Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(guodzik @ 2011 04 14, 21:00)
jeigu paziuresit toliau, siek tiek matosi naturalaus plauko. jis pagrinde likes po apacia o ant virsaus sviesus. cia mano buvusi kirpeja biski buvo nusivaziavusi, turejo buti sruogos o po 4 metu gavosi virsus sviesus, apacia tamsesne, reiketu uzsiimti dbr labai stipriai i imesti tamsesniu sruogu bet kirpejos patingi.
dazyta cia kiaunes dazais, dbr isbandysiu kita kirpeja, tikiuosi nesigausiu ryza  biggrin.gif

tai cia iseina sruogina ne visa galva? nes esu girdejusi is kirpeju, kad galima sruoginti tik virsu.
Atsakyti
as irgi blondine su stazu, dazausi tik pati, nes neradau dar savos kirpejos ir gana daug laiko uzima ir pinigu atima smile.gif Vis paieskose idealiu dazu is masmarket... Anksciau patiko keune, dabar niekur ju nerandu, nezinau kuo pakeist.
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2011 04 15, 14:54)
tai cia iseina sruogina ne visa galva? nes esu girdejusi is kirpeju, kad galima sruoginti tik virsu.

tai man taip sruogina, tik virsu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*Nastiushka* @ 2011 04 15, 16:08)
as irgi blondine su stazu, dazausi tik pati, nes neradau dar savos kirpejos ir gana daug laiko uzima ir pinigu atima smile.gif Vis paieskose idealiu dazu is masmarket... Anksciau patiko keune, dabar niekur ju nerandu, nezinau kuo pakeist.

ir koks jusu sviesinimo stazas smile.gif
Atsakyti
na kokie 12 metu su pertraukomis biggrin.gif
aisku teko dazytis ir kirpyklose, bet daug kartu teko nusivilti.
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2011 04 15, 13:54)

ne, sruogintas tik virsus kaip tu ir sakai. apacioj visiskai naturalus like.
Atsakyti
buvau siandien pas saunia kirpeja kuri pamaciusi mano plauka pasake kad dar metai tokio dazymo ir liksiu be plauku nes jau keiciasi struktura, plaukas ploneja, silpneja, trupa. zodziu jauciu paskutinis mano toks sviesinimas, sake, bandys su kreminiais bet vis tiek trbt busiu jau tamsesne. verysad.gif tai biski nuliudau bet na matosi kad zmogus zino ka sako nes as tikrai jauciu koks mano plaukas nebesveikas, sausas, veliasi, trupa.
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2011 04 01, 11:51)
Oi uzmirsau sita blush2.gif  doh.gif po pirmo ne bet paskui naudojau doh.gif
Papildyta:
Va tokios spalvos as noriu smile.gif
user posted image

pas mane tokia lengvai pilka plauku spalva
siaip esu geltona arba ryza po garinier daziuku, bet dedu cenko pilkintojo ir gaunasi tokia pati spalva, kaip violetos nuotraukoj... ir saknys identiskai pastoviai juoduoja, nes prie sviesiu plauku tikrai jos greit pasimato...

user posted image

pirma kart kai pabandziau - nekibo man tas pilkintojas visiskai - teko padvigubint doze ir ne praskalauti, o plaukus imerkti i skysti ir jame palaikyti, kad pramustu mano geltonuma, pirma diena atrode gan idomiai, nes labai ryskiai pilka buvo, lyg ir violetinuma galiukai norejo musti, bet sekancia diena issiploviau galva, pilkintojo nebedejau- tai buvo identiska spalvyte, tik namuose paciai sunku visus plaukus vienodai imerkti doh.gif (todel pas mane su galvos virsum viskas tvarkoj buna, o apatiniai plaukai buna nuo saknu vistik geltoni, nes niekaip neina man taip galvos imerkti doh.gif lotuliukas.gif

p.s. man atrodo, kad taip laikant plaukai truputi sauseja, nes paskui labai prasosi kazkuo istepami labiau nei be pilkintojo issitrinkus galva. be to to kazkada daziau palete dazais saknis- tai ant ju cenko nekimba schmoll.gif
kirpykloje plauku nedazau (nes man truputeli per brangus malonuma, todel leidziu sau paciai paeksperimentuoti)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 23 balandžio 2011 - 16:31
QUOTE(*Barakuda* @ 2011 04 10, 13:44)
kas čia per programa,nieko negirdėjau,gal kokią nuorodą galima  ax.gif

gal kuri tokį serumą naudojate,girdėjau,kad stebūklus daro   g.gif

turejau toki seruma, tikrai geresnis uz kaikuriuos kitus kuriuos teko naudoti, tik jo kaina nemaza, galima rasti identiska analoga - avon serumiukas plauku galiukams zaliu kamsteliu (ir 5 kartus pigesnis ir ne kiek jam nenusileidziantis)

isvis geriausiai naturalaus alyvuogiu aliejaus nusipirkti buteliuka, pasildyti ir istepti plaukus (ir pigu ir super)
Papildyta:
QUOTE(neiste @ 2011 04 07, 16:29)
tik va, galams visai amen aleliuja, reikes pakirpti per kokius 5 cm, nes vata patapo, o ir siaip plaukai daug siurkstesni, isejus is kirpyklos ta iskart pastebejau.lb velias, anksciau budavo ikisus pirstus juos "prasukuodavau", dabar pirstai stringa doh.gif bet as vis tiek laiminga, nes sviesi cool.gif  biggrin.gif tik kazin ateity nenukris puse plauku g.gif to tai nenoreciau

as kazkokiu stebuklingu plaukams priemoniu brangiu tikrai nepirkineju...
ir zinau ka reiksia, kai veliasi plaukai, man jie kaip avies vilna buna susoksta jei vandens gauna doh.gif
tai radau viena priemone is paprasciausiu parduotuveje parduodamu, kuri padeda to atsikratyti:
user posted image
stai tokia kauke plaukams (nebutinai violetinelinija- tiesiog tokioj tubelej esanti kauke)- kai nusipirkau visa rinkini- pradejus ja naudoti iskarto nieko gero nepastebejau, galvojau bereikalo ismesti pinigai, bet po kokiu 5 kartu plovimosi su juo- pastebejau, kad ilipusi i juros vandeni plaukai nesusivelia blink.gif ir plaunant galva sukos lisdavo kiaurai plaukus dar neuzdejus jokiu priemoniu...

user posted imageuser posted image
tuo tarpu sitie balzamai padaro vienkartini poveiki ir is karto, istepei ir plaukai sukuojasi kaip per sviesta thumbup.gif

o sampuno sau nerandu tinkamo po siai diena doh.gif garinier sampunai kazkokia katastrofa mano plaukams...

dar sita serumiuka galiu isgirti, brangokas, bet vertas pinigeliu (bet ganetinai skalsus), mano plaukai yra megstantys lengvai banguotis, ypac galai rieciasi (uzdejus vien zele galiu buti garbanota)- tai sita priemone man atstoja tiesinimo znyples- reikia vos keliu lasiuku, bet efektas stulbinantis, be to visi klausia ka as darau, kad mano plaukai taip spindi - tai va paslaptis sitas serumiukas... (jau eina serumiukas i pabaiga- noretusi rasti analogiska, tik mazesne kainyte, tai jei kas zinote pigesni ir veiksminga varianta- butinai isbandyciau)
user posted image
http://www.grozionam...=...=5122&page=
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 23 balandžio 2011 - 17:09
QUOTE(guodzik @ 2011 04 14, 00:09)
as pati sruoginta blondine tiesiaplauke bet tuoj nuaugs puse galvos kol issirinksiu kirpeja. vienur kainos gasdina, kitur nepatogu ir pan  biggrin.gif
siaip pritariu merginoms del naturaliu priemoniu, bandau savo plauka pratint prie eko sampuno, nu bet tragedija, suku i plaukus neikisu, puse plauku pameciau jau, dbr eziuku auga  biggrin.gif drauge rekomandavo, jai atsigavo plaukai o man tragedija.
aliejuka naudoju AVON jau daug metu, man jis visai geras.
va mano seveliura:
http://www.part.lt/i...0c87265d110.jpg

Labai graži spalva thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2011 04 23, 16:56)

siulau isbandyti stai sita is AVON
http://www.beautysty...010/10/avon.jpg
siaip tikrai esu girdejusi ne viena pagiriama zodi, man tai nepatinka nes kita diena plaukai ganetinai siurkstus bet manau tikrai nenusileis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 26 balandžio 2011 - 23:00
QUOTE(vikosiuks @ 2011 04 23, 18:16)
pas mane tokia lengvai pilka plauku spalva
siaip esu geltona arba ryza po garinier daziuku, bet dedu cenko pilkintojo ir gaunasi tokia pati spalva, kaip violetos nuotraukoj... ir saknys identiskai pastoviai juoduoja, nes prie sviesiu plauku tikrai jos greit pasimato...

user posted image

pirma kart kai pabandziau - nekibo man tas pilkintojas visiskai - teko padvigubint doze ir ne praskalauti, o plaukus imerkti i skysti ir jame palaikyti, kad pramustu mano geltonuma, pirma diena atrode gan idomiai, nes labai ryskiai pilka buvo, lyg ir violetinuma galiukai norejo musti, bet sekancia diena issiploviau galva, pilkintojo nebedejau- tai buvo identiska spalvyte, tik namuose paciai sunku visus plaukus vienodai imerkti doh.gif (todel pas mane su galvos virsum viskas tvarkoj buna, o apatiniai plaukai buna nuo saknu vistik geltoni, nes niekaip neina man taip galvos imerkti doh.gif  lotuliukas.gif

p.s. man atrodo, kad taip laikant plaukai truputi sauseja, nes paskui labai prasosi kazkuo istepami labiau nei be pilkintojo issitrinkus galva. be to to kazkada daziau palete dazais saknis- tai ant ju cenko nekimba schmoll.gif
kirpykloje plauku nedazau (nes man truputeli per brangus malonuma, todel leidziu sau paciai paeksperimentuoti)

Gal zino kas, kur vilniuje butu galima isigyti sios priemones?
Atsakyti
QUOTE(mettta @ 2011 05 06, 01:42)

Jau nusipirkau Medinese sukose, belieka tik isbandyti biggrin.gif
Atsakyti