paklaust
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2011 05 14, 17:23)
Mano mėlyniems paakiams ir raukšlytėms apie akis reik kokio papildomo aliejaus,ar užtenka to su kuriuo makiažą nusiiminėsiu? Ir dar jūs vis tiek apie hidrolatus turbūt irgi nusimanot, gal drėkinimui odos kokį įsigyt gal reiktų  g.gif

Paakiams naudok tą patį ką ir veidui, nors gali nusipirkti pvz KN čampakų pomadą, merginos gyrė, kad paakiai nuo jos gražiai atrodo, kiek pašviesina, labai gerai sulygina veido spalvą, kiek nuima spuogavimasį.
Iš hidrolatų manau neblogas pasirinkimas būtų nerolio, morkų sėklų hidrolatai. Pastarasis labai gerai drėkina. Pelargonijų hidrolatas pritraukia drėgmę ir ją išlaiko, tačiau jis kai kurioms alergizuoja.

QUOTE(Cosette @ 2011 05 14, 18:26)
Ačiū už atsakymus  4u.gif
kažkur esu apie tai girdėjusi, bet pagooglinau ir neradau kur tokį daiktą pirkt  g.gif

Aš pataisų sporas naudojau iššutimams, labai gerai padėjo, apie 4-5lt kainuoja vaistinėje ir visada jų būna, va tokios
user posted image
Atsakyti