Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

as asmeniskai naudoju macadamia, man ji buvo kaip stebuklas smile.gif
[/quote]

pritariu, superine kauke thumbup.gif !!! Ir purskiamas aliejukas superinis thumbup.gif

As irgi is tamsiaplaukes patapau sviesiaplauke ir to visai nesigailiu. Na man gal dar taip sutapo, kad tuo momentu kai keiciau savo plauku spalva, vyko dideli pokyciai mano asmeniniame gyvenime...cia kaip sakoma, radikalus pasikeitimai paskatino!
Tik tas kelias link blondines nebuvo lengvas, oi nelengvas doh.gif ...buvo ir nudeginti plaukai, ir trupejo, slinko ziauriai, tad teko padirbet, kad nors kiek juos atstatyt.
Bet daba tikrai esu patenkinta! Net pati atrodo, ramesne, svelnesne patapau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(garbanele.as @ 2013 01 14, 12:28)

pritariu, superine kauke thumbup.gif !!! Ir purskiamas aliejukas superinis thumbup.gif

cia kaip sakoma, radikalus pasikeitimai paskatino!
Tik tas kelias link blondines nebuvo lengvas, oi nelengvas doh.gif ...buvo ir nudeginti plaukai, ir trupejo, slinko ziauriai, tad teko padirbet, kad nors kiek juos atstatyt.

o purskiamo aliejuko nebandziau, kuom jis jums patiko? smile.gif
Jei nepaslaptis, kokie tie radikalus pasikeitimai? Kazkaip isivaizduoju svorio metima ax.gif ir dar plauku spalvos pakeitima smile.gif o gal ir klystu.... smile.gif

siaip ir mano plaukai nudeginti dabar, irgi trupa labai, kyso antenos virsugalvy biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2013 01 14, 12:11)
o purskiamo aliejuko nebandziau, kuom jis jums patiko? smile.gif
Jei nepaslaptis, kokie tie radikalus pasikeitimai? Kazkaip isivaizduoju svorio metima  ax.gif  ir dar plauku spalvos pakeitima  smile.gif  o gal ir klystu.... smile.gif

Kai nusprendziau skirtis, pradejau butent nuo plauku spalvos keitimo...po to pasijunge sporto klubai, sokiai, teatrai, keliones ir t.t.

Patiko purskiamas aliejukas, nes suteikia plaukams bilzgesio, paklusnumo, garbanas isryskina, drekina plaukus, bet juos neapsunkina...

siaip ir mano plaukai nudeginti dabar, irgi trupa labai, kyso antenos virsugalvy biggrin.gif

Oi, mergyt, suprantu tave! Daryk kaukes kuo dazniau ir nepatingek palaikyt jas po silta kepuraite. Man labai padejo ir atstatomosios kapsules, tik jas jau reik itrint kas antra diena. O ka daryt? Plaukus juk reik gelbet!
Atsakyti
QUOTE(garbanele.as @ 2013 01 14, 14:14)
Oi, mergyt, suprantu tave! Daryk kaukes kuo dazniau ir nepatingek palaikyt jas po silta kepuraite. Man labai padejo ir atstatomosios kapsules, tik jas jau reik itrint kas antra diena. O ka daryt? Plaukus juk reik gelbet!

oj ko as tik nedarau smile.gif tepu naturaliu argano aliejumi, palieku visa nakti, paskui galvos oda dar ten kazkokiu toniku tepu, kad geriau augtu dabar jau biggrin.gif visokiu nesamoniu isbandziu bet geriausias rezultatas man jautesi su macadamia kauke smile.gif beje, kuo tas alijukas purskiamas jums patiko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dioryte: 14 sausio 2013 - 13:40
Gal kas pats namuose dazo plaukus?
Baigesi mano dazai, noriu pirkti, bet galvoju gal ka nors kita pabandyti. Bandziau Salerm, Goldwell ir dar vienus tik pavadinimo nepamenu doh.gif
Kadangi neesu tamsi, labai balinti man nereikia, paprastai dazau su 9 proc. peroksidu. Galvoju gal is naturaliu plauku dazu ka nors pabandyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(apelsinka:) @ 2013 01 14, 15:53)
Gal kas pats namuose dazo plaukus?
Baigesi mano dazai, noriu pirkti, bet galvoju gal ka nors kita pabandyti. Bandziau Salerm, Goldwell ir dar vienus tik pavadinimo nepamenu  doh.gif
Kadangi neesu tamsi, labai balinti man nereikia, paprastai dazau su 9 proc. peroksidu. Galvoju gal is naturaliu plauku dazu ka nors pabandyti?  g.gif

o tai kokios spalvos norit? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2013 01 14, 13:39)
oj ko as tik nedarau smile.gif tepu naturaliu argano aliejumi, palieku visa nakti, paskui galvos oda dar ten kazkokiu toniku tepu, kad geriau augtu dabar jau biggrin.gif visokiu nesamoniu isbandziu bet geriausias rezultatas man jautesi su macadamia kauke smile.gif beje, kuo tas alijukas purskiamas jums patiko?

As visai neuzpyskiu, jei pereisim ant Tu ax.gif

O del purskiamo aliejuko rasiau jau. Suteikia blizgesio, nesisiausia, isryskina garbanas
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2013 01 14, 16:21)
o tai kokios spalvos norit? smile.gif

Nu blondine, saknys tik dazau.
Atsakyti
Merginos, nauja tema Blondinukem smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dioryte @ 2013 01 14, 16:35)

tik dar reikia uzdaryti sia 4u.gif
Papildyta:
tereikia vienos zinutes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2013 01 14, 15:42)
Papildyta:

Na va nauja tema ir vėl apie tiesiaplaukes biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti