Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

QUOTE(Balalaika. @ 2011 05 05, 01:03)
Galit man pasakyt, taukmedžio sviestas iš akomos kokios konsistencijos?

Turejau akomos sviestmedi pries metus, buvo tepamas, taciau man ji maloniau naudot issukta. Toks pat ir coastal scents. Kakavos sviestas yra gerokai kietesnis, as ji istirpusi naudojau, o dabar tik misiniuose. O tinginiaujant nilinis geriausia wink.gif
Atsakyti
Tokios ar TOKIOS
Turiu kakavos sviestą, būtent kaip antroj foto, kietas nežmoniškai, ant odos neįmanoma tepti, žodžiu viens prie vieno kaip ūkinis muilas, labai nenoriu, kad taukmedis toks būtų, nes iš kitų aprašymo supratau, kad super kietas, net piršto neina įkišti g.gif  O jokiais šildymais ar kitom nesąmonėm nenoriu užsiimti, noriu nusipirkti ir tepti.

turiu is Akomos taukmedi, kietas, nesitepa visiskai, o ir labai pasistengus oda lieka lipni. rolleyes.gif
Atsakyti
Tokios ar TOKIOS

Toks kaip pirmas. Indelyje. Man eina jį įtrinti į rankas ar kojų padus, ištirpsta ant odos. Bet nilinis tikrai patogesnis. rolleyes.gif Bet šiaip tai turiu abu ir abu nelabai naudojami.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 05 05, 10:55)
Toks kaip pirmas. Indelyje. Man eina jį įtrinti į rankas ar kojų padus, ištirpsta ant odos. Bet nilinis tikrai patogesnis.  rolleyes.gif Bet šiaip tai turiu abu ir abu nelabai naudojami.

man tai laaabai patinka, tepu blauzdas, rankas, bet super greit išsinaudoja. Noriu pirkti pusę kg. o perkant nilinį jau išeitų virš 100lt. nenoriu tiek mokėti, aišku, tikiu, kad smagiau juo teptis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 05 05, 10:20)
man tai laaabai patinka, tepu blauzdas, rankas, bet super greit išsinaudoja. Noriu pirkti pusę kg. o perkant nilinį jau išeitų virš 100lt. nenoriu tiek mokėti, aišku, tikiu, kad smagiau juo teptis.  smile.gif

as is akomos ir perku ji mirksiukas.gif man tai labai norint ir jis susitepdavo mirksiukas.gif biggrin.gif tik dabar as maisau (issuku) jau su hidrolatais ar aliejais -ziurint kam mirksiukas.gif 4u.gif tada is vis paprastai kaip kremas tepas mirksiukas.gif
Atsakyti
Mama pradejo gerti nakvisu alieju, po puse arbatinio saukstelio rytais. Po kiek laiko veida nestipriai pabere, gali buti nuo jo? Cia gal blogiukai lenda lauk? Kas galit patarti - gerti toliau ar kokia pertrauka daryti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kopka: 07 gegužės 2011 - 11:45
norejau paklausti gal kas pirkot is sitos internetines parduotuves http://naturela.lt/a...?product_id=200 ? ar geros kokybes aliejai ten? nes kazkaip itartinai maza kaina to aliejaus
Atsakyti
QUOTE(Gabriell'e @ 2011 05 07, 17:48)
norejau paklausti gal kas pirkot is sitos internetines parduotuves http://naturela.lt/a...?product_id=200 ? ar geros kokybes aliejai ten? nes kazkaip itartinai maza kaina to aliejaus

Nesu pirkus. Kaina nedidelė, bet ir kiekis juk nedidelis.
Atsakyti
QUOTE(apčy @ 2011 05 07, 20:43)
Nesu pirkus. Kaina nedidelė, bet ir kiekis juk nedidelis.

nu taip kiekis mažas, tik dabar pamačiau blush2.gif bet vistiek butu įdomu išgirsti atsiliepimu apie šią parduotuvę, ar kokybiški aliejai?
Atsakyti
QUOTE(Gabriell'e @ 2011 05 08, 02:54)
nu taip kiekis mažas, tik dabar pamačiau  blush2.gif  bet vistiek butu įdomu išgirsti atsiliepimu apie šią  parduotuvę, ar kokybiški aliejai?

O ne lengviau pirkti iš jau žinomų ir patikimų parduotuvių, kad ir AN ir nesimėtyti prie niekam nežinomų? Nereikėtų bijoti, kad perkat katę maiše mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2011 05 08, 13:59)
kas tas AN yra?

http://www.aromanatural.lt/
Atsakyti
Merginos tiesiog nezinau ka ir daryt,pradejau naudot aliejus plaukams nuo sausio menesio,darau viena kart per savaite aliejines kaukes,laikau dazniausiai per nakti,kai nera laiko apie 2valandas ir issiplaunu su naturaliu Laveros sampunu.Mano naudojami aliejai plaukam tai Monoi,Arganu,ir pirktas KN misinys galvos odaI,bet paskutiniu metu pastebejau,kad issausejo plaukai,ypac galiukai, kaip siaudai pasidare ko niekad gyvenime nera taip buve,net naudojant nenaturalius sampunus unsure.gif ,jokiu fenu,jokiu laku,nieko nenaudoju,kas galetu but g.gif gal netinka mano plaukams aliejai,nors ispradziu tikrai viskas buvo gerai,gal padaryt pertrauka,na tiesiog nezinau,ar yra kamnors taip buve g.gif
Plauku nedazau,naturalus.
Atsakyti