Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

QUOTE(Austuja @ 2011 04 26, 21:31)
Labas vakaras, skaitinėju aš apie aliejukus ir galvoju gal, kas iš naudojančių turi probleminę odą (spuogeliai, inkštirai ir pan.), norėčiau sulaukti pasidalinimo patirtimi, kokį aliejų geriausia rinktis tokiai odai ax.gif (nepykit, jei apie tai jau buvo daug kalbėta, labai daug temų, kad rasti patarimų 4u.gif )

Jeigu jau tik iš aliejų rinktis, tai tokiai odai vienas geriausių pasirinkimų lazdyno riešutų, tamanų (foraha) aliejus. Dar tinka erškėtrožių, jojobos, sezamų, fitoliai (jonažolių, medetkų, nimbamedžio, eliksyrai iš KN (ypač nerolio), čampakų pomada). Yra spec. mišiniai odai - pvz. tiek AN, tiek KN tinka mišinys riebiai odai ir brandžiai. Na kol kas tiek šovė į galvą.
Atsakyti
Jau kuris laikas skaitinejuos apie naturalius aliejus ax.gif , bet kuo toliau, tuo painiau darosi. Gal kas galit patart koki aliejuka naudoti issausejusiai kudikio (3 men) odelei? nes taip nesinori kudikeliui chemijos kisti doh.gif Bei kur perkate ekologiskas priemones vaikams nuo saules (man reikia 2 metu berniukui)? Ar gaminates pacios? Dekui uz pagalba 4u.gif
Beje, isskaiciau, kad labai gerai plaukams pries ju trinkima istepti juos argano aliejumi, gal kas bande, idomu kaip poveikis? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gozytė: 27 balandžio 2011 - 14:45
kažkada skaičiau, tik nepamenu ar šioje temoje, apie tai kad kažkuri forumietė pirko mamai aliejų mišinį skirtą odai su išsiplėtusiais kapiliarais (buvo ir nuorodą įdėjusi, kur galima įsigyti), permečiau, tiesa neatidžiai blush2.gif kelias senesnes temas natūr. aliejų, doh.gif nu bet neradau. gal kas galit mane nukreipti, kur jo gauti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2011 04 21, 12:38)
As pirkusi esu is cia kainos ir kokybes atžvilgiu nesu nusivylusi mirksiukas.gif 2kg baiginėju blush2.gif

Ogo, ir as turiu, bet manasis stovi, kazkaip sunkiai tepasi, todel naudoju retai ir kvapas schmoll.gif
Kaip naudojate Jus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 05 01, 12:43)
Ogo, ir as turiu, bet manasis stovi, kazkaip sunkiai tepasi, todel naudoju retai ir kvapas  schmoll.gif
Kaip naudojate Jus? ax.gif

labas 4u.gif as maisau su aliejais ax.gif kokosu ,migdolu,jei savo zuikiams tai dedu ir medetku al.o sau tai ir ea ax.gif tauknedzio kokia 50%,kokoso 20-30% nuo jo man labai skaniai kvepia blush2.gif ir kitu alieju dar esu imaisiusi ir kakavos sviesto siek tiek tai ir kvapas neblogas
o jei viena tepti tai schmoll.gif su kokosu pabandykit tikrai labai lengvai tepasi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Juxt @ 2011 04 28, 19:11)
kažkada skaičiau, tik nepamenu ar šioje temoje, apie tai kad kažkuri forumietė pirko mamai aliejų mišinį skirtą odai su išsiplėtusiais kapiliarais (buvo ir nuorodą įdėjusi, kur galima įsigyti), permečiau, tiesa neatidžiai  blush2.gif  kelias senesnes temas natūr. aliejų,  doh.gif  nu bet neradau. gal kas galit mane nukreipti, kur jo gauti  4u.gif

gal kvapu namus pavartykit blush2.gif jie ten turi visokiu misiniu ,bet ar sito turi tai neziurejau blush2.gif
Atsakyti
tokias problemas pades isspresti lazdynu riesutu aliejus. Patare viena mamyte.
Aciu jai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamourcik @ 2011 05 03, 21:58)
tokias problemas pades isspresti lazdynu riesutu aliejus. Patare viena mamyte.
Aciu jai  4u.gif

Nuo kokiu problemu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(griegzde @ 2011 05 04, 21:17)
Kodėl taip sustojo ši tema apie aliejus  g.gif .  Ar jau visos atsinaudojo tu aliejų ar jau viskas iškalbėta ir nieko naujo ?

As turiu kvailoka klausima blush2.gif ar nerafinuotas kokosu aliejus turi galiojimo laika? doh.gif blush2.gif kiek pradaryta galima laikyt rolleyes.gif
Atsakyti
Galit man pasakyt, taukmedžio sviestas iš akomos kokios konsistencijos?
Tokios ar TOKIOS
Turiu kakavos sviestą, būtent kaip antroj foto, kietas nežmoniškai, ant odos neįmanoma tepti, žodžiu viens prie vieno kaip ūkinis muilas, labai nenoriu, kad taukmedis toks būtų, nes iš kitų aprašymo supratau, kad super kietas, net piršto neina įkišti g.gif O jokiais šildymais ar kitom nesąmonėm nenoriu užsiimti, noriu nusipirkti ir tepti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 05 gegužės 2011 - 00:09
QUOTE(laimucia @ 2011 05 04, 21:49)
As turiu kvailoka klausima  blush2.gif  ar nerafinuotas kokosu aliejus turi galiojimo laika?  doh.gif  blush2.gif  kiek pradaryta galima laikyt  rolleyes.gif

Be abejo, turi galiojimo laika. Gi ne kokia nors chemija, kad niekad nepasentu smile.gif Tik nepasakysiu, kiek galima laikyti atidaryta, ziurekit ant pakuotes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 05 04, 18:03)
O jokiais šildymais ar kitom nesąmonėm nenoriu užsiimti, noriu nusipirkti ir tepti.

Nilinį sviestmedį nusipirk ir tikrai bus minkštas bei lengvai tepamas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 05 05, 01:31)
Nilinį sviestmedį nusipirk ir tikrai bus minkštas bei lengvai tepamas  mirksiukas.gif

nilinis daug brangesnis. Pas mane paprastas, bet jis nėra kietas, matosi iš foto, ar akomos taip pat atrodo?:
user posted image
Atsakyti