Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(Shelly @ 2011 04 10, 14:28)
Turėjau aš tą serumą,šeip malonus tepti ,bet kažkokio pokyčio tai nepastebėjau  smile.gif

Kvapas malonus, bet as irgi nepatebejau nieko, plaukai vistiek velesi nei jie svelnesni nei ka biggrin.gif
Atsakyti
Jau daug metu dazausi labai sviesiom sruogelem, visiem atrodo kad visa galva,bet is tiesu daug sviesiu sruogeliu dar panaudoju pilkintoja,plauku spalva gaunasi tokia sviesi nemoku paaiskint,negeltona ir nebalta,turi pilksva atspalvi,grazu man :bigsmile:bet plaukuciai pas mane ploni,ilgis tai mazdaug iki liemenuko uzsegimo,galai pasisakoje siek tiek noriu biski pakirpt dabar rolleyes.gif dazau kirpykloj Keune dazais cool.gif
Atsakyti
Kokiam mieste dazot? smile.gif
Atsakyti
Sveikos,ir as su stazu biggrin.gif apie 10 metu jau ... doh.gif bandziau labai daug visko ir namie ir kirpyklose ir pigiai ir brangiai ir sruogom ir visa galva...geriausias variantas buvo dazyt su keune +tonas,bet dazydavo mano kirpeja,kuri isvyko su seima is Lietuvos ir nei viena nebesupranta ko man reik verysad.gif tai tesiau dazyma su keune,tiesiog be tono,rezultatas buvo neblogas bet ne tobulas kaip anksciau...veliau pati isvaziavau,cia man eiti i kirpykla yra ziauriai per brangu tai radau dazus pagal paveiksliuka atitinkancius reikalavimus mano lotuliukas.gif bet kaip nekeista pasiteisino bigsmile.gif va tokie:
user posted image

dar panaudoju kartais keunes sampuna pilkinanti,tai rezultatas super thumbup.gif o pries metus,sarmoj pardaveja isiule dazanti sampuna ar kazka panasaus ,tik ilgesnio poveikio jis nevienkartinis,4 lt tekainavo,bet labai geras daiktas pasidazius jei gelsvai gaunasi,nueme visa geltonuma,tokia balta grazi spalva buvo su pilku atspalviu,tik kad as dabar prisiminciau kas ten per sampunas buvo doh.gif
Atsakyti
Gal zinot, kur Vilniuj butu galima nusipirkt tokio kondicionieriaus?
REVLON
user posted image
Atsakyti
merginos,o gal pasidalintumėt ką naudojat prieš lyginant žnyplėmis,nes įtariu savo blondiniškus be nieko tiesindama susigadinau blush2.gif
vienoj parduotuvėj paprašiau tai kai pasiūlė nerealia kaina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Barakuda* @ 2011 05 09, 15:09)
merginos,o gal pasidalintumėt ką naudojat prieš lyginant žnyplėmis,nes įtariu savo blondiniškus be nieko tiesindama susigadinau  blush2.gif
vienoj parduotuvėj paprašiau tai kai pasiūlė nerealia kaina  doh.gif

kazkada toki naudojau,visai patiko ax.gif

user posted image
Atsakyti
esu naturali blond,bet pastebejau,kad po ziemos [kaip visad negave saules] plaukai kokiu tonu nugeltonavo is baltapukiskumo biggrin.gif unsure.gif gal kokiu priemoniu/balzamu naudojamu geru galit rekomenduoti? smile.gif
nes naturaliai zinau kad ramuneles sviesina,tik man nepakanka,o dazyt tai nesamone mano plaukam butu g.gif
Atsakyti
Jau saulyte islindo tai tuoj pasvieses ir taip mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kuri bande sviesinti su citrina, ramunelem ir pan smile.gif? girdejau galima pasviesinti iki keliu tonu rolleyes.gif
idomu kaip veliau plaukai atrodo, ar matosi kad atauga saknys ar pan smile.gif?
cheminiais dazyt nenoriu, nes tik siek tiek pasviesint noriu, noreciau pabandyt su citrina bet jei bus kad kaip saknys ataugusios matysis. ar nutamseja visi palaipsniui veliau? blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2011 04 10, 16:37)
dar viena foto is arti grivkos
user posted image

Graži spalva...
Papildyta:
QUOTE(luckyme @ 2011 05 09, 17:27)
kazkada toki naudojau,visai patiko ax.gif 

user posted image

na, labai neilgam jis garbanas sulaiko, jei tik truputį drėgmės pagauna - nebesilaiko tiesūs plaukai...
Papildyta:
Gal kas pasidalintų patirtimi, kaip galima mažiausiom sąnaudom išgauti tokiį blondą? (ant labai trumpų plaukų)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(yoyota @ 2011 05 14, 18:15)
gal kuri bande sviesinti su citrina, ramunelem ir pan smile.gif? girdejau galima pasviesinti iki keliu tonu  rolleyes.gif
idomu kaip veliau plaukai atrodo, ar matosi kad atauga saknys ar pan smile.gif?
cheminiais dazyt nenoriu, nes tik siek tiek pasviesint noriu, noreciau pabandyt su citrina bet jei bus kad kaip saknys ataugusios matysis. ar nutamseja visi palaipsniui veliau?  blush-anim-cl.gif

nu jau kur jus cia taip girdejot? ar bent isivaizduojat kaip citrina issausins, pagraus plauka? oj oj, o del spalvos tai is vis loterija, nes nezinai kaip plaukas koks sureaguos doh.gif
Atsakyti